Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rozhodčí

Ahoj, nadešel čas kdy už se nemůžu honit za míčem. U fotbalu bych rád zůstal a uvažuji o tom že bych začal pískat ale neznám žádného kolegu který by dělal rozhodčího. Je tu někdo kdo píská? Potřebuji mít povolení od vedení? Uvažuji na co to napasovat abych nepotřeboval mít souhlas od vedoucího ale nic mě nenapadá. Za každé rady děkuji.
NZK :: Datum založení: 10. 04. 2022 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SUI 12:03:10 12. 04. 2022
default.png
Cau, povoleni nepotrebujes. Ja mam vyhodu, ze muj vedouci trenuje, tak mi vychazi se smenama celkem vstric. Jen poznamka, piskani neni zadna prd.l :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NZK 18:11:40 10. 04. 2022
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio