Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Průběh psychotestů

Zdravím chtěl jsem se vás zeptat na průběh psychotestů. Měl jsme je tento týden a neuspěl jsme. Ale zaráží mě to že, jsme dostali test,který se skládal na prostorový vidění na příklady s matiky ty černý tečky na pamět slov....Tuhle část testu hned vyhodnotili a hned nás vyřazovali. A trošku mě to překvapilo z toho důvodu, že ani na psychyckou část nedošlo. O práci u policie moc stojím a je fakt, že jsme to trošku podcenil měl jsme se podívat na nějaký ty IQtesty a něco podobnýho a tak se právě ptám jestli je nějakej danej postup při vyřazování u psychotestů. Přemýšlím že bych zkusil odvolání že by se mě to při troše štěstí zkrátilo na rok a nemusel bych čekat dva roky ale nevím jakou bych měl šanci a jestli je to dobré se odvolávat nebo jestli se tím na mě nenaštvou nerad bych si to nějak komplikoval chci to zkusit znovu protože o tu práci stojím. A ještě bych vás chtěl porposit zda by jste mě poradili jak jste se připravovali na psychotesty vy jakou odbornou literaturu popřípadě www stránky a jakýkoliv prostředky na naučení a na obstání u psychotestů. Děkuji za rady a omlouvám se za chyby určitě se v mém textu něco objeví.
STEFACEK :: Datum založení: 15. 08. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu WIWKY 22:48:49 15. 08. 2009
default.png
Odvolání je nejspíš zbytečné. Když tě vyhodili hned na začátku, tak k tomu jistě měli důvod a URČITĚ si ten důvod obhájí i u případného odvolání. Úspěšně odvolat by ses mohl tak možná, kdyby jsi prokázal, že vůči tobě byli nějakým způsobem zaujatí (že tě třeba zná a nemá tě rád/a apod)...ale pochybuju, že je to zrovna tvůj případ. Já bych na tvém místě uposlechl rad, co napsali ostatní...prostě se snažil zdokonalit v češtině (a případně i logice) a odvolání podával pouze v případě, že při tvém posuzování došlo k porušení předpisů, etiky nebo zákona (což se ale podle toho co jsi napsal NESTALO).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KIMIC 19:34:11 15. 08. 2009
default.png
proste kdyz je nekdo slaby na tele tak musi cvicit telo, a kdyz je slaby na duchu tak zase cvicit mysleni :-) nez obchazet vysledek tak resit pricinu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KIMIC 19:29:55 15. 08. 2009
default.png
na odvolani nebo snazit se to nejak obejit pres memorovani testu se vykasli, udelej si permici do knihovny a cti ruzne knizky co te bavi, chybi ti nejspis asociace slov, pokud moc nectes nebo vubec tak sotva u podobnych testu projdes, a pokud ti to nepomuze ani priste tak alespon udelas neco pro sebe, pro klid duse pomuze, tak si muzes pred dalsim pokusem ty iqtesty zkusit nanecisto z knizky apod, ale opakovanim testu dokola velke vedomosti neziskas

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEFACEK 18:51:26 15. 08. 2009
default.png
ja jsme matiku a prostorový vidění měl dobrý co jsem měl špatný tak jak tam bylo nějaký slovo : pak zase slovo= nějaké slovo a pak se ktomu muselo něco vybrat to jsme nepochopil. a Kimic myslíš že mám zkusit odvolání??? a to trénování jsme myslel sednout k pc a vyzkoušet si iq testy tu čj třeba si koupit učebnici jak na psychotesty a tak víš prostě jsme neviděl do čeho jdu jsme to čekla že to bude zaměřený na psychyku člověka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KIMIC 17:22:38 15. 08. 2009
default.png
jinak jeste nez byly vetsi podstavy tak brali i treba jen 1 z 10ti u psychotestu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KIMIC 17:19:30 15. 08. 2009
default.png
No pokud vas vyradili hned ze startu u pameti a testu na prostorovou predstavivost tak asi meli duvod. To ze jsi se nepripravil na iq testy? v pozadavcich k testum tam bylo psane ze se mas na to nejak pripravovat? pokud vim tam bylo jen dobre se vyspat a nasnidat. jinak spis nez jak ty testy osulit spis najdi zpusob jak to zlepsit. pokud mas problemy s pameti je to horsi, nejlepe se venovat literature a cinnostem kde te to nuti si hrat s pameti a u prostorove predstavivosti je dobre najit si konicky kde se to pouziva, at uz sportovni nebo 3d hry. mozek nevytrenujes ucenim se testu ale tim ze tu cast cinnosti aktrivne pouzivas. pokud nekdo vetsinu volneho casu stravi u sledovani filmu a v hospode tak je jasne ze mu pak bude neco chybet, nekdo kdo fyzicky ncvici taky bude mit sotva dobre vysledky pri fyzickcyh testech. Samozrejme je to zpusobene take krizi, ubiraji se mista , hodne mist uz bylo zaplneno tak se to vraci zpet k vyberu misto naboru a limity jsou vyssi nez pred rokem dvema

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 17:09:59 15. 08. 2009
Pooky.jpg
stefacek: Já? Já mám všechny testy v pořádku, tedy zdravotní neoficálně, ty budu vědět kvůli dovolené oficálně až toto pondělí, nebo úterý..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 17:09:19 15. 08. 2009
Pooky.jpg
plague: z 6 tj 33,333333333% úspěšnosti.. :-) nic moc..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEFACEK 17:07:32 15. 08. 2009
default.png
POOKY a zkoušel jsi druhej pokus nebo na to kašleš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 17:03:35 15. 08. 2009
default.png
z kolika?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio