Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Žena u PČR

Zdravím, chtěla bych pracovat u PČR, ale každý mě zrazuje hlavně od studia (Brno). Je možné školu přežít ,,ve zdraví" ? Nejsou tam ženám házeny tzv.klacky pod nohy? A jak je berou kolegové? Za případnou reakci zde, nebo na email lidushka01@seznam.cz díky.
SWATTY :: Datum založení: 12. 10. 2009 :: celkem 35 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SWATTY 23:28:41 04. 11. 2009
default.png
Jeeje, koukám, že jsem se asi špatně vyjádřila :) Rozhodně nečekám žádné úlevy ani nic podobného a myslím si, že vím, o čem tahle práce je. Vlkisek : Užívat si právě nemám zájem :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu VLKISEK 22:21:01 15. 10. 2009
default.png
školy se neboj, si holka, je tam velké množství mužů, takže si pobyt na škole určitě užiješ :)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-CISAR 07:10:20 15. 10. 2009
default.png
Ahoj Liduško. Školu je možné přežít ve zdraví. Není důvod komukoli házet klacky pod nohy. Prostě si plň své povinnosti, nikdo po tobě víc nechce. Jestli si žena nebo muž na tom nezáleží. Nečekej však žádné úlevy, jen proto, že jsi žena. Při zákroku ve výkonu je drbanovi jedno koho majzne po hlavě, jestli ženu nebo muže. Pokud máš, ale již nyní obavy ze školy, pak jsem zvědav, jak se budeš cítit ve výkonu. Tam už nemusíš přežít ve zdraví a nemusíš přežít vůbec. Klacky pod nohy ti budou házeny pořád. Uvědom si, že k policii jdeš pracovat ne si užívat. Zapomeň na to, co vidíš v televizi, to jsou pohádky pro děti. Taky nechápu, kdo ze současných kolegů, tě může zrazovat od ZOP, to je legrace proti tomu, co tě čeká později. Nikdy by mě ani nenapadlo říci někomu, že škola ta byla hrozná, ale teď ve výkonu pohodička a užívám si to :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:31:22 13. 10. 2009
default.png
u spousty věcí, ženy jako takové mají skutečně jen pár výjimek, jinak všechno jako chlapi. Fyzickou, tělocvik, noční, soboty, neděle ale i plat. Bylo nám řečeno, že holky za to, že dělají mužské fyzické a podobné krásy evidentně nesmyslné mohou poděkovat feministkám, které nechtěly, aby byly ženy brány podle své fyziologie atd. Tak je to teď správně po česku ode zdi ke zdi. Klacky pod nohy se nehází nikomu, každý si je tam může naházet sám kolik libo.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANN 18:49:28 12. 10. 2009
default.png
Milá Lidushko, pokud svůj dotaz jestli je možné přežít školu ve zdraví a jestli tam nehážou ženám klacky pod nohy myslíte opravdu vážně, tak by jste možná měla uvažovat o jiném zaměstnání, než je práce u Policie. Nota bene pokud máte obavy už ze studia. Sobě ušetříte zklamání a případným kolegům možné potíže. Jinak tohle téma už sa tady min. jednou probíralo. Tam jsem svůj názor na ženy u PČR rozebrala trochu víc. Zkuste pohledat.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio