Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Průběh VŘ k CS

Zdravím, jak plynulé je VŘ k CS? Měsíc jsem čekala na psychotesty, hned druhý den mě pozvali na fyzické, na ty jsem čekala další měsíc. Teď už to je týden od fyzických a nikdo se ještě neozval. Kdy to začne být divné, že se nikdo neozývá? Komunikace mi přišla taková příjemně plynulá, i když tam byly dlouhé čekací termíny a teď je ticho a mě to znervózňuje. :D Na CS píšou, že VŘ trvá 2-3 měsíce, je ten závěr pak rychlejší, nebo? Dík za info.
PAVOD :: Datum založení: 03. 05. 2022 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAVOD 18:55:41 04. 05. 2022
default.png
KAVITTA [2022-05-04 10:59:27]: Zaleží na tom, jaké psychotesty budete dělat. Já dělala ty rozšířené, včetně řidičského. Neřekla bych, že se na to dá připravit. Je tam dost logického myšlení. Doplňování obrazců, slov do řady. Matematika, žádné složitosti, standardní +, -, * a /. Jen různé kombinace, myslím, že tam byly i zlomky. Pak hromada osobních otázek, na které odpovídáte, jak moc vás vystihují. Něco na paměť, tedy pamatování slov a obrazců. Kreslení a na konec pohovor nad výsledky. Mají 14 dní na předání rozhodnutí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAVITTA 10:59:27 04. 05. 2022
default.png
Dobrý den, sice Vám nepomůžu s odpovědí na Vaší otázku, ale já bych na Vás měla prosbu :) Mám teď v květnu termín psychotestů a snažím se na ně nějak připravit i když nevím, zda to úplně lze. Chtěla jsem se Vás zeptat a poprosit, zda byste mohla prozradit co tam cca bylo, jaký byl průběh a zda tam byla i nějaká matematika? A pokud byste měla radu jak nebo kde se na ně připravit byla byste moc hodná. Fórum zde jsem pročetla, ale nikdo sem zatím v tomto roce nepsal, slyšela jsem něco o tom, že se ty testy snad měnily.. A docela jste mě vyděsila, že Vás pozvali hned druhý den na fyzické testy, to je fofr. Každopádně Vám držím palce a věřím, že i když jim to trvá, vše Vám dobře dopadne a budete přijatá :) Moc děkuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio