Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nový trestní zákoník

Stát bude muset kvůli měkčímu zákonu pustit stovky zlodějů Recidivista z Ostravy, který byl už jednadvacetkrát odsouzen vesměs za krádeže v obchodech, půjde po Novém roce z vězení domů. Nikdy totiž neukradl nic za víc než pět tisíc korun a podle nového trestního zákona, který začne platit 1. ledna 2010, bude jeho jednání pouze přestupkem. Stejné štěstí může potkat stovky dalších zlodějíčků. www.novinky.cz/krimi/180466-stat-bude-muset-kvuli-mekcimu-zakonu-pustit-stovky-zlodeju.html Do toho všeho padá 180d. Máme se opravdu na co těšit :-( Nevím jak ostatní, ale dosud od nás nikdo proškolen z nového zákoníku nebyl a ÚZ kdo má zájem, si musí koupit za svoje.
PECA :: Datum založení: 03. 10. 2009 :: celkem 35 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 18:22:12 07. 10. 2009 blokovaný
default.png
A jakej máš ty názor na to,že inspekce policie třeba neustále toleruje to ZNEUŽÍVÁNÍ DONUCOVACÍCH PROSTŘEDKŮ?Každé malé dítě tuší,jak se policajt z toho vyvlíkne.Stačí pak říct,že je pachatel napad.Dokáže tendle humus nějakej policajt odsoudit?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:14:58 07. 10. 2009
default.png
Skoro pro Denvera: I v demokracii je a zůstane policie složkou jejíž větší část práce je a bude represívní. Úkolem policie je chránit a "nebudu citovat zákon"slušné občany , jejich životy a majetek, před těmi kteří si dobrovolně zvolili to, že budou žít na jejich úkor, strpčovat jim život, obtěžovat je(to v nejlepším případě). Žel žijeme v tzv.demokracii, kdy ti slušní(i policisté) ze svých daní platí lidem pro které máš velké pochopení, zdravotní a sociální péči a ti na druhou stranu se odvděčují tím, že ty slušné okrádají, vraždí atd. Policie je od toho, aby tyto lidi vypátrávala a držela na uzdě, aby se jejich řádění na slušných lidech a jejich majetcích dotklo co nejméně. V žádném státě není policie od toho, aby poskytovala bezdomovcům stravu a přístřeší, narkomanům stříkačky a denní dávky, zlodějům právní pomoc a zastupování. Milý Denvere vím o co ti jde, podobně jak jsou krajně pravicově zaměření lidé(tzv.náckové), tak je zde početná skupina krajně levicových tzv. anarchisti. Co se týče politických postojů ty se naprosto u obou skupin stírájí a jsou si blízké. Mám pro tebe pochopení a máš velice blízké názory s naším bývalým ministrem Íčkem, tj. totoálně rozvrátit policii, aby ztratila veškerou represívní moc a aby si každý mohl dělat co chce. Naštěstí v této zemi žije mnoho slušných lidí, kteří zatím nekradou, nepodvádějí, nepobírají neoprávněně sociální dávky, nepíchají si dobrovolně drogy a nepožívají každý den alkohol a tudíž je stále naděje, že ještě zůstaneme civilizovanou zemí, kde zloděj zůstane zlodějem, vrah vrahem, narkoman narkomanem a slušný člověk slušným člověkem.I když je to den ode-dne horší a těžší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:15:01 07. 10. 2009 blokovaný
default.png
Já bych ti klidně řek co dělam,ale musím s policisty něco občas řešit v práci(nemam s tím problém) a je mi jasné,že tak tři z vás(ty to fakt nejsi)by asi měli problém (kdyby náhodou něco potřebovali a náhoda je blbec)se mnou pak komunikovat.Má prace je naprosto obyčejná a rozhodně není tajemství.Za svoje názory se nestydím a každej je zná,ale nechci to přenášet do práce.....Jinak těmadle věcma se zabejvam ve svém volném čase a rád bych právě tu práci změnil a věnoval se tomu i v práci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 13:33:14 07. 10. 2009
default.png
Prosím tě, ale upřímně, řekni mi kde pracuješ u nějaké sociální služby nebo nadace případně Červeného kříže?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 13:18:25 07. 10. 2009
default.png
citace "A jinak se skuste zeptat třeba těch narkomanů proč maj strach se obrátit na policii v případě,že jim někdo ublíží".. bojí se proto, že většina z nich jsou v pátrání nebo stíhaný a vyhýbají se převzetí obsílky troubo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 12:38:04 07. 10. 2009
default.png
přesně tak, už tu s tím nikoho neobtěžuj! jinak 100% souhlas s tonykem...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:15:30 07. 10. 2009 blokovaný
default.png
Už tu s tím nikoho obtěžovat nebudu,ale eště jeden příklad uvedu.O tomdle případu mi vyprávěl jeden ten bezdomovec.Jeho kamarád přišel o psa(ten pes byl pro něj všechno).Zabili ho právě členové jedné té ochranky a prej u toho byla Městská policie.Jinak si skutečně asi založím na todle téma vlastní diskuzi,ale policie se tadle problematika týká právě dost....Policisté by mohli třeba zdělovat kde jsou ty místa,kde jim alespon trošku pomohou.Nedávno sem to řešil s jednou nadací a stěžovali si na špatnou komunikaci s vedením policie.Musíme něco podniknout všichi,neni přeci normální aby lidé v 21.století umírali na ulici....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TONYK 08:01:28 06. 10. 2009
default.png
Ty by jsi mel v prvni rade prestat travit tolik casu u televize a prihlouplejch filmu, ze kterejch evidentne ziskavas svuj pokrivenej nahled na realitu. V druhy rade bys mel vzit pocitac, odpojit od nej sitovej kabel a nechat ho ekologicky zlikvidovat. Potom muzes navstivit nejaky fetacky ghetto, predat jim tam klice od svyho bytu, abys pomohl tem co to podle tebe nejvic potrebujou, potom si domluvit navstevu u psychiatra, aby prezkoumal, jestli tvoje pokrivena realita neni znamkou nejakyho dusevniho onemocneni a pokud ne, schovej se prosim nekam do klastera, kde budes izolovanej od ostatnich normalnich lidi a nebudes spamovat tohle diskuzni forum svejma pochybnejma prispevkama co nejsou ani k tematu a zbytecne s nima stves lidi v uniforme, protoze tvrdis o PCR nesmysly pramenici doufam jen z neznalosti a mladicky nerozvaznosti. Tim ti nechci brat pravo na vlastni nazor, ale myslim, ze uz jsi ho tu prezentoval na nekolika vlaknech nekolikrat a kazdej nema zajem cist stejny bludy porad dokola... Mozna budes mit vetsi stesti na webech jako TN.cz, nebo Novinky.cz. Tam urcite budes mit vetsi okruh lidi, co ti budou davat za pravdu a vasnive te podporovat ve tvejch konspiracnich teoriich... Rad bych aby jsi priste, pokud se nanestesti rozhodnes dal prispivat na tomto webu, prispival k tematu a vecne a ne tak jako dosud...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:21:25 06. 10. 2009 blokovaný
default.png
A jinak se skuste zeptat třeba těch narkomanů proč maj strach se obrátit na policii v případě,že jim někdo ublíží.Mně štve strašně jedna věc.Naši politici furt říkaj,že sme vyspělej stát kde se dodržujou lidská práva a přitom je to tu jak v tom Putinově Rusku,ale ten aspon nekecá o lidskejch právech....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:06:01 06. 10. 2009 blokovaný
default.png
Proč sis to taky nepřečet pozorně?Já sem jenom psal,že každej jednou může šlápnout vedle,ale pro vás je to hned odepsanej člověk.IMV nefunguje a nikdy nefungovala.Odpověs mi prosimtě úpřímně.Ty skutečně netušíš kolik lidí je třeba u výslechů mláceno a ponižováno a to dokud se třeba nepřiznaj k něčemu co třeba neprovedli?Věř,že kdyby tomu stát skutčně zabránit chtěl,tak tomu zabrání.Je to samé jak kdyby každej den vybouchlo letadlo a stát tvrdil,že netušil,že se tomu dá zabránit bezpečnostní kontrolou.Stát skutečně kryje v mnoha případech trestnou činost policistů,ale nemůže to říct naplno.Tak proč já mam po.rat život nějakýho kluka kuli blbý bundě?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio