Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Žena u PČR

Zdravím, chtěla bych pracovat u PČR, ale každý mě zrazuje hlavně od studia (Brno). Je možné školu přežít ,,ve zdraví" ? Nejsou tam ženám házeny tzv.klacky pod nohy? A jak je berou kolegové? Za případnou reakci zde, nebo na email lidushka01@seznam.cz díky.
SWATTY :: Datum založení: 12. 10. 2009 :: celkem 35 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu YOUNGSTER 22:55:55 07. 06. 2013
default.png
SANTIAGO-SAN [2013-06-07 19:36:28]: děkuji za rady a odpovědi na nepoložené otázky:)) Dlouho jsem přemýšlel, jak rozumně zareagovat. Nepřišel jsem na to - jelikož čteš nepozorně a v zásadě opakuješ, co jsem napsal, nevznikají rozpory mezi mým a tvým příspěvkem. Nelze tedy rozumně argumentovat, jen to arogantně obracet, jako jsi to udělal ty:) Trochu mě to mrzí, jelikož jsme na jedný lodi, ale co už.
Takže jen ve zkratce - čím víc drbana zrakvíš, tím víc papírování, návštěv kontrolních orgánů a komplikací zažiješ. Ne každej ti couvne na hrozbu zbraní - většina drbanů je na drogách nebo alespoň těžce namrdanejch, popřípadě vědí, že je prostě jen tak postřelit nesmíš. Jestli budeš po každym většim chlapovi následně střílet (co uděláš, když ti na hrozbu zbraní nezareaguje a půjde proti tobě s holejma rukama? Budeš schovávat bouchačku a tahat teleskop...? No to hodně štěstí), tak bůh s tebou. Šikovnej advokát tě z toho SNAD vyseká (na základě argumentu "i úderem pěstí lze zabít"), ale i tak to je loterie, ve vzduchu visí měsíce strávený v záloze, jestli máš hypotéku, dítě, tak se budeš asi dlouho bezesně obracet v posteli... Uvědom si, v jakym absurdistnánu sloužíme a jak strašně moc je policie respektovaná...
Je jasný, že pokud máš na opasku teleskop, kasr, bouchačku a pouta, musel bys být nesvéprávnej idiot, abys v přehledný situaci neozbrojenýho člověka nějakym způsobem neudolal, kila nekila. Neprůstřelnej není ani Kličko. Jenže jde o to, že pokud chceš sloužit v klidu dál a nejít do tepláků nebo alespoň do civilu, chce to jejich používání omezit na minimum a drbana dopravit do cépézetky v co nejkompletnějším stavu - to je prostě fakt...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 19:36:28 07. 06. 2013
default.png
Souhlasím s hammerem, mam ještě málo zkušeností, profesionální sebeobraně se věnuji teprve 7 rokem takže zkušenosti pořád jen sbírám ale jedno už jsem dávno pochopil, jak říká hammer, nemůžeš mu říct předem co s ním uděláš a jak to uděláš, musíš bejt chytrej a trošku si s ním vyhrát a parťák ti pomůže a je po srandě, a s tou pákou v sebeobraně ti ty ruce klidně přelámu je to tvoje hloupost ty si je na dlouhé měsíce vyřadíš, se sebeobranou u policie když budeš jo agresivní znovu tvá hloupost že si polámeš ruce, když budeš jen ztuhlej tak tě pepřák navolní na všechno je řešení musíš být jen chytrý... a proč u urny mají takové korby ? Protože jednak něco cvičí a baví je to a jednak musejí být na zákroku 100%, proto na borce naskáčou ve třech ikdyž mají v ruce samopal urna radši předimenzuje možnou útočnou sílu než aby neuspěla... a 100 kg profesionální MMA fighter nasranej ? je to nebezpečný pachatel, vytáhnu si bouchačku a navedu si ho pod hrozbou zbraně bez jediného přetahovaní ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:16:28 05. 06. 2013
default.png
Ono tady ale nikdo nepsal nic o tom, že třeba to Aikido je universálně použitelné, to jen někdo má potíže s vnímaním psaného slova.

K tématu: pokud svým jednáním a chováním borce varujete, že "dostane na budku", máte s ním pak třikrát těžší pořízení, musíte používat docela nechutných praktik jako kopy, tonfu atd atd, zatne se a konec. Zatímco vyvrácené prsty s úsměvem na rtu bez varování, jak to učí v Aikidu, jsou pro veřejnost lehce stravitelné, kdežto kopy jaksi moc ne. Zatnutému drbanovi s pěti atmosférami v kuli nevnímajícímu bolest může páku chtít nasazovat akorát Starouš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu YOUNGSTER 23:45:23 04. 06. 2013
default.png
tohle je prostě zbytečný řešit.. Trénovanej fighter se vám na páky vysere, může se vám stát, že ani nedostanete šanci je nasadit, protože ho prostě nenavolníte.. Ani po spoutání nemáte vyhráno, extrémně flexibilní jedinci (plavci) ruce v klídku přehodí dopředu, extrémně otrlí zase pouta vypáčí vlastní silou, byť je to bolí jako prase:))) Prostě bez tý síly to nejde, technikou to nenahradíš na 100%. Neříkám, že 70kg MMA fighter nezbouchá metrákovýho netrénovanýho chlapa, ale generalizovat to a hledat pořád nějakou vnitřní sílu, kterou rozvinete u kohokoliv, to je kravina. Nehledě na to, že pokud člověk dělá aspoň trochu slušně libovolnej bojovej sport, je to s nim taková rychlovka, že na nějaký páky nemáte ani pomyšlení.
Jsem u firmy hodně krátce, nezápasim, ale něco málo jsem pochytil na dveřích, na trénincích různejch stylů, včetně zkušeností bývalých policistů a vojáků. Řekl bych teda, že mám konstituci a zkušenosti takovýho zcela průměrnýho drbana, kterej bude normální hlídce zkoušet odporovat:)) Mám cca 95kg a tvrdim, že o třetinu lehčí člověk mi páku holejma rukama nebo tonfou bez předchozího šikovnýho navolňováku nebo pepřáku prostě nenasadí tak, aby mě odvedl a pořádně nezranil - buď se nehnem, nebo mi hnátu zlomí. Mám to vyzkoušeno. Mě ovšem jde zpracovat, ale na lidi, na který nefunguje pepřák a mají tu hranici bolestivosti zase někde úplně jinde, je skutečně ta hrubá síla potřeba. Nebo snad ty chlapi v SPJ, URNě, maj ty metrákový korby jen tak na ozdobu?:)))
Na druhou stranu - pokud by šlo o regulérní boj a ne zákrok, znám dost holek a hubenejch démonů, co by mi nakopali zadek s přehledem. Nutno ovšem dodat, že všichni mají kvantum zkušeností z ringů nebo ulice a většinu času tráví v tělocvičně..
Jo a abych jen nemektal do prázdna: dost jsem se zhrozil, co se mnou nastupovalo za lidi. Až na pár výjimek si ty kluci nedokázali vůbec představit brutalitu reálnýho střetu a vážili prd, takže myslim, že snaživá holka, co udělá 20 kliků, se jim hravě vyrovná, žádnej stres, z průměru to nevybočí:)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 21:47:04 04. 06. 2013
default.png
Taky si přidám trošku do mlýna, myslím že aikido jako základ z čeho vycházet je pro ženu opravdu nejpřívětivější, protože když se naučí hezky technicky páky tak to pro ní je mnohem jednodušší než chlapa přejet na kopy a údery, od toho je parťák chlap aby frajera zaměstnal, ženská musí zapojit mozek a ve správnou chvíli cápka čapnout a šlehnout s ním na zem... Když zapojí teleskop a pepřák jak tu někdo psal, a bude se umět teleskopem trošku opřít do rány tak se ještě váhový rozdíl smaže pomůže to, ale jak každý trošku zběhlý rváč ví, universální ideální postup neexistuje, jen spousta doporučení protože vždy je to jiné a vždy to jiné bude, člověk musí prostě zapojit hlavu, jen chlap má výhodu že kde hlava nestačí můžou to dohnat svaly...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATRICK 16:33:37 04. 06. 2013
default.png
Boj. umění se věnuji již nějakou dobu a tady bych souhlasil spíše se staroušem. Z vlastní zkušenosti - v oddíle jsme měli holku, co měla těsně před prvním danem a stéjně při tvrdším sparingu většinou dostávala kapky i proti klukům, co to dělali výrazně kratší dobu a byli i lehčí než ona:-)a myslím, že by jí dal i kámoš co sem tam trochu boxoval. Jinak každé boj.umění má svoje a rozhodně nechci urážet aikido, ale zažil jsem, kdy kluk s 2.danem byl při konfrontaci s jiným stylem, naprosto nešťastný, že mu to nefunguje (nebyl zvyklý přijímat rány atd.)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:30:49 04. 06. 2013
dax.jpg
Žena hezká, mladá, namalovaná a pokud možno s hezkými dlouhými vlasy v policejní uniformě v hlídkové službě na ulici s policejní pistolí, pouty a tonfou by měla budit veliký respekt, jak u obyvatelstva, kterému má pomáhat a hlavně ho chránit, tak i u zlotřilých raubířů, kteří by se měli třást strachy, jenom při pohledu na ní. Skutečnost je ovšem taková, že budí u obou jmenovaných skupin pouze údiv,politování,podivení,záchvat smíchu a snad i soucit ale v žádném případě ne pocit bezpečí a u zločinců a zlotřilých rabiátů ještě navíc i možný záchvat zuřivosti něco jako červené trencle na bejka. O ztrátě ženskosti už netřeba ani hovořit. Svět se prostě zbláznil.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 2)
Poslat zprávu KARL 18:57:04 03. 06. 2013 blokovaný
Karl.jpg
POLICISTKA [2013-06-02 10:08:01]: No tak holka, přeji ti, aby ses ke svým dětem vždy vrátila v pořádku a nemusela jít domů přes ARO nebo JIPku. Své volby nelituješ dnes. Protože se relativně ve zdraví, vracíš k rodině. 4lověk míní, osud mění.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 18:53:01 03. 06. 2013 blokovaný
Karl.jpg
CHIP [2013-06-01 00:31:15]: S ohledem na fyzičku atd. je to pro ženu nebezpečné a má čumět raděj doma. Já osobně bych ženu do služeb Policie nikdy nepustil. Ikdyž mě někdy zodpovědně sere :_)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STAROUS 18:49:43 03. 06. 2013
Starouš.jpg
Milý Hammere, tomu tvému aikidu jsem se v dávné minulosti nějakou dobu věnoval, takže prostředí bojovníků - teoretiků tvého formátu je mi tím pádem dobře známo. A co se týče toho dloubnutí špičkou tonfy na solar v podání padesátikilové holčiny, "po kterém se poseru na pět dob a hodinu nevstanu" - nesmíš vše posuzovat jen podle sebe, víš? Na světě existují i jiní lidé než ty, evidentně mnohem odolnější. Je mi jasné, že tady zase napíšeš nějaké tvoje obvyklé všeználkovské žvásty, že je to všechno jinak, že tomu nerozumím, pravdu máš jenom ty a doplníš to i o nějakou další virtuálně- siláckou narážku, ale taková už nemoderovaná internetová fóra jsou. Zkrátka patříš k místnímu koloritu, prostě taková o něco srozumitelnější a méně ujetá verze smilana. Možná by sis měl místo diskusí na témata, kde těžce vaříš z vody, raději v rámci přesčasu či melouchu zapojit nějakou tu zásuvku navíc a pokud se ti po PČR opravdu hodně stýská, můžeš si třeba zkusit vysekat kousek kabelového "šlice" tonfou. Žij blaze!

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio