Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak to je?

Policie nepřijímá nové policisty z důvodu naplnění stavů, nebo nedostatku peněz?
MIMO :: Datum založení: 09. 09. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FANAS 17:58:49 17. 09. 2009
Fanas.jpg
Abych se pridal.. mam splneny fyzicky i psycho, tenhle tyden mam mit vysledky zdravotnich a v pondeli uz mi volal velitel jednoho oddeleni, ze by me rad videl, ze by mel pro me misto... V utery jsme se sesli, hned se predbezne domluvili a ted uz jen cekam na vysledky tech testu.. az je budu mit, dam vypoved v praci...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STARK 11:24:40 11. 09. 2009
default.png
Tak jsem toto téma ani nedočetl. Poslední dobou se tu člověk nedočte ničeho, než hádek, nadávání a urážení. Po přečtení článku pana Galaše se vás zeptám, jste ochotni se vůbec chovat podle nějakého kodexu? www.policie.cz/clanek/eticky-kodex-policie-ceske-republiky.aspx Hlavně si přečtěte bod 3b! Jste vůbec ochotni přijmout tu práci s tím vším co k tomu patří? Slušné chování je jedna z těch věcí. Jinak sorry za malé odbočení od tématu :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 14:57:15 10. 09. 2009
default.png
PAIKI já sem to vlákno nezaložil bylo založené vložil jsme jen komentář.A na nic se neptám jen sem odpověděl tomu dotyčnému co to vlákno založil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAIKI 14:22:07 10. 09. 2009
default.png
Za prvé jsem holka, ne kluk a řeknu k tomu jen jedno. Ano mám nízké IQ a ty ho máš nejspíš vysoké, když kvůli takové kravině zakládáš nové vlákno, když hnedka pod tím Tvém je vlákno: Kde je háček? Já jsem na tom stejně jako Ty, taky mám všechno hotové a jen čekám na telefonu, ale kvůli tomu nezakládám na forum pořád ty samé stupidní dotazy, na které Ti tady stejně nikdo neodpoví. Pokud máš dotazy, tak máš svou náboráře/ku, která má určitě lepší informace. Musíš se smířit s faktem, že peníze policie nemá a všichni se tam dostat nemůžou. Umění neni psát nesmyslené komentáře a brečet, umění je to vzít sportovně a jít dál. .-) Mysli si o mě co chceš, mě je to jedno .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAIKI 14:14:41 10. 09. 2009
default.png
Neříkám, že lidi, kteří práci u policie chtějí dělat, tak jsou ti praví. Ale myslím si, že ti lidé alespoň neodejdou až se uvolní nějaká lepší místa, to je ta podstata, kterou jsem chtěla napsat .-) Kdyby Ti někdo nabídl plat větší než u policie, odešel by si?Ať je odpověď ano nebo ne, tak to z Tebe nedělá špatnýho poldu .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIMO 13:54:26 10. 09. 2009
default.png
Pak dej vědět jak si dopadl. Až se ti ozvou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 13:50:06 10. 09. 2009
default.png
Nechci se s nikým hádat a někomu nadávat jsou to jenom argumenty určitých lidí, kteří o tomhle diskutují. Jistě práce u policie je zajímavá ale zas jen u některých, kteří jsou zase odpůrci této firmy ale zároveň je i dost složitá v celém systému vedení.Tak že můžem o tom diskutovat do nekonečna nebo si navzájem nadávat ale stejně to nikdo nezmění a bude se to muset pobrat tak jak to je.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIMO 13:47:22 10. 09. 2009
default.png
Přesně tak, člověk se tu na něco slušně zeptá a hned je zařazen do kolonky nekvalitní sběr. Zajímalo by mě jak jste na tom byly vy když jste nastupovaly. No předpokládám že se zde budete vytahovat s přísnějšími fyzickými testy. Po bitvě každý generál.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 13:43:41 10. 09. 2009
default.png
Nemyslel jsem to tak doslova, bylo to špatně řečeno, chtěl jsem tím říct ať dají i těm ostaním šanci, pokud tedy má už vše hotové, tak proč ho nevzít? Ať tedy dodělají ti co mají rozdělané testy a pak se uvidí, zda všichni projdou všemi testy úspěšně a nebo polovina zájemců neuspěje a zbytek pak bude mít možnost ukázat co v nich je.Ale chtěl sem k tomu ještě dodat, že pokud už kraje neberou, proč náboraři pořád nabírají??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 13:36:43 10. 09. 2009
default.png
Poslouchej zřejmě tvoje IQ nedosahuje takových hodnot, aby si se bavil na úrovni normálního člověka a né hulváta někde od keřů ale i tak tě trošku opravím, bohužel nebyla řeč o mě ale o dotyčném, který tu výpověd dal, kdyby jsi trošku zauvažoval což s nízkým IQ nejde nebo ti to dělá potíže, tak by jsis projel diskuzi a přečetl co jsem tu psal a jen ti to připomenu: já sem žádnou výpověď nedal, když si nejsem jistý zda-li mě vemou nebo ne. A jak si psal v druhém odstavci v posledním přidaném komentáři, tohle je to o co přichází stát o lidi, kteří to oprvadu chtějí dělat a né nabírat jen ty, kteří čekají až se česká ekonomika zvedne a odejdou pryč, protože vědí, že v krizi státní zaměstnanec ty peníze dostane určitě ale jak krize pomine, tak zřejmě nebude tolik policistů, kteří by nás chránili a pomáhali a bude ještě horší situace než před dvěma lety.A pokud si myslíš a nebo soudíš člověka, který se tam hlásí a zajímá se jaká je vůbec situace a myslíš si zrovna, že to je ten jedinec, který se právě chce jen zašít na pár let, tak doufám, že takového někdy budeš mít jako parťáka, který ti bude hlídat záda.Pak poznáš opravdového policistu parťáka a přeběhlíka. Tak že nesuď lidi podle své nízké inteligence ale nejdřív zjišťuj a pak mluv..!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio