Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

šikana u policie

Zdravím všechny kolegy obracím se na Vás s prosbou, píši na uvedené téma bakalářskou práci a rád bych zveřejnil několik případů, které se v rámci PČR staly. Pokud se někdo setkal s hrubým chováním, urážkami, posměšky, nesmyslnými příkazy a zákazy, (u žen i sexuální harašení), napište prosím sem do diskuze, nebo na tento mail: sikana.pcr@seznam.cz Moc mi pomůžete, díky
OD-9-K-5 :: Datum založení: 06. 10. 2009 :: celkem 24 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 21:16:22 08. 10. 2009
default.png
Co kdyby jsi nejdříve před inteligentním dotazem definoval o jaký konkrétní druh šikany máš zájem? Tvoje obecné plky jsou k ničemu a dotaz na veřejném fóru v očekávání konkrétních odpovědí použitelných pro práci na VŠ hraničí s demencí. Teda pokud jí neděláš v Plzni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 20:32:55 08. 10. 2009
default.png
mám mezi policistu několik bývalých spolužáků ze školy...a vím, že jsou to taky jen lidi! a je pravda, že ty kluci ve škole nijak nevynikali (kromě tělocviku) , ale na druhou stranu měli smysl pro férové jednání a zastávali se slabších... a to je dle mého pro povolání policisty to hlavní! a před takovými mám respekt!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 20:18:07 08. 10. 2009
default.png
joo..v soukromémm podnikatelském sektoru se tomu říká "loajalita k firmě nebo taky diskrétnost" ..je fakt, že mě jako civila trochu zaráží vaše vyjádření, že ten bor.del je u vás (u Policie) v podstatě normální.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:44:31 08. 10. 2009
default.png
To jsi hůř trefit nemohl. Hahaha! Já jsem dva roky od policie pryč, ale celých dvacet let, co jsem tam byl, jsem tvrdě kritizoval všecko to svinstvo, co se tam denodenně děje, hlavně falšování statistik. Když jsem takový posera, zkus to udělat jednou ty, hrdino! O tom, jak to funguje, to proto vím perfektně a proto píšu fakt v takové šibeniční srandě, že jsi sebevrah. Velice ti v tvém snažení fandím, ale pak si vzpomeň na moje slova. Groteska fakt bude, jak budou reagovat různé postřelené kachny a ty ani někdy nebudeš chvíli tušit, co má jednání některých z nadřízených znamenat. Já to mám, hochu zlatá, naivní a odvážná, osobně vyzkoušeno asi tisíckrát. Jestli si chceš kariéru pohnojit, vpřed!!!! :D :D Já to dokonale dokázal. Ne že bych toho litoval. Jo pokud jsi nějaký šéf nebo nějaký hoch s tlapou v zádech, tak piš, piš, ale já chráněný nebyl. Tak jsem tě chtěl jenom varovat. To že se nebojíš, ti bude jako nechráněnému prd platné, to ti můžu zaručit, hahaha!!!! Jisté bude, že pokud jsi řadový, dostaneš to od vedení sežrat se vším všudy. Když hovíš psychologii, měl by jsi to už dávno, při jedenácti letech praxe u PČR, vědět. Nenapsal jsi, co máš za postavení, takže řadový nebudeš, za to se nikdo nestydí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VANQUISH 18:32:47 08. 10. 2009
default.png
od 9 k 5: přijde mi trochu nelogické, proč píšeš bakalářku na tohle téma když jsi u PČR. Podobný jako tema "incest v naší rodině" nebo kdyby si na pravnícké fakultě v Plzni chtěl psát o korupci spojené s fakultou, prostě mi nějak uchází smysl. Pokud někde jsem tak buď se to snažím změnit k lepšímu zevnitř nebo držím krok, ale vytahovat na veřejnost interní věci firmy u které jsi zaměstnaný není nejlepší nápad. Kdyby jsi byl v soukromém sektoru, tak by Tě podobná věc ani nenapadla, nebo jen jednou :). Nejsem proti tomu, aby se zveřejňovali informace o šikaně/korupci a podobně, jen mi přijde nesmyslný, když to vytahuje zaměstnanec firmy u které je zaměstnaný (nemluvím jen o PČR, ale všeobecně)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ROMAN2 16:39:22 08. 10. 2009
default.png
tedy abych to zkrátil ..je to o archetypech...v podstatě se dá říct, že nic nového se objevit nedá:-) myslím tím právě ve způsobech řešení určitého napětí mezi autoritami v kolektivu.... ale pokud děláš do psychologie - pak víš o čem mluvím:-) tedy ať se daří..Zdar

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 16:35:38 08. 10. 2009
default.png
..komunikace v prostředí policejním má určitě své specifika...stejně jako v armádě:-) podřízený si může kompenzovat svoje postavení různými způsoby..třeba bezmeznou oddaností a poslušností , ale může také dojít k tomu že právě podřízený je silnější a výraznější osobností než "šéf" - služebně "nadřízený"...a tohle je třeba nějak kompenzovat :-) ale to je na delší povídání..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 16:28:20 08. 10. 2009
default.png
Působím jako terapeut a učím lidi komunikovat...mobbing nemusí být vědomí..může to být naučené chování (rodinná výchova)- taky pokud má člověk problémy doma, zdravotní komplikace může mít problémy s komunikací navenek.. takže asi bude problém stanovit určitou hranici - definici, kdy se vlastně o mobbing jedná...Stanovit zcela objektivní měřítka je velký problém... neb do svědomí zúčastněných se těžko nahlíží! a taky vím, že většinou muži se neradi svěřují psychologům - raději se svěří příteli v hospodě:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OD-9-K-5 16:25:10 08. 10. 2009
default.png
To je zajímavá teorie, s problematikou EU:-) seminárky jsem zatím nezveřejnil, možná po zkouškách udělám na toto téma celé portfolio, jestli se zadaří:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 16:18:05 08. 10. 2009
default.png
Od 9 k 5: je to opravdu zajímavé téma! V podstatě by se to dalo rozšířit i na mezinárodní politiku:-) aneb naše postavení V EU a vůbec postavení české republiky ve středu Evropy - to , co si k nám dovolují ostatní státy Francie, Německo, Rusko.by se taky mohlo nazvat šikanou:-) Docela by mě Tvoje práce i seminárky zajímaly! jsou veřejně přístupné? a máš zájem je veřejně šířit?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio