Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

POVZBUZENÍ

Zdravím, hned na úvod říkám, že nemám žádný konkrétní dotaz. Jen bych rád vyjádřil všem policistům svou podporu a snažil se je vlídnými slovy motivovat k dalším výkonům. Poslední dobou pozoruji v médiích spoustu akcí, při kterých zasahují kvanta policistů (demonstrace DS, squateři, rómové, fotbaloví fanoušci), a to nemluvím o klasické policejní práci, kdy vykonáváte 150 hodin přesčasů zdarma, trávíte dlouhé směny v práci, slýcháváte od občanů nelichotivé poznámky, snášíte házení klacků od politiků a médií pod nohy - a to všechno za mrzký plat. PŘESTO VŠECHNO VYDRŽTE A NENECHTE SE ZLOMIT! I když to tak možná nevypadá, spousta lidí k Vám chová náležitou úctu a respekt, protože všichni moc dobře vědí, o jak těžké zaměstnání se jedná. JÁ OSOBNĚ BYCH VÁM RÁD PODĚKOVAL ZA PRÁCI, KTEROU ODVÁDÍTE, A PŘEJI VÁM VŠEM HODNĚ ÚSPĚCHŮ DO BUDOUCNA. A proč to vlastně celé píši? Ze své vlastní zkušenosti vím, že je nejhorší pracovat u zaměstnavatele, kde Vás nikdo neocení a hlavně nepochválí. Proto to dělám já, obyčejný občan. Když už nic jiného, alespoň tohle by Vás mohlo trochu potěšit. Mějte se, hlavu vzhůru a doufám, že Vás k letošnímu roku mnoho neodejde do civilu.
ANKROTH :: Datum založení: 30. 09. 2009 :: celkem 28 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 11:39:12 01. 10. 2009
default.png
otřesen jsem já z tvého pravopisu!!! O obsahu tvých výplodů radši nemluvím! Na druhou stranu jsem zastáncem názoru: KDE PÁN BŮH VZAL, JINDE DAL, takže věřím, že např. umíš hezky malovat apod...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:25:27 01. 10. 2009 blokovaný
default.png
To sou bohužel mé skušenosti s PČR.Až budou jednou jiné,tak to rád napíšu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZE 11:18:47 01. 10. 2009
martin.cze.jpg
Nevysírej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:11:11 01. 10. 2009 blokovaný
default.png
Jinak bych rád poradil všem kteří mají nějakou takovoudle otřesnou skušenost,že je možné podat tresní oznámení i na státním zastupitelství a vyhnout se tak nahlašování trestného činu na MOP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:42:00 01. 10. 2009 blokovaný
default.png
Já vám přeju abyste vždy narazil jen na ty slušné policisty a né jako já když sme šli náhlásit napadení jehnoho narkomana.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAWELEK 10:15:06 01. 10. 2009
default.png
musím bohužel souhlasit s pindian-em, hold žijem v banánový republice.. ale ze zkušenosti vím, že lidé dokážou poděkovat i za BP..;) což mě hodněkrát překvapí a pak i zamrzí, že jsem jim vůbec pokutu dával.. díky autorovi a ostatním hodně zdaru :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 22:59:14 30. 09. 2009
default.png
Bohužel těchto lidí je již hodně málo. Pochválí dnes pouze už občan, kterému policie pomůže. A jelikož jsou zde směšné tresty, většinou to vyzní, že i na poškozeného občana se policie vykašlala, ikdyž tomu tak není, ale je zde nastaveno, že zmetek má přednost před poctivým občanem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 17:09:38 30. 09. 2009
Peca.jpg
Tak tohle rozhodně potěší!!!:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio