Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Průběh psychotestů

Zdravím chtěl jsem se vás zeptat na průběh psychotestů. Měl jsme je tento týden a neuspěl jsme. Ale zaráží mě to že, jsme dostali test,který se skládal na prostorový vidění na příklady s matiky ty černý tečky na pamět slov....Tuhle část testu hned vyhodnotili a hned nás vyřazovali. A trošku mě to překvapilo z toho důvodu, že ani na psychyckou část nedošlo. O práci u policie moc stojím a je fakt, že jsme to trošku podcenil měl jsme se podívat na nějaký ty IQtesty a něco podobnýho a tak se právě ptám jestli je nějakej danej postup při vyřazování u psychotestů. Přemýšlím že bych zkusil odvolání že by se mě to při troše štěstí zkrátilo na rok a nemusel bych čekat dva roky ale nevím jakou bych měl šanci a jestli je to dobré se odvolávat nebo jestli se tím na mě nenaštvou nerad bych si to nějak komplikoval chci to zkusit znovu protože o tu práci stojím. A ještě bych vás chtěl porposit zda by jste mě poradili jak jste se připravovali na psychotesty vy jakou odbornou literaturu popřípadě www stránky a jakýkoliv prostředky na naučení a na obstání u psychotestů. Děkuji za rady a omlouvám se za chyby určitě se v mém textu něco objeví.
STEFACEK :: Datum založení: 15. 08. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POOKY 16:14:35 15. 08. 2009
Pooky.jpg
stefacek: Testy byly stejné jako u nás, akorát nás volali v průběhu a na konci všem kromě mě a jednoho kolegy řekli, že nejsou na tuto práci dělaní, tak to ti asi moc nepomohu. Ale tak za odvolání nic nedáš, nic to nestojí, ne? Je to jen pokus. Pokud ti to pomůže tak si projdi www.specnaz.cz/forum/index.php?c=13

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEFACEK 16:09:48 15. 08. 2009
default.png
no já jsem to měl tak jak píšeš ty kolečka pak tam byla matika pak prostorový vidění a v rovině to byli kostky a čtverce kruhy kosočtverce atak rozkreslený pak tam bylo několik kategorii který byli nazvány třeba sport města jídla a byli vyjmenováný nějaký příklady k tomu a pak jsme dostali papír a měli jsme odpovídat na ve které kategorii bylo to slovo a vždycky uvedli začáteční písmeno pak jsme měli napsat 10 větama něco o sobě a pak nám to vyhodnotili zavolali si nás půlku lidí a ukončili to snama a mě bylo řečeno že po matematické stránce to bylo dobré ale ta čeština že to bylo slabé a že je to ten důvod k ukončení tak mě mrzí, že ani nedošlo k psychyckým otázkám a ukončili to snama tak se právě chci dozvědět jestli byl správný průběh a jestli mě pomůže se odvolat ,že bych si zkrátil čekací dobu na opakování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 16:03:43 15. 08. 2009
Pooky.jpg
Symboly

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 16:03:03 15. 08. 2009
Pooky.jpg
*symboly // taková hrubka, se až se stydím :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 16:02:26 15. 08. 2009
Pooky.jpg
Já si pročetl diskuzi zde, pak jsem si našel typové příklady na procenta a trojčlenku ( 5 traktorů udělá pole za 10 dní, po 2 dnech 2 fuč za kolik udělá zbytek traktorů práci ... ) a to bylo jediné ... ty ICQ testy mi nepřišli nijak těžké, možná ty kolečka tam, z toho sem byl dost nervní :D jinak ostatní v pohodě... U nás to bylo tak, přišli jsme, dali nám papír kde jsme vyplnovali v pravém sloupci škrtem nesprávné symboli, co nejsou v levém sloupci... Pak nám rozdala dva dotazníky + jeden papír na známky a ty jsme si vyplnili a kdo nestihl tak během ostatních testů.. Pak jsme dostali asi 300 otázkový test + 75 na agresivitu, pak mezi tím test na paměť ( ten byl taky v pohodě, stačilo si dohledávat písmenka od první skupiny co tam bylo, pak druhá atd.. ) a pak ještě dost jiných papírů.. ke konci jsem psal motivační dopis a kreslil strom, u nás jsme to udělali celkem dva lidi.. :-) Omlouvám se všem, co jim záleží na pravopisu :D ale nechtělo se mi to tu škudlit spisovně..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio