Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Žena u PČR

Zdravím, chtěla bych pracovat u PČR, ale každý mě zrazuje hlavně od studia (Brno). Je možné školu přežít ,,ve zdraví" ? Nejsou tam ženám házeny tzv.klacky pod nohy? A jak je berou kolegové? Za případnou reakci zde, nebo na email lidushka01@seznam.cz díky.
SWATTY :: Datum založení: 12. 10. 2009 :: celkem 35 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KARL 18:53:01 03. 06. 2013 blokovaný
Karl.jpg
CHIP [2013-06-01 00:31:15]: S ohledem na fyzičku atd. je to pro ženu nebezpečné a má čumět raděj doma. Já osobně bych ženu do služeb Policie nikdy nepustil. Ikdyž mě někdy zodpovědně sere :_)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STAROUS 18:49:43 03. 06. 2013
Starouš.jpg
Milý Hammere, tomu tvému aikidu jsem se v dávné minulosti nějakou dobu věnoval, takže prostředí bojovníků - teoretiků tvého formátu je mi tím pádem dobře známo. A co se týče toho dloubnutí špičkou tonfy na solar v podání padesátikilové holčiny, "po kterém se poseru na pět dob a hodinu nevstanu" - nesmíš vše posuzovat jen podle sebe, víš? Na světě existují i jiní lidé než ty, evidentně mnohem odolnější. Je mi jasné, že tady zase napíšeš nějaké tvoje obvyklé všeználkovské žvásty, že je to všechno jinak, že tomu nerozumím, pravdu máš jenom ty a doplníš to i o nějakou další virtuálně- siláckou narážku, ale taková už nemoderovaná internetová fóra jsou. Zkrátka patříš k místnímu koloritu, prostě taková o něco srozumitelnější a méně ujetá verze smilana. Možná by sis měl místo diskusí na témata, kde těžce vaříš z vody, raději v rámci přesčasu či melouchu zapojit nějakou tu zásuvku navíc a pokud se ti po PČR opravdu hodně stýská, můžeš si třeba zkusit vysekat kousek kabelového "šlice" tonfou. Žij blaze!

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:10:31 03. 06. 2013
default.png
STAROUS [2013-06-03 15:03:55]: Tak buď jsi tak blbý, nebo to děláš schválně. Budeme si tady psát, že na ožralé hovado neplatí skoro nic, že necítí bolest atd? Máš pocit, že to víš jen ty sám? Asi ano.

Jinak co píšeš ty, by chtělo silně přizpůsobit dnešku. Jestli si myslíš, že třicetiletá ženská váží méně než dvacetiletá zdechlina se sedmi dioptriemi a pětapadesáti kily včetně přípojné rakve a to vše mužského pohlaví, tak to ti nevím.

Zažil jsem maníky, co měli sílu jak bejk zvedli chlapa do vzduchu když chtěli, ale v zákroku byli úplně na víš co. Zažil jsem kluka, co vážil přes šedesát slabě a ten dokázal přesně jak píšu složit slona a nebylo to silou úderu ale trefou.

Ta padesátikilová holčina když tě rýpne špičkou tonfy na solar, se posereš na pět dob a hodinu nevstaneš. A jinak by bylo dobré, kdyby jsi si to Aikido (stačí jen základy jako my) zkusil namísto blbých žvástů o teoriích.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu STAROUS 15:03:55 03. 06. 2013
Starouš.jpg
V případech, kdy dochází k tvrdým agresivním fyzickým konfliktům, jsou ženy - policistky většinou opravdu slabinou, neboť bývají oproti mužům lehčí, fyzicky slabší a také po psychické stránce hůře odolávají výbuchům agrese ze strany pachatele. Holt evoluce, co naděláme. Ženy celá tisíciletí vychovávaly děti a pečovali o rodinný krb, bojovali a lovili muži. Každopádně i mezi muži - policisty se najdou fyzicky slabí a někdy i vyloženě zbabělí tvorové, naprosto nepoužitelní k výše zmíněným zákrokům. Pravděpodobně se původně jedná o bojácné, ve škole šikanované děti, které se mylně domnívaly, že když se "schovají" do policejní uniformy, tak už si na ně nikdo netroufne... Nejhorší variantou žen - policistek pro bezpečnost s nimi zakročujících kolegů jsou namachrované pozérky. Image strašlivých zabijaček, které všechno v pohodě zvládnou, do všeho půjdou a když pak doopravdy přituhne, tak paralýza strachem, slzičky a osud jejich kolegů jak se říká v rukou božích. Holky, které jsou si svých slabin vědomy a chovají se podle toho, jsou svým kolegům nebezpečné mnohem méně. A pokud na sobě i pracují a snaží se zvýšit svoji "bojeschopnost", tak jsem si naprosto jistý, že s nimi mnozí z kolegů budou sloužit raději, než s nějakým neschopným zbabělcem či nemyslícím mamlasem mužského pohlaví. Stejně tak jako psal Pasty, i já sám jsem s jednou takovou kolegyní rád sloužil, protože na ni byl mnohem větší spoleh, než na některé z mých mužských kolegů. U policistek bych doporučoval zaměřit se zejména na dobré zvládnutí služební zbraně, protože při krizi nejvyšší pomůže už jenom ta. Také by se spíše než na ruce měly orientovat a nebát se používat pepřový sprej a teleskop, protože ty rovněž pomohou kompenzovat váhový a silový deficit. Rovněž by nebylo od věci absolvovat alespoň pár měsíců tréninku některého z plnokontaktních bojových sportů (box, kickbox, thaibox), které mimo zvýšení fyzické kondice pomohou zejména po stránce psychické - naučí nebát se rány.

PS: Proboha Hammere, už tady prosím nepiš ty teoretické spekulace a pohádky na dobrou noc z kroužku aikida o tom, jak "stopadesátikilového pořízka složí desetiletý klučina ranou pěstičkou do frňáku". Ještě tomu někdo uvěří a mohlo by se mu to někdy stát osudným. Jen pro tvoji informaci, osobně už jsem zažil dost lidí, které nějaký ten přeražený nos, čelist, vyražené zuby, prasklý ušní bubínek a zlomená žebra opravdu z provozu nevyřadily.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:22:02 02. 06. 2013
default.png
POLICISTKA [2013-06-02 10:08:01]: Jo a chlap jako děti nemá? Navíc chlap je tady většinou v roli živitele rodiny, kdy jen na něm visí příjmy rodiny. Ten by se podle tvé teorie měl bát jít už i ze záchodu s neodjištěnou bouchačkou v ruce.
Ženská při fyzickém zákroku je přítěž leda sama sobě a svým vlastním přístupem, i stopadesátikilový chlap má holeň, prsty na nohou, koleno, koule, nos, obočí. I stopadesátikilového pořízka složí desetiletý klučina ranou pěstičkou do frňáku aspoň tak, že chlap pět sekund nevidí a není schopen bojovat. Jak to říkal mistr u nás v učení, když s něčím nesouhlasil: babiččiny kule! Tím myslel ovocné vdolky posypané mákem a cukrem!

Pašík v boji ti zhluboka kálí na to, že máš děti. Ty nemáš co myslet v takové situaci na takové kraviny a dělat si pro sebe alibi jako nějaká chudinka, nebo z těch děcek uděláš fakt sirotky. Kolega ti drbana načne, ty ho vykostíš. To je celé. Pokud na sobě máš jen špeky, samozřejmě tě všecko fyzické v práci musí bolet, ale to je jen tvůj problém. Nikdo ti nebrání na sobě makat.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 2)
Poslat zprávu PASTY 14:55:03 02. 06. 2013
default.png
Zcela jednoznačně nesouhlasím s policistkou, protože ženský nemůžeš házet do jednoho pytle, stejně jako všechny chlapy nehodíš do stejného pytle.. Každý v téhle práci musí pořád něco pilovat, trénovat, učit se, pokud chce něco umět a chce si s ledačím poradit - zkoumat zákony, cvičit, posilovat apod... Prostě ho ty výsledky musí bavit a jde si tak za nějakým cílem (nutno bohužel říct, že přes klacky pod nohama ze strany vedení, rodinné problémy, směnnost atd., to s nadšením zvládá jen pár lidí ze sta). A jestliže se chceš jako policistka vyrovnat chlapum, máš před sebou kus práce, nicméně sám jsem potkal nejednu babu, která to dokázala. Osobně jsem sloužil s holkou, za kterou bych v zákrocích dal ruku do ohně a šel bych s ní kamkoli, což jsem taky několikrát podstoupil a nejednou šlo fakt o hubu. Ta holka se chodí prát na žíněnku třikrát týdně a když neni na žíněnce, tak je v posilce, běhá, nebo jenom tak suší s kvérem a podobně. Nikdo jí na to žádný prachy nedal, nikdo na ní nebere ohledy (spíš ještě byla špatná, že nemá čas na "firemní sleziny" a že se jí nechce na DBAčka, protože měla naplánovaný volno apod.). Dělá to jenom proto, že má prostě radost z toho, že s ní chtěj kluci sloužit a když už s někym slouží jako ČH, tak má prostě jenom radost z toho, že bez problémů spoutá dva stokilový romy, který se perou na hřišti..
Trochu mimo téma - smutný je, že takový člověk, co tomu dá všechno, už pár let čeká na 5TT, kdežto ze ZOPky se hrnou další a další lemplové, který tam kašlali na všechno, takže neznaj ani svoje základní práva, neumí mluvit a je jim UPLNĚ JEDNO, že když si stoupnou na digitální váhu, tak se ta váha ani nezapne, protože přes fyzický prošli jen kvůli tomu, že mají s postelí 55 kg a proto mohli zaběhnout kilometr za tři a půl minuty a udělat 20 kliků, protože tu dvacetikilovou postel si mohli nechat doma (tohle je pravá přítěž pro VH, protože člověk, který ví, že nic neumí a nezvládne a přitom to má totálně na salámu, je prostě nebezpečnej trotl, kterej tu nemá co dělat). Tihle lemplové tady přijdou, dostanou 3TT a berou o dva litry méně, čimž se protlučou zanedlouho na "stejnou úroveň".
Ženský maj navíc pro začátek trochu výhodu v taktice, protože chlapi maj od přírody větší tendenci soutěžit a řekněme lovit, což se pak projevuje u nezkušených a méně přemýšlivých jako totálně debilní a nebezpečná vlastnost všude být první bez uvážení a všude všechno pochytat aby toho měli nějvíc uloveného.. Nedejbože aby se potkaly takové dvě hlídky v zákroku nezávisle na sobě, kdy pořádně nikdo neví, kdo vlastně velí, nebo kde nikdo nevelí.
Ano, jak popsala policistka, překážkou může být rodina ať už jde o trénink, nebo psychickou zábranu, ale v tom případě je to odpověď na původní otázku - jestliže máš být překážkou a nedokážeš proti tomu bojovat a v tom boji vyhrát, nemáš bohužel na ulici co dělat, protože stejně jako jsem potkal pár dobrých četnic, tak jsou případy, kdy to stojí za prd a pak o tu tlamu jde nejen tobě, ale hlavně tvému okolí..

Navíc, dávám naprosto za pravdu Chipovi, když člověk zapomene na chvíli, že je v práci, pak jediná ženská, která za to stojí, je právě takováhle ženská..

P.S. Mandy, jestli to čteš, doufám, žes pochopila, že jsem tu chválil Tebe a žádnou jinou slečnu ;-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu POLICISTKA 10:08:01 02. 06. 2013
default.png
Školu přežiješ bez problémů. Zato ve výkonu jsem si uvědomila, že v případě zákroku proti problémovému pachateli je žena pro kolegy přítěží. Takže asi taky bude záležet, kde budeš sloužit. Já jsem na hlídkové a máme u nás docela "rušno" a do každého zákroku jdu s nasazením, ale uvědomuji si, že v některých situacích by se kolegům sloužilo s chlapem lépe. Ikdyž je na tom žena fyzicky dobře, tak se mužům nevyrovná, až na vzácné vyjímky. A když má žena děti, tak má o to větší blok jít do zákroku, právě kvůli dětem. Určitě je to ale zaměstnání, které ti hodně dá a já své volby nelituji.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 00:31:15 01. 06. 2013
Chip.jpg
KARL [2013-05-31 19:31:32]: To je tvůj názor Karlíku. já domácí puťky nesnáším a moje vztahy s kolegyněmi byly vždycky daleko delší a spokojenější než s civilistkami, i když ve službě trajdaly po nocích. Chlapovi co má dostatečné sebevědomí to nemůže vadit...

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 19:31:32 31. 05. 2013 blokovaný
Karl.jpg
Žena má vytvářet teplo domova, vařit, uklízet, manželovi dělat pomyšlení atd. A ne se trajdat po nocích.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAMMER 20:13:58 28. 07. 2010
default.png
VRTULNIK-SOKOL88 [2010-01-25 13:04:10]: No tak v tom případě jdi do toho. A hlavně když půjde do tuhého, nezapomeň udeřit jako první! A tak, aby maník už nevstal. Tak se drž!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio