Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak to je?

Policie nepřijímá nové policisty z důvodu naplnění stavů, nebo nedostatku peněz?
MIMO :: Datum založení: 09. 09. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LIN 13:32:31 10. 09. 2009
default.png
Ted se Te nechci nejak dotknout, ale cim to jako argumentujete tady? Nikde neni receno, ze ti lidi co to chteji delat jsou pro sluzbu ti pravi. Tohle je snad na posouzeni jinych, nemyslis? Proste nekdo vybira a nekdo je holt vybirany. Jak vas tu ted posloucham, tak mi to prijde jako : "Vyberte jeste honem me a ostatni jsou mi nekde". Viz. prispevek SAILa, "Ti co maji treba jen jeden test tak uz nebrat". Prace u Policie neni jedina prace a jsem jedine rad, ze se bude k Policii vybirat a ne sbirat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAIKI 13:06:02 10. 09. 2009
default.png
Jinže lidí co to berou jako zaopatřovací ústav než si najdou další práci, jak si napsal, je teďka u policie mraky a až krize pomine, tak to budou právě oni, kteří dají výpověď, protože budou mít možnost si najít lepší práci .-) a policie bude mít zase podstavy. A druhá věc je, že na lidi, co to fakt chtějí dělat, tak už se nedostalo a za 2 roky už může být pozdě a oni budou mít jinou práci a už tam nebudou chtít jít .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 13:01:43 10. 09. 2009
default.png
No konečně asi (teda doufám) začně výběr a ne sběr. Konečně skončila doba ze se k policii dostal každý kdo neměl práci..a bral to jako zaopatřovací ústav než si našel další práci. Tak uvidíme kam se to bude ubírat a jaci noví kolegove teď budou přicházet na odděleni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAIKI 13:01:30 10. 09. 2009
default.png
Promin, ale si vůl, pokud si dal výpověď z práce. To že máš splněné testy, tak to ještě neznamená, že si automaticky přijatý. Jestli tu práci chceš dělat, tak vydržíš i 2 roky, pokud ne, tak vyjdi z fronty na banány .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 12:12:15 10. 09. 2009
default.png
Nejde o to rozmazávat ale, že kdyby jsi to dělal ty a byl by si v takové situaci, možna by jsi reagoval jinak ale myslím si, že budeš reagovat stejně jako ostatní bude tě to štvát, protože tě to stálo peníze, musel si projít to celé martirium a nakonec zjistíš, že už žádný kraj nenabírá.Je to blbá situace u těch co podali v práci výpověď.Teď můžou jen doufat jestli se vůbec dočkají toho telefonátu... Policejní realita? Hm? to nebylo nějak zvřejňováno, když se spouštěla kampaň??? Zjistí, jinak by se nehlásil k policii Čr.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RENAL 11:56:44 10. 09. 2009
default.png
Hlavně to nenechávej tak - rozmázni to!!! zveřejni to !!! Určitě nebudeš sám,kdo skočil Íčkovi na náborový špek.Většina z vás musela podat v práci výpověď a teď čeká doma na telefonu třeba 1/2 roku!!! To je opravdu hnus a to jste si,ještě pořádně nepřičichli k policejní realitě. Určitě se tady najde kolega,který má kontakt na schopného novináře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIMO 11:40:07 10. 09. 2009
default.png
Je to špatný, nejhorší je že příští rok stále nemusí brat. To potom člověk dělal vše zbytečně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 11:34:12 10. 09. 2009
default.png
No též tak, jsem náborovaný pro Prahu ale stejně to nechápu,protože to je jako prasárna, když ti řeknou, že už nenabírají, když už máš vše hotové a teď třeba jsi dal výpověd kvůli tomu v práci a čekáš až ti zavolají datum nástupu.Ať udělají to, žet ti co to mají, tak ať je zařadí a ti co to teprv delají nebo mají jen jeden test za sebou, tak těm ŕíct, že se už nenabírá. Je to bordel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIMO 11:16:12 10. 09. 2009
default.png
A ty jsi na tom jak?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAIL 11:01:25 10. 09. 2009
default.png
To je zajimavé a pro jaký kraj si se nechal náborovat?A ani ti neřekli, že kdyby se uvolnilo místo jestli ti dají vědet?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio