Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

extremismus u policie

Po dvanácti letech u policie se nikdo nemůže divit, že nejsem zrovna obdivovatelem romské menšiny, ale vždy dodržuji zásady korektního jednání s kýmkoli. Co mě ale udivuje, že se k policii může dostat i člověk, který je veden jako rasista a to v policejních evidencích. Moc by mě zajímal postup personalisty, který takového člověka přijal, protože je to dle mého názoru kontraproduktivní a nadělá to víc škody než užitku.
VIDOQ :: Datum založení: 08. 10. 2009 :: celkem 49 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CZ858 18:59:34 14. 10. 2009
default.png
já neříkám že to není problém,policie i bis se tím zabývala i dřív.Jen mi přijde, že v poslední době to je prostě mediálně vděčné téma pro některé novináře a politiky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 18:55:02 14. 10. 2009
default.png
ale vis Ty chlapce denveru ,ze tim co tady porad vykrikujes ,delas to co delal bolsevik,uplne to stejny..kdo ma jiny smysleni,tak ho zavrit az zcerna. Takze mi z toho co Ty pises vyplyva , ze ta Tvoje predstava demokracie se v nicem nelisi od komunismu...Je to na chlup to stejny. Driv si neveril socialismu,byl si cerna ovce,nic si nemohl...dneska neveris demokraticky vtloukany bachorce o multi-kulti a kvalitach kapitalismu a Ty a Tobe podobni Outi chcete uplne to samy jako rudej strejda bolsevik. Jenze jeden rozdil tu je..komanc rekl narovinu co se muze a co ne,jen Vy si tady porad hrajete na nakou jakoze svobodu..ano muzu svobodne fetovat,svobodne krast,ale beda jak chci svobodne rict svuj nazor,tak uz sem vlacenej. Takze i ten nejzaritejsi bolsevik,je pro me vetsi charakter,jak takova lziva pakaz jako jste Vy. Takze podle denvera by asi u PCR melo slouzit stado tupejch vymytejch hlav,co v duchu demokracie bude pendrekem sirit demokracii pekne dal...stejne jako US v Iraku a Afghanu. Dokud se i ten Vas vysnenej neonacista bude v praci chovat tak jak se ma, tak je snad vsechno v poradku. Tak nevim, z ceho se Ti denvere jezej vlasy na hlave??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:23:35 14. 10. 2009 blokovaný
default.png
Ty si asi zaměstnanec ÚOOZ nebo BIS,že dokážeš posoudit co je nebezpečí pro demokracii.On je problém spíš v tom,že náš stát spoustu věcí naopak neřeší a to přesto,že je o nich informovám.Jako například náš stát dva roky neřešil tu Plzeň.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 18:10:47 14. 10. 2009
dma22.jpg
Radši budu dělat s nějakým fašistou, který tu práci odvede dobře a bude se chovat profesionálně, než s nějakým idiotem kterých je u policie víc jak těch fašistů...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:01:02 14. 10. 2009 blokovaný
default.png
Paroubek říkal, že když byl v socialistické straně(ČSS)....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 17:56:43 14. 10. 2009
default.png
jako médii zveličená a živená bublina. Policie se intezivně zábývá uhrovitými puberťáky,místo aby řešila mnohem podstatnější věci.Tím neříkám nechat magory typu žhářů z Vítkova bez dohledu,tam je důslednost na místě.Ale přijde mi to jako moc velká kovbojka.Někdy až posedlost dělat nácka z každýho,kdo něco plácne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:38:49 14. 10. 2009 blokovaný
default.png
Honzade,musím tě už poněkolikáté požádet,aby si četl mé příspěvky pozorně a nedělal z ostatních stále popletence.Zeptej se odborníků,že skutečně existuje spojitost mezi agresivním chováním a obdivem k extremismu.Jinak sem se honzade nedávno docela zasmál.Paroubek v nějakém rozhovoru říkal,že když byl před rokem 1989 u národních socialistů,tak nenapomáhal bejvalému řežimu,ale bohužel si nějak neuvědomil,že národní socialisté dělali KSČ v národní frontě akorát hlupáka a pak pan Paroubek má takové okno,že zapomíná na svoje schůzky z jistým tipem lidí v hotelu Jalta a na svoje krycí jméno Roko.Kdyby řek pravdu,tak udělá lépe.Pak si lidi jako sem já, mohou skutečně nechat jen zdát,že se z ČSSD stane moderní strana kterou bych moch jít volit.A tendle stav pak napomáhá zase lidem jako seš ty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 16:51:01 14. 10. 2009
honzad..jpg
nechapu co resite za blbost, psychotsty nic neresi. Vy tady prostrednioctvim psychotestu chcete kadrovat politickou orientaci jedince, zcela evidentne.Coz je ale blbost. A pokud ma navic jedinec politicke nazory ktere denvera odpuzuji, ale pritom je psychicky zcela vyrovnany a v poradku, tak samozrejme projde... Out: ad tvuj davnejsi prispevek (13.10. rano) jsem ho nahdou nasel az ted, takze k nemu : To je jednoduche. Pokud byl nekdo CLEN strany, vedome do ni vstoupupil. Je to jeho aktivni prihlaseni se k nejake politicke doktrine. Tim spise, pokud byl nekdo profesionalnim PRACOVNIKEM mocenskeho aparatu a pracoval na potlacovani nevhodnych lidi ci myslenek, tak tady neni o cem diskutovat. Ti lide se aktivne podileli a hlasili se k jasne definovanemu rezimu (ideologii). Proti tomu ty tady kadrujes jen na zaklade toho, ze se ty, nebo treba osel jako je denver, rano poskrabes za uchem a reknes si: "Ha, mam pocit, ze je vidan jak se styka s klukama a holkama, ktere nemam rad, lojza novak je tedy urcite neonacista" .. a jen a pouze na zaklade tohoto tveho subjektivniho, naprosto neiformovaneho a buhvicim ovlivneneho postoje se odvazujete soudit a onalepkovavat lidi.. A v tom je ten rozdil... Oproti

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:29:59 14. 10. 2009 blokovaný
default.png
A máš pocit,že ty psychologové skutečně nepoznaj,že ten člověk je nějak agresivní anebo to poznaj a prostě to neřešej?Policejní prezident tvrdil,že přijímací testy sou přísné a agresivní člověk se k policii dostat nemůže.Podle mně se tímdle prohlášením policejní prezident dopouští vědomé lži.Je přeci lepší přiznat pravdu a situaci řešit.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMAN2 14:52:31 14. 10. 2009
default.png
Zdravím..cituji "Psychologové se tedy musí zaměřit na to,aby se do bezpečnostních složek státu nedostávali agresivní jedinci,ale naopak pohodáři(pohoda,klídek,tabáček....)a pak to bude bez problémů" Je to paradox, ale právě pohodoví lidé nemají potřebu dělat u policie nebo v armádě!!! Je to stejné jako v politice - do politiky se moudří lidé nehrnou i když by tam byli potřeba!! ..je jakási zákonitost : lidé si promítají do vnějšího světa sebe sama a pohodoví člověk žije v "pohodovém světě" a nemá tedy potřebu takový svět měnit! Naopak - člověk, který vidí ve světě bezpráví, je akční, tedy má potřebu svět měnit... a jsou opravdu světlou vyjímkou lidé, kteří v sobě cítí potřebu "pomáhat a chránit" a přitom jsou "v pohodě" - to je opravdu elita:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio