Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Povinná Praha

Od ledna nastupuji v MSK, jak je to teď s Prahou? Je pořád pak po ZOP povinná? A daji se domluvit třeba 2x24h sluzby? Nebo už to je horší? Díky ;)
TOMAS90 :: Datum založení: 30. 11. 2021 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 15:12:00 05. 12. 2021
default.png
Je to úplně super věc, že jsou tyto výpomoci!!! Policista, který je na začátku kariéry a skoro nic neumí je poslán přes republiku na výpomoc do hlavního města, které vůbec nezná a zaučuje ho někdo podobně zkušený, třeba o půl roku déle sloužící. A když se alespoň trochu rozkouká, tak jeho stáž končí a přichází někdo další, zase zcela nezkušený ... a takhle to asi půjde pořád dokola, dokud někomu nedojde, že to pro policii v Praze není žádné řešení, posílat sem na pár měsíců lidi z celé republiky, aby se tím papírově/na počet policistů/ zalepilo, že v Praze, není koho postavit do služby a příchody nových lidí nepokryjí odchody.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EARI 13:56:45 05. 12. 2021
default.png
No urcite nekam pujdes..vzhledem k tomu ze MSK ma v podstate plny stav a Praha je v prdeli, tak s tim pocitej..a nemusi to byt jen Praha..vim, ze se posiluje cely stredocesky kraj..takze pri trose stesti neskoncis primo v Praze..sluzby jsou individualni podle rezimu daneho oddeleni..vim, ze v Mlade Boleslavi meli kluci tusim 24 den volno 24 a 5 dnu volna..ja ve stredoceskem kraji mel 24ku kazde 3 dny a pohnout s tim neslo..takze muj rezim stal uplne za prd..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMAS90 13:51:49 30. 11. 2021
default.png
.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio