Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

extremismus u policie

Po dvanácti letech u policie se nikdo nemůže divit, že nejsem zrovna obdivovatelem romské menšiny, ale vždy dodržuji zásady korektního jednání s kýmkoli. Co mě ale udivuje, že se k policii může dostat i člověk, který je veden jako rasista a to v policejních evidencích. Moc by mě zajímal postup personalisty, který takového člověka přijal, protože je to dle mého názoru kontraproduktivní a nadělá to víc škody než užitku.
VIDOQ :: Datum založení: 08. 10. 2009 :: celkem 49 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 05:56:34 16. 10. 2009
default.png
"To s mouchou sem myslel nadneseně.Stačilo by kdyby se všichni policajti chovali tak jako ty.Mně de o to,že policajt má bejt člověk kterej je sám na straně dobra a spravedlnosti a né na straně zla a msty.Každej děláme chyby,ale pokud je policajt agresivní a má vzor v autoritářsko-fašistické ideologii,tak je to obrovskej problém...." No pochlebovat umíš dobře a jestli po pár příspěvcích poznáš povahu člověka, tak to si u mě machr! A ti hloupý psychologové to kolikrát zkoumají takovou dobu... Denvere, tebe je tady škoda, zkus dělat policejního psychologa... Jinak ještě k tomu tvému předchozímu příspěvku...určitě si o tobě nemyslím, že si vůl, spíš si myslím, že tvoje mnohdy zcestné příspěvky pramení z neznalosti věci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 05:21:35 16. 10. 2009
default.png
asi je velkej problem v tom,ze Ty nechapes,ze PCR je represivni slozka, zalozena na tom,aby dohlizela a vymahala dodrzovani zakonosti.Neni to spolek darmozroutu jako clovek v tisni,aby sme chodili po ulici a pomahali kazdymu bezdakovy,nebo fetakovy ,kteryho potkame. Diky bohu to tak neni,ikdyz tam kde slouzim zacinam takovy snahy pocitovat..ze prej chodime po meste jak mrtvoly a malo se smejem na lidi a malo s nema komunikujem,tim sem chtel rict,aby ses nebal,takhle blby napady ma vic lidi nez Ty. Za chvili budem takovy socialni pracovnici,kazdej nas pozna podle reflex.vest s napisem policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 02:38:51 16. 10. 2009 blokovaný
default.png
Já se tady jednou policejních psychologů po skušenosti mé a mých přátel s PČR dotknul.Věřím,že spoustu psychologů pozná agresivitu,ale de o to,že asi né všichni.Nemam právo tě odsuzovat.Si třeba čestnej člověk a sám se chováš normálně,ale neříkej,že jako policista si nejsi vědom problémů u policie.Zrovna v této diskusi se ukazuje,že někteří policisté mají dobré názory a odsuzují kolegy který PČR rozhodně nereprezentujou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 02:08:10 16. 10. 2009 blokovaný
default.png
To s mouchou sem myslel nadneseně.Stačilo by kdyby se všichni policajti chovali tak jako ty.Mně de o to,že policajt má bejt člověk kterej je sám na straně dobra a spravedlnosti a né na straně zla a msty.Každej děláme chyby,ale pokud je policajt agresivní a má vzor v autoritářsko-fašistické ideologii,tak je to obrovskej problém....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:20:23 15. 10. 2009
Karel.150.jpg
Hele dávej si pozor na to co píšeš, tím myslím, že nemůžeš očekávat, že policista bude takový, že by neublížil ani mouše, to zní opravdu velmi směšně!:)) Jo souhlasím s tím, že každý máme nějaký duševno, ale bohužel v nouzi, účelně nikoli účelově, se musí občas odložit. Naše společnost zatím není na takovém stupni uvědomění si sama sebe, abychom ke každému šli s podanou rukou...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 21:50:27 15. 10. 2009
default.png
zkoušel sis někdy udělat nějaké psychotesty? Mluvil si někdy o tom s nějakým psychologem? O tohle sem se dost zajímal a můžu ti říct, že je to docela promakaný a to vím jen zlomek... Takže koumej dál, já se tvých fantas-výmyslů rozhodně účastnit nebudu!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:08:39 15. 10. 2009 blokovaný
default.png
Zajímal se taky trochu o východní náboženství.Takže se dá použít výraz duchovní.Jinak tady nemelu nesmysly.Todle téma tady někdo otevřel a já pouze říkám muj názor.Když si bene furt tak chytrej a máš mně za takového vola a cokoliv sem napíšu,tak je ti k smíchu,tak mi řekni jakej máš ty recept na to,aby se k policii nedostavali agresivní lidi(který sou často příznivci těch hnutí).Jestli seš policajt,tak si uvědom jak tendle problém poškozuje policii před veřejností.Spoustu lidí nesnáší úplně všechny policajty a házej vás všechny do jednoho pytle(což je špatný).Ty asi patříš k lidem kterejm je to jedno a když si člověk z veřejnosti dovolí kritizovat stav u policie,tak je pro tebe hned špatnej.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOGO 14:41:39 15. 10. 2009
default.png
Výborně Denvere a řekni mi kolik lidi, kteří pracují u PČR dělá bojové sporty??????Proboha můžeš trošku myslet reálně a ne věřit pořad tomu co si vymyslíš a nebo si mylně myslíš?Mě se zdá, že nejsi u policie podle toho jaké máš názory a jak ti to pálí pochybuji, že by tě vybrali.Tak že jestli jsi další neúspěšný uchazeč, tak nehledej vinu u psychologů ale začni u sebe, tam narazíš na největší problémy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 14:30:55 15. 10. 2009
default.png
kdyžtak duševní, ty chytráku.. radši už zavři .... pusu, stejně meleš samý nesmysly...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:00:00 15. 10. 2009 blokovaný
default.png
To se takle nedá brát.Já sem mněl jednou kolegu a on dělal bojové sporty,ale zajímal se o to hodně po té duchovní stránce.Patřil k obrovskejm kritikům toho,že se tydle sporty učej i lidi kterejm de o jiné než duchovní záležitosti.On by si dokázal poradit s nějakým opilcem,ale byl fakt úplně v pohodě a v klídku a nikomu by nic nikdy neudělal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio