Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Byty pro policii-ano nebo ne?

Dobrý den, ..mám syna u PČR a ráda bych se zeptala na bydlení pro policisty, zda existují ještě přidělování bytů policistům a jak to vlastně je s pomocí ohledně bydlení těmto lidem, kteří chtějí sloužit lidem práva a povinností i pořádku. Děkuji
GARBO :: Datum založení: 17. 08. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GARBO 21:12:30 31. 08. 2009
default.png
Hezký den nejen Vám, ale všem, a poděkování za názory i zkušenosti, které jsou zajímavé..., k odpovědi výše uvedeného autora bych ráda pověděla, že mám to štěstí, že syn "cítí práci u policie jako jakési poslání..., a já jsem tomu ráda, ..napříč tomu, že tato práce není jednoduchá již při pohledu k realitě, ..kde poctivý policista vnímá svou práci jako povinnost pomáhat chránit občany a jiné..., a občas se mu to vrací v podobě nedoceněnosti ze strany lidí, kterým pomáhá anebo chrání.., a nejen policista , ale i záchranáři pociťují mnohdy nevděk osob, o které se starají.., ale to je jak říkám "poslání a nelze čekat vždy slova díků.., dělá -li tuto práci a jí podobnou rád.., i když mnohdy padá únavou..., je to dobré znamení pro lidi, kteří "je" potřebují..., vážím si lidí, jenž myslí výběr svého povolání vážně a vědí, že to chtějí dělat..., a samozřejmě finanční lepší ohodnocení povolání, kde riskují svůj život lidé, jako hasiči, policie, zásahovky a jiní, by bylo motivací, ...a jakési také poděkování, ..ale to již musí vědět naše vládní komora, ..na kolik si cení tyto lidi a ochránce....děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 13:56:59 28. 08. 2009
default.png
Mám kamaráda, co slouží na MOP v Praze. Musel uhánět ředitele, aby to domluvil se starostou. Městské části v Praze udělují byty s podmínkou práce u MP nebo jiných bezpečnostních sborů. V Ostravě se momentálně policistům nabízejí neužívané byty od BIS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 15:06:26 24. 08. 2009
Peca.jpg
I v dnešní době se ale nechá sehnat místo se služebním bytem na pozici řadového policisty, zpravidla je to ale nějaké menší "vesnické" oddělení.Inzerce takových míst se dá dohledat npař. na služebním intranetu. U nás služební byty přidělovali ještě do nedávna(možná ještě přidělují - už mě to ani nezajímá, byt jsem sio koupil na hypotéku, než bych se něčeho dočkla), ale nájem v nich byl teda mazec.Pro funkcináře s vyšším postavením bylo a je daleko jednodušší služební byt získat.(Co si vzpomínám např. sice ženatému, ale bazdětnému páru z nichž jeden byl vyšetřovatel SKPV byl přidělen velmi slušný byt 2+1 o který se hlásilo několik řadových policistů, všichni ženatí, 1-2 děti, jímž byla nabízena pouze garsoniéra, což prý mělo být dostačující a tak by se dalo pokračovat...).Dnešní doba je vážně o tom, kdo se jak postará o sebe a nebo jak říkal můj kamarád, že za celý život nevyděláš tolik, jako když se výborně oženíš, což se mu povedlo :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 21:12:12 18. 08. 2009
default.png
Asi jsi ale nenapsal,že jsem realista...ani černě,ani bíle,ani růžově..no při sdělení platu poldy u resortu jsem podotkl,že kdejakej podavač na stavbě bere větší háky a bez zodpovědnosti a s médii za zády (to asi paní personalistka nikdy neslyšela...Chce to nebýt naivni a nemít infantilní představy a nevidět práci policisty jako z amerického filmu..(což bohužel dost nyní náborovaných má)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 21:05:44 18. 08. 2009
default.png
to xjhx: psal sem ti už v nějakém jiném vlákně a bylo to vesměs stejné co ti napsal denver..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 20:58:53 18. 08. 2009
default.png
No většina lidí ho vobejde...akorát poldové musí tam,odkud všichni zdrhají mílovými kroky..No ale odbočuješ od tématu,které zajímá paní: byty pro poldy..nejsou.Panelákové byty kdysi fasovaný poldama se prodávaj za 2 mega a dneska jsou pro poldy určený ubytovny..Nikdo byty již nefasuje a tak i poldové se musejí o bydlení postarat, jak my všichni..Někdo si byt získá kličkou či obálkou, někomu spadne do klína se štěstím a někdo holt bude splácet 25.let hypo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:41:12 18. 08. 2009 blokovaný
default.png
Lidi co nemaj peníze se dělej na dvě skupiny.Jedny sou hodný lidi,který by i s toho mála co maj pomohli chudákovy kterej nemá ani na chleba a nikdy by nikomu vědomě neublížili a druhý sou zlomyslný šmejdi,který by na chudáka eště plivli.Všimni si,že když třeba leží na ulici člověk,tak kde kdo ho akorát obejde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 20:34:06 18. 08. 2009
default.png
Mě cikáni nezajímaj, to není věc těchto stránek to tady řešit...Ale když už poukazuješ na kvalitu bydlení, tak nový byt po roce obývaní sockama vypadá hůře, než byt z 50let, do kterýho se nevrazilo..Jo a když se tady oháníme bytama, tak já si státní byt grátis obstaral, takže zase tak blbej Polda bych asi nebyl, nemyslíš?A co se týče toho odreagování a komplexy, povšimni si, že nikomu nenadávám...Ty ano, chce o argumenty, nečekám, že moje názory budou všem pochuti (každý jsme nějaký)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:19:40 18. 08. 2009 blokovaný
default.png
Pěkně kecáš a víš to velice dobře.Di se podívat v jak luxusních bytech ty cikáni žijou a s tou sociálkou kecáš taky.Si zakomlexovanej a máš chut se někde odreagovat.Jestli si u policie,tak je to pěknej průser!!!Ty seš přesně te typ co si pak ty svoje komplexy zahojí na nějakém úplném chudákovy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 20:09:04 18. 08. 2009
default.png
A proč by jsi se neválel ve státním bytě?Myslíš, že např. tebou jmenovaného Roma škrabe svědomí, že dostane byt o jakém se může poldovi jenom zádat?A tito ty kvartýry dostávají...Jo a co týče tý sociálky, tak stará přijímala do firmy jako personalista socky na dělnické práce se základku (mnohdy ani nedochozenou) z pracáku a těm se za nástup 20.000,- Kč vyplatilo vydžet tam akorát měsíc, pak něco zkurvit aby tě vykopli s razítkem (a to byli ti použitenější, zbytek se ani neobtěžoval do práce vstávat, nebo přijít ožralý)..Za kolik makaj poldové? 14.840,- Kč

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio