Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

POVZBUZENÍ

Zdravím, hned na úvod říkám, že nemám žádný konkrétní dotaz. Jen bych rád vyjádřil všem policistům svou podporu a snažil se je vlídnými slovy motivovat k dalším výkonům. Poslední dobou pozoruji v médiích spoustu akcí, při kterých zasahují kvanta policistů (demonstrace DS, squateři, rómové, fotbaloví fanoušci), a to nemluvím o klasické policejní práci, kdy vykonáváte 150 hodin přesčasů zdarma, trávíte dlouhé směny v práci, slýcháváte od občanů nelichotivé poznámky, snášíte házení klacků od politiků a médií pod nohy - a to všechno za mrzký plat. PŘESTO VŠECHNO VYDRŽTE A NENECHTE SE ZLOMIT! I když to tak možná nevypadá, spousta lidí k Vám chová náležitou úctu a respekt, protože všichni moc dobře vědí, o jak těžké zaměstnání se jedná. JÁ OSOBNĚ BYCH VÁM RÁD PODĚKOVAL ZA PRÁCI, KTEROU ODVÁDÍTE, A PŘEJI VÁM VŠEM HODNĚ ÚSPĚCHŮ DO BUDOUCNA. A proč to vlastně celé píši? Ze své vlastní zkušenosti vím, že je nejhorší pracovat u zaměstnavatele, kde Vás nikdo neocení a hlavně nepochválí. Proto to dělám já, obyčejný občan. Když už nic jiného, alespoň tohle by Vás mohlo trochu potěšit. Mějte se, hlavu vzhůru a doufám, že Vás k letošnímu roku mnoho neodejde do civilu.
ANKROTH :: Datum založení: 30. 09. 2009 :: celkem 28 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 15:39:23 01. 10. 2009
Andras.jpg
Denver: No, už jsem na tebe dlouho nereagoval, ale po přečtení tvých příspěvků v tomto vláknu jsem se půl minuty dusil smíchem. Vždyť my, policisté feťáky už defacto chráníme. 95% společnosti by je na místě zastřelilo, ti mírnější by je poslali do uranových dolů či na násilnou odvykací kůru. Takže vlastně jsme se dostali do situace, kdy feťáky, kteří kradou, loupí, podvádějí, prostituují, vykrádají, odhazují stříkačky v MHD, na pískovištích a na ulici musíme chránit před lynčem obyčejných normálních lidí, které neustále svou spokojenou povahou obtěžují a omezují. Víc po nás nechtěj. Už takhle se mi z toho chce brečet, kam jsme to dopracovali. Ale většina z nás ctí zákon, a proto bohužel tvým rozšafným chundelatým mazlíčkům více pomoci nemůžeme. Na to dostávají dotace tvé oblíbené humanitární organizace, tak ať se také snaží.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 14:15:05 01. 10. 2009
default.png
No asi bude Denver dospělý. Nedávno tady tvrdil že chodí s kámoši na pivo. I když dnes ti pinglové nalejí kde komu.Kšeft je kšeft.....!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TONYK 13:55:09 01. 10. 2009
default.png
Ja uz normalne zacinam pochybovat, ze jsi dospelej clovek... Protoze takhle hloupy a naivni nazory snad dospelej clovek mit nemuze. Hezky ze by ses chtel dat k nam, ale jak bylo psano, u psychotestu nemas sanci. Doufam. Ja hlavne doufam, ze se expert jako ty nedostane nekam, do legislativniho procesu, aby svy utopicky nazory zkousel procpat do pravniho radu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 13:37:34 01. 10. 2009
default.png
To jsou zase keci. Normálně by jsem si přál tě k sobě na oddělení. Ani týden by jsi to nevydržel na výjezdech. Ty tady meleš takový keci jak ti poslanci. Hubu by si mohli roztrhnout slibama a skutek utek. To jako si má každý policista vzít jednoho feťáka domů a hlídat ho 24 hodin.?! Jak píše cz858 psychotesty by ti asi moc neříkaly. Běž radši kázat lepší zítřky!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 12:51:54 01. 10. 2009
default.png
Dle tvého projevu v diskuzích,si jsem téměř jistý, že by si neudělal psychotesty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEWROK 12:45:49 01. 10. 2009
default.png
Ty zase pochop, že dostat narkomana ze závislosti není práce policie!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:36:29 01. 10. 2009 blokovaný
default.png
A proč jim nechce pomoct?A policie má chránit každého!Narkoman je taky člověk!!!Dokážete to trochu pochopit?Představ si,že by jednou bylo na drogách tvoje dítě!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 12:30:25 01. 10. 2009
default.png
Ach jo. Tady je výsledek skvělé svačinové kampaně, která tě jistě plně zasáhla.Pokud chceš skutečně pomáhat a chránit narkomany a jiné obdobné individua, běž dělat faráře, nebo nějakého samaritána. U policie nemáš co dělat. Policista není od toho, aby pomáhal feťákům od fetu. To je práce jiných.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEWROK 12:30:08 01. 10. 2009
default.png
HA HA, tak tohle už mě opravdu dostalo do kolen ... denvere já ti tleskám ... nechtěl jsem na tebe reagovat, ale tohle už prostě nešlo

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:11:52 01. 10. 2009 blokovaný
default.png
Ty máš asi dojem,že umím jenom kritizovat,ale realita je jiná....A začínam uvažovat,že se fakt snad dam k PČR.A budu skutečně lidem pomáhat a chránit je.Třeba těm narkomanům bych skutečně pomoct chtěl a dostat je za závislosti na tom svinstvu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio