Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kolik policistů odejde k 30.11.2009 ?

Zajímalo by mě kolik policistů si to všechno nenechá líbit a odejde ke zmíněnému datu od PČR?
HLAVEN :: Datum založení: 01. 10. 2009 :: celkem 43 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BOB52 15:45:10 11. 10. 2009
default.png
Kdo požádá o referendum a jak? Žádný občan nemá dostatečný přístup k informacím a znalosti čehokoliv na takové úrovni aby mohli kvalifikovaně rozhodnout. Představ si, že bude vypsáno referendu, zda se má policii přidat nebo ubrat plat. Jak si myslíš že občané rozhodnou? A už Tě pak vidím, jak si říkáš že je to vůle občanů a smiřuješ se s tím. Euroatlantická kultura je založena na tom, že si volíme zástupce, kteří mají možnost mít přísun informací a také mají peníze na to aby si zaplatili poradce. Ano, máš pravdu nefunguje to. To ale neznamená, že je tato myšlenka špatná. Některé strany dnes mají ve zvyku dělat to co chtějí občané a to je špatné. Již ve starém řecku někteří učenci věděli že politik má vládnout pro blaho lidu a né pro blaho své a to i za cenu, že příště zvolen nebude. Veřejné mínění ovládají nátlakové skupiny, které veřejným míněním manipulují a utvářejí jej k obrazu svému. A ulice pak názor těchto skupin pojme za názor svůj a nechá se tak vmanipulovat do jednoho velkého divadla.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 15:00:38 11. 10. 2009
Karel.150.jpg
..jedná se o stranu přímé demokracie, o co požádáš na to bude vypsáno referendum minimálně prostřednictvím internetu a sms zpráv, stejně se volí její předseda a stejně se volí případní členi v parlamentu, není zde prostor pro výkruty a manipulace.. Pro mě je to poslední naděje.. Pak už může uspět jen defenestrace..:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HLAVEN 14:19:50 11. 10. 2009
default.png
Dík za tip, ale ani tato strana se mi nezdaá

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 14:13:19 11. 10. 2009
Karel.150.jpg
Podle pro mě zatím neoficiálních informací od vedení, by se měly úspory vrámci Policie učinit nenastoupením 1000 nováčků, což by mělo pokrýt ony 4%. Co bude dále je ve hvězdách.. Ale jestli stát dříve nekrachne tak věřím, že renty zatrnou.. to hlaveň: a co strana Věci Veřejné?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HLAVEN 11:33:04 11. 10. 2009
default.png
Co se týče toho zákona tak ten navrhla ČSSD a ODS pod vedením Íčka ho dokonale využila v negativním slova smyslu. Jinými slovy v současné době pro mě není žádná politická strana, kterou bych volil. Ještě možná TOP 09, ale to by tam nesměl bejt ten černoprdelník a liška podšitá Kalousek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:16:35 11. 10. 2009 blokovaný
default.png
To,že je stát v h.jzlu je skutečně vina politiků.Znova zdůraznuju,že nejsem volič ODS,ale ČSSD nás ztáhla do úplné p.dele.Lila peníze do krachujících podniků,podporovala to,že se spoustu státních zaměstnanců v práci akorát flákalo,nedokázala si vůbec poradit s korupcí a díky té stát přichází o miliardy(nevýhodné státní zakázky).A přitom na lidi ve skutečné tísni jako sou třeba ty bezdomovci a invalidní důchodci se TOTÁLNĚ VYKAŠLALA!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HLAVEN 11:12:08 11. 10. 2009
default.png
Taky názor. Řeknu ti to asi takhle. Mladej polda bez nároku na rentu bude chtít navýšit plat o rentu na kterou zatím nemá nárok. Na druhé straně polda co má potencionálně nárok na výsluhu bude opačného názoru. Já osobně si myslím, že vůbec neměli dělat novej zákon o služebním poměru, když na něj neměli peníze. Vznikl zkurvenej hybrid, díky kterýmu je hůř než bylo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:05:17 11. 10. 2009 blokovaný
default.png
Na ty výsluhy máš nárok.A budeš asi překvapenej,ale já nepatřím k lidem který je policajtům záviděj,ale mam pocit,že by bylo možná lepší zvýsit platy a výsluhy zrušit(ty výsluhy v podstatě přesunout do toho platu).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HLAVEN 10:56:34 11. 10. 2009
default.png
Ano máš pravdu, stát je v hajzlu, ALE ne díky poldům, ale díky zasranejm politikům!!!!!!!!! Já nastupoval v roce 1995 za určitejch podmínek ke sboru. Tyto podmínky se několikrát změnili. Říkám otevřeně, že dnes bych za současných podmínek k PČR nešel!!! Ještě žádná vláda (tedy za dobu co jsem sloužil - 14 let) si nedovolila snížit platy policii. Takže závěrem. Pokud vláda nedostane rozum a neurčí si priority, jako je bezpečnost v tomhle státě, tak to vidim se službou u PČR bledě. Lituju mladý policajty. Ale my než jsme vyhořeli tak jsme si u sboru užili taky svoje. Nebyla to procházka růžovou zahradou. Ať si zkusí mi zdanit nebo dokonce vzít mou zaslouženou výslužku. To bych byl zlej...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:48:04 11. 10. 2009 blokovaný
default.png
Problém je taky v tom,že stát si neumí moc poradit.V cizině je běžné,že u policie pracujou černoši,turci atd.Samozřejmně pouze S LÉGÁLNÍM POBYTEM!!!A tydle lidi sou za tu práci sakra vděčný a nevytvářej furt jenom nějakej rozvrat.To pak umožnuje státu špatného policistu okamžitě propustit(za dveřma čeká dalších 100 zájemců).Kdyby byl náš stát trochu ekomicky myslící,tak si todle uvědomí.Jenže od našich politiků todle čekat nejde.Jediná strana která u nás nabízí skutečně zahraniční model je Top 09,ale je bohužel příliž pravicová.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio