Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

MP versus PČR

Určitě se vyplatí PČR, MP ne, je to jen kašpar, u PČR máš tisíce možností v kariéře. Počkejte si na šanci u PČR!!!!!
KOS :: Datum založení: 27. 08. 2009 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PANPENDREK 23:08:09 15. 09. 2009
default.png
Až když po tobě půjde dav fanoušků oceníš kolegy s kostkovanou čepicí!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TEDDY 23:46:24 28. 08. 2009
default.png
No kašpar budeš asi Ty. Pravda je to, že perspektiva a možnosti postupu jsou u PČR samozřejmě někde jinde nežli u MP - je to dáno jak zákonem danými úkoly a pravomocemi, strukturou apod..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 21:50:24 28. 08. 2009
Andras.jpg
Pixel: Jakou myslíš konkrétně, tu policejní práci?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 21:20:33 28. 08. 2009
default.png
Už to tady někdo zmínil. Policejní práci dnes bohužel dělá opravdu spíš Městská policie, než PČR. PČR se omezila jenom na příjem a evidování oznámení a jejich odkládání a vyplňování stohů různých papírů a nesmyslných počítačových evidencí. Je to smutné, ale je to pravda (sloužím u PČR a řekl bych že docela dlouho). Když porovnám kvalitu náboru MP versus PČR, obávám se, že i v tomto jsme už pozadu. K nám chodí většinou holky nebo tělesně hůře vybavení policisté, když už přijde někdo s patřičnými fyzickými parametry a zároveň to má v hlavě v pořádku, tak je to právě od MP nebo z armády. Je mi z toho smutno, ale je potřeba si uvědomit, jak dlouho je již Policie ČR systematicky likvidována. Toto jsou výsledky. Materiální vybavení raději ani neporovnávám. P.S. Na kolegy od Městské policie u nás nedám dopustit, nebýt jich, tak jsme už dostali tolikrát po čuni, že to ani nechci domýšlet...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOS 12:24:31 28. 08. 2009
default.png
oprava "že se měl lépe u PČR než dnes u MP"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOS 12:23:23 28. 08. 2009
default.png
To je jasné, že se ti nikdo nepřizná, že se má u MP lépe než u PČR. Každej chválí to své, ale v tom koutku duše??? Na oplátku znám mnoho příslušníků, co jsou v poho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOS 12:20:40 28. 08. 2009
default.png
Je tu spousta názorů a to je dobře. Jenom jsem chtěl toto vlákno založit z důvodu, kdy se člověk rozhoduje kam jít. Má skušenost by velila PČR a když budu nespokojen tak MP. To co je dnes, nemusí být za deset let. Ale když člověk začíná a bude mu do 30 let, tak spíše vydrží ZOP a odloučení od rodiny. Příprava na MP je sranda. Ta se dá zvládnout i ve 40 letech a to i z časových důvodů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 09:47:14 28. 08. 2009
default.png
Nedá se určit co je lepší každý kdo má zájem by se měl rozhodnout sám. Platově se pohybujem podobně (MP i P ĆR) záleží v jak velkém městě je MP. Co se týče jistot u P ČR je jen výplata 14. Žádný další jistoty nemáš, teda jedine záporné - jedna noha v kriminále. Zatímco u MP jdou peníze i strážníkům pro vybavenost (služebny, vozový park, mimopracovní vyžití apod.)U nás sice MP často využívá P ČR a přitom má pravomoce ve věci rozhodovat sama. Někdy to vyzní, že nás i zadřívá. U P ČR jak bylo psáno níže tě z papírů nevyvede již nikdo. Ten písek budu řešit já jako MP. Často řeším ještě horší hovadiny!!! A akční jsme kolikrát ve spolupráci stejně. Jde-li o problémy co se týče bitky či pachatele při útěku z místa, spolupracujeme, jelikož náš počet je žalostný, když půlka akorát vyslíchá jeden kus za kusem tak můžem být i rádi, že MP pomůže či zaskočí. Špatní i dobří jsou všude, tak to je a bude.!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 09:41:34 28. 08. 2009
Andras.jpg
Out: Ona PČR statutárně výše postavená již jest. Jeden čas se dokonce pořádaly kontrolní akce na strážníky MP. Museli prokázat svou totožnost, předložit potřebné doklady + zbrojní průkaz, a byla jim provedena dechová zkouška na alkohol. Ano, lebedí si. Mají 12 tisíc důvodů proč si lebedit. Nebýt výsluh, tak je tam nikdo nedostane:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:32:23 28. 08. 2009
Out.jpg
Já hodnotím pouze MP hl. m. Prahy (případně jiné MP se kterými jsem měl tu čest se potkat - Brno, Zlín). Absolutně se neztotožňuji s názorem "starostovi drábi/drábové". Co se týče "nesporných výhod" které má PČR, jak píše kos, tak tomu se jen směju. Hodně bejvalejch příslušníků PČR si teď u MP Praha lebedí jak se mají líp (po stránce výhod). Notabene tady pořád nadáváte jak je to u PČR špatné (žádné osobní, odměny, 150 hodin zadara) ale najednou je to výhodnější než u MP. A když se nad tím zamyslím, tak neznám v Praze strážníka-dříve příslušníka PČR co by říkal že se má teď u MP hůř. Právě že naopak. Špatný je to spíš na malejch městech, tam by to zrušení zastupitelstvem hrozit mohlo (ale i tak si to nemyslím, takovej nástroj si obce nevezmou) ale v Praze, Brně atd. o nějakym rušením zastupitelstvem nemůže být ani řeč. P.S. Nemyslím si že by MP byla lepší než PČR, to né, oboje má plusy a mínusy. Jen prostě neřadím PČR výš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio