Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kolik policistů odejde k 30.11.2009 ?

Zajímalo by mě kolik policistů si to všechno nenechá líbit a odejde ke zmíněnému datu od PČR?
HLAVEN :: Datum založení: 01. 10. 2009 :: celkem 43 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TIN 16:55:10 01. 10. 2009
default.png
Mam na tebe malý dotaz..proč tu pořád brečíš? A podle tvých reakcí a znalostí véci soudím že nejsi polda..tak o co ti jde?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 16:03:05 01. 10. 2009
default.png
To se uvidí, kolik lidí odejde. Ovšem Policie je hadr, do kterého si všichni utíraj boty a to bohužel bez přehánění. Před pár dny se řešilo, že učitele nevemou u huby co se týče snižování prachů a poldům zdaní i ty mrzký výsluhy za mnohdy prokazatelně zničené zdraví (a to nebereme v potaz, že Policii už vzali pánové z Vlády těžce u huby počátkem roku, kdy vzali prachy na provoz a teĎ nejsou prachy na benzín, svícení, vodu pro kytky apod..). Školám, úředníkům nikdo nic v takovém rozsahu nevzal. A víte proč se nic nestane??Poněvadž rozumní již u této firmy nejsou a nováčci, kterej je tam požehnaně a ve velké většině ve zkušebce budou držet hubu a krok, jsou to děti do 30.let a pokud se někdo ozve, tak někoho preventivně vyhoděj v té 3-leté zkušebce a bude pokoj od ostatních..To ostřílení železničáří, nebo učitelé v letech, zvyklí na svůj režim ještě z dob socialismu se nedají a zařvou a Vláda jim bude zobat z ruky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 14:43:58 01. 10. 2009
Pooky.jpg
K 30.11.09 odejde přesně 0 policistů :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio