Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nehoda při honičce

Mnozí asi zaregistrovali zprávu o honičce policejního auta s ujíždějícím BMW v Krnově, viz. http://www.novinky.cz/krimi/180064-policiste-pri-honicce-v-krnove-srazili-a-zabili-zenu.html . Nechci dělat závěry čí to je vina, je zde pouze prohlášení jedné strany, tak je lepší si počkat na další vyšetřování, vytěžení případných svědků a výslech toho sraženého muže. Jediné co chci poznamenat je to, že ať bude vina na kterékoliv straně, tak je to neštěstí, jak pro rodinu té dívenky, tak také pro zasahující hlídku, jelikož oni budou žít s pocitem, že někoho zabili. Žádný chycený pachatel, ať byl jakkoliv nebezpečný, nemůže vyrovnat lidský život, toť můj názor. Přečtetl jsem si i diskuzi pod článkem, kde zaznívá i spousta kladných ohlasů vůči policistům, tak zde jsou ale i hlasy, že to měli ti "akční semírové" nechat být, že to měli předvídat atd. Policista má velkou zodpovědnost, protože na jedné straně je služební povinnost a sledování úspěšného zákroku, na druhé stran si dávat velký zřetel na to, aby při tom nebyl nikdo jiný ohrožen. Zde to bohužel nevyšlo a ať bude vina prokázána komukoliv (škoda, že ne tomu ujíždějícímu viz. sražené novinářské vrtulníky v USA, které monitorovali honičku), tak ti kluci s tím budou žít a já to rozhodně nikomu nepřeju a doufám, že tuto situaci už nebude muset prožít jiný z kolegů. Buďte na sebe a své okolí opatrní, život máme jen jeden a ti lumpové za něj nestojí.
HHONZA :: Datum založení: 26. 09. 2009 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 16:08:06 26. 09. 2009
default.png
jinak v prvé řadě mi je líto té sražené dívky a zraněného muže! Kolega s tím bude muset žít celý život a to je zřejmě pro každého člověka ten největší trest.. Jenom nalitej zmrd možná bez řidičáku bude vysmátej, protože on samozřejmě za nic "nemůže"..bohužel

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 16:03:42 26. 09. 2009
default.png
taky nečekám, že někdy dostaneš rozum ty rozumbrado! Koukám, že ty všechno víš, všechno znáš a co nevíš, to sis přečet.. Jakékoliv téma to blábol co vytvoříš!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 15:46:14 26. 09. 2009
default.png
Dotyčných policistů je mi líto, no holt to jsou úskalí práce u Policie. Nečekám, že by to dopadlo ve prospěch těch policistů, sice konali v rámci služebních povinností, ovšem zodpovědnost za činy je na nich, obyčejný člověk se může vymluvit, že např. byl v šoku a první pomoc nedokázal obstojně dát, doktor ale by byl stíhán..to stejné v případě těch policistů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ADOS 15:18:12 26. 09. 2009
default.png
za ujizdejici vozidlo by mel byt zodpovedny majitel vozidla..bud rekne kdo ridil nebo by si to odnesl vse on velka pokuta plus treba zabaveni vozidla ... tak by se predeslo honickam a jelo by se rovnou za majitelem vozidla.. tak jako odmitnuti zkousky na alkohol by mel byt rovnou TC.. Chudak ten polda .. jsem zvedavy jak to vse dopadne

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MURAY 15:07:41 26. 09. 2009
default.png
Jednou řvou, že policie nic nedělá a když dělá, tak se řve že dělat neměla. Je mi to velmi líto.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio