Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nový trestní zákoník

Stát bude muset kvůli měkčímu zákonu pustit stovky zlodějů Recidivista z Ostravy, který byl už jednadvacetkrát odsouzen vesměs za krádeže v obchodech, půjde po Novém roce z vězení domů. Nikdy totiž neukradl nic za víc než pět tisíc korun a podle nového trestního zákona, který začne platit 1. ledna 2010, bude jeho jednání pouze přestupkem. Stejné štěstí může potkat stovky dalších zlodějíčků. www.novinky.cz/krimi/180466-stat-bude-muset-kvuli-mekcimu-zakonu-pustit-stovky-zlodeju.html Do toho všeho padá 180d. Máme se opravdu na co těšit :-( Nevím jak ostatní, ale dosud od nás nikdo proškolen z nového zákoníku nebyl a ÚZ kdo má zájem, si musí koupit za svoje.
PECA :: Datum založení: 03. 10. 2009 :: celkem 35 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CZ858 01:04:47 05. 10. 2009
default.png
ty si byl na schůzce s Langerovou vědmou,že máš takové informace?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:23:40 05. 10. 2009
honzad..jpg
ha! denver tusi, ze se politikum chysta postavit police!! No, uz aby to bylo!!! Zejmena by se mela postavit do cesty tem, co jezdi se 3promilema! Uz aby to bylo!! :-))) ... a denver o tom ma dokonce informace, takze to vypada vazne!! :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:38:45 04. 10. 2009 blokovaný
default.png
Zrovna to řeším na jiném vláknu.V tomto státě hrozí reálná možnost,že se našim politikům postaví jejich vlastní policie.Ty informace skutečně mám.A nejen já....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 22:55:01 04. 10. 2009
default.png
Já již už několik let říkám, že je potřeba, aby se bezpráví páchalo na politicích, soudcích a pod. kdo má možnost učinit trest za spáchání zločinu!!! Teda pardón již né trestného činu, ale přestupku. Zachvíli by jsme mohli pachatele loupeže třeba řešit blokově ne.?!!! Ušetříme státní peníze a papír!!!! Tihle nahoře by potřebovali, aby je srazil ožralej debil či neřidič a skončili na vozíku (ať si to vychutnaj co trpěj obyčjní poškození), kord když viděj ten směšný trest (podmínka) již tak 3 x a oni přijdou o dítě či ditě o rodiče. Tak proč to nezjednodušit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANDERAS 22:12:56 03. 10. 2009
default.png
Presny opak !!! Musime tresty zprisnit! Tohle je vysmech obcanum zijici dle norem, pravidel a zákonu! Je mi z toho na nic :(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio