Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

šikana u policie

Zdravím všechny kolegy obracím se na Vás s prosbou, píši na uvedené téma bakalářskou práci a rád bych zveřejnil několik případů, které se v rámci PČR staly. Pokud se někdo setkal s hrubým chováním, urážkami, posměšky, nesmyslnými příkazy a zákazy, (u žen i sexuální harašení), napište prosím sem do diskuze, nebo na tento mail: sikana.pcr@seznam.cz Moc mi pomůžete, díky
OD-9-K-5 :: Datum založení: 06. 10. 2009 :: celkem 24 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OD-9-K-5 16:11:49 08. 10. 2009
default.png
Dík za příspěvky:-) o šikaně na různých úrovních jsem psal několik seminárek, je to téma opravdu rozsáhlé a zajímavé. Teď jsem pustil asi na trochu tenký led:-) ale to mi nevadí a nebojím se, jako "kolega" Hammer. Nechci v tom zbytečně rejpat, práce nebude psaná jen o PČR ale mobingu a bossingu všeobecně, s tím že uvedu i zkušenosti z PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 16:08:55 08. 10. 2009
default.png
..pokud jsem správně pochopil, tak Hammer je srandista...takže netuším, proč ses do něj tak obul? A taky upřímně vím, jaké to je , když je nějaká "mimořádka" a začne se v něčem šťourat inspekce (osobní zkušenost)...Všichni mají stažené zadky :-) a dobrej polda je jako dobrej člověk - vím jen o dvou takových!!! ..jeden umřel a druhej se ještě nenarodil:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 15:58:52 08. 10. 2009
default.png
V praxi jsem se několikrát potkal s něčím, co bych nazval jako "osudovou" přitažlivostí oběti a pachatele. Je jasné, že s tímhle ale asi oficiální psychologie nepracuje:-) Jde o to, že i oběť je svým dílem odpovědná za to, že se stala obětí - doslova agresivitu a ponižování přitahuje - jako by to měla už zakódováno - ve způsobu myšlení , cítění, jednání - přijde mi to až jako určitá esoterická zákonitost:-) je to uloženo v tzv. astrálu (pokud se zajímáš trochu o duchařinu , pak víš , co to je )... Tedy záleží jen na tobě, jak to téma probereš do hloubky... Ale někdy je lépe se v tom nešťourat!!! Viz např. příklad Kájínek..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OD-9-K-5 15:55:15 08. 10. 2009
default.png
pidian, o čem píšu bakalářku, je moje věc, o právech policistů a pachatelů můžeš psát sám, pokud chceš. Hammer, nevim proč bych si měl hledat místo v civilu? ty se tady prezentuješ jako "kladivo" ale přitom seš posran.ej a radši držíš hubu a uděláš všechno, co ti řeknou. a jesště se tomu blbě tlemíš..Ty nikdy nebudeš dobrej polda. gor00, u policie jsem 11 let, tak vím jaký to je. A je jedno, jestli jsem vedoucí, nebo ten poslední v řadě. Já se nikomu nestavím, jen píšu o věcech, které se bohužel dějí i u nás.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 15:35:03 08. 10. 2009
default.png
Roman Zdravím..mám zkušenost se šikanou, ale jen ve škole. Bylo by zajímavé sledovat psychologický profil lidí, kteří se šikany zúčastní - tedy obětí i pachatelů.. Tam bych spíše práci zaměřil..Což asi také děláš..:-) V každém kolektivu platí určitá pravidla - je to o přirozené autoritě a o osobnostech- ne o frčkách :-) Vůdčí osobnost nemusí být šéf...Existují také jakési morální autority, které se projeví právě ve chvíli, když je někdo šikanován...Takže pokud chceš zveřejňovat konkrétní případy- bylo by dobré znát také jejich konkrétní psychosociální pozadí a hlubší souvislosti. Takže d doporučuji raději více teorie...aby jsi snad nešlápl někomu na kuří oko!:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 22:19:09 07. 10. 2009
default.png
Ty asi nevíš, že u naší organizace to funguje jako ve středověku. A pokud nejsi šlechta tak patříš mezi nás obyčejné poddané. A už si někdy viděl, aby se proti šlechtě někdo bez úhony postavil? Pokud oni sami dotyčného nechtějí vyštípat. Je mi líto, ale faktem je, že je to realita.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:12:14 07. 10. 2009
default.png
a hledej si flek v civilu, tvoje kariéra bude jednou provždy v loji. Budeš se divit, kdo všechno z nadřízených se v čemkoliv, co napíšeš, pozná, hahaha!!!! Ke tvé nehorázné smůle už nikomu nic nevysvětlíš. :D Ale chtěl bych na tohle divadlo mít lístky do první řady. Ty budeš buď sebevrah nebo fakt novinář...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 20:39:32 07. 10. 2009
default.png
Na tohle téma tady má nejvíc řečí a prý i zkušeností denver!!! Vlez si na jiné vlákno a spoj se s ním. Nebo vydrž on na tohle určitě co nevidět zareaguje. Jestli jsi policista tak nevím co chceš s touhle bakalářkou dokazovat. To je akorát zas pro lidi, aby bylo do čeho rýpat a ty je ještě podporuješ!!! Jak bylo psáno na jiných vláknech, dnes se bojí dávat policisté i pokuty, aby je nevyhodili. Pašík má větší práva než policista. Udělej bakalářku radši o tom na co má právo on a já ne!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OD-9-K-5 17:38:15 07. 10. 2009
default.png
Díky Peco za doporučený web. Kauzu sl. Lhotákové jsem samozřejmě sledoval, to byl ukázkový případ. Za jakékoliv další nápady budu vděčný. Dík

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 11:33:35 07. 10. 2009
Peca.jpg
a co třeba www.ubs-mv.eu kauza Morava anebo kauza kolegyně Lhotákové(snad si to jméno pamatuju dobře), lze dhohledat zde v archívu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio