Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

MP versus PČR

Určitě se vyplatí PČR, MP ne, je to jen kašpar, u PČR máš tisíce možností v kariéře. Počkejte si na šanci u PČR!!!!!
KOS :: Datum založení: 27. 08. 2009 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 08:57:40 28. 08. 2009
Andras.jpg
Hlavní rozdíl je dle mého názoru v tom, že PČR byl sřízen jako ozbrojený sbor ČR. Má celorepublikovou působnost, nesrovnatelné pravomoci, a nesrovnatelně větší uplatnění. Jak u kterého útvaru, ale lze zasahovat ve všech končinách republiky. Lze se účastnit i zahraničních misí, školení na různé druhy zbraní, jakož i jejich používání - samopaly, granátomety, brokovnice..... MP jsou defacto starostovi drábi, kteří se stali duplicitním molochem PČR s velmi omezenými pravomocemi. Již dávno nekonají práci, ke které byli prvotně určeni. Pistole mají na zbrojní průkaz, a tyto jsou majetke města, tedy po každé službě je musí odkládat zpět do trezoru. Na druhou stranu, měl jsem tu čest poznat jen strážníky v Praze. Na tyto nedám dopustit. Praha by se bez MP ocitala v chaosu. Je tam spousta kvalitních a zkušených mužů a žen. Vztahy s PČR na výborné úrovni, stejně tak jako společné akce, výpomoci a asistence.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOS 08:50:11 28. 08. 2009
default.png
je větší jistota, je to sl. poměr a výhody nesporné. MP je prac. poměr a když zítra zastupitelstvo rozhodně konec, tak končíš a ámen s tebou, prtože se životopisem od MP tě vemou akorát na ÚP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 00:04:42 28. 08. 2009
default.png
www.youtube.com/watch?v=aJvVxzVWiaA

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JASVA 23:41:26 27. 08. 2009
default.png
Zdravím, dovolil bych si ještě doplnit, záleží také na tom jestli obec (MP - orgán obce) má s útvarem PČR(v témže městě) podepsanou koordinační dohodu, potom se třebas po této "dohodě" MP soustředí více na práci v ulicích apod.. Je to jen o domluvě. Jak psal Cody, je spousta útvarů a uplatnění si člověk najde! Osobně nevím jak v Praze, ale v Ově je skupina tzv. operativců, kteří mají celoměstskou působnost, osobně s tímto zkušenost nemám, ale údajně je to velmi dynamická práce a prakticky všeho druhu - boty, klasické úkony, zákroky, troufám si řict, že je to spíše taková partička vazounů, na co jsem nestačil sám (bitka v hospodě ..) tak vždy tam za chvíli byli právě oni. Vazouny myslím v dobrém slova smyslu. Pánové, ale příjde mi relativně smutné, když někdo pošpiňuje MP, jsou tam skvělí chlapi i ženy a s klukama od PČR jsme vycházeli perfektně, proto mi příjde nešťastné tvrdit, že PČR je nej. apod. apod. Co se týče seberealizace, tak tu u větších MP (Praha, Brno, Ova ...) můžeš uplatnit také. S tou asistencí je to tak, že pokud něco řešíš (přestupky, porušení vyhl. ...), tak tam PČR být nemusí, pokud máš důvodné podezření, že byl spáchán TČ, tak to předáváš PČR, totožnost ... Pro lepší orientaci se podívej na prvních cca 20par. zákona č.553/1991 Sb., zabere Ti to pár minut a dozvíš se víc. Hezký den

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 22:34:11 27. 08. 2009
Cody.jpg
Pokud chceš něco řešit,musí ti stejně asistovat pčr.Jinak má spoustu zajímavých pozic jako psovod,dopravní mp,poříční,delta=zásahovka,je tam Muller co dělá ipsc,mají sportovní klub,karáčo-kick,hokejový tým,systém služeb 4/4,plat "by měl" 27000,-příspěvek na ubytovnu co stojí 4,2 tis.No pozitiva jsou ale určitě i negativa se najdou...Já osobně vidím velké plus v povinné maturitě(zkvalitnění)a také že lidi od vojáků a bezpečnostních služeb zohlednují což pčr nikoliv.Maturitu má povině každej a je to něco jako základka u vojáků.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu YANRE 22:16:49 27. 08. 2009
default.png
ja už několikrát jsem nad tím uvažoval o MP ..může mi tu prosím někdo napsat a vysvětlit Klady a Zápory u MP a PČR ..nemyslím tím teď botičky dík ... za ochotu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:10:27 27. 08. 2009
Out.jpg
Možná by tak bylo férové napsat v jakym městě sloužil. O práci u MP hl. m. Prahy toho vím poměrně dost, je tam i dost zajímavejch útvarů a prkotiny typu "písek přesahuje na chodník" člověk může řešit i u PČR když to holt někdo ohlásí. P.S. Znám u MP spoustu bejvalejch "stáťáků" a kašpaři to nejsou...výskyt kašparů mi dokonce teď s mladejma cucákama v ulicích přijdě větší u PČR P.P.S. V Praze se už botičky několik let nedávaj.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RENAL 21:35:14 27. 08. 2009
default.png
V tom případě by bylo od tebe férové,kdyby jsi napsal,že jsi měl u MP víc peněz za menší zodpovědnost než máš nyní u policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 21:23:50 27. 08. 2009
dma22.jpg
Já jsem dělal u MP 5 let a vím o čem mluvím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RENAL 21:17:38 27. 08. 2009
default.png
Pokud chcete o víkendech,nočních,svátcích dělat zadarmo běžte k PČR.Seberealizaci u policie bez tlačenky nenajdeš.Opravdovou policejní práci už dělají jen u MP my se z papírů už nikdy nevyhrabem :-(((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio