Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Testy fyzické zdatnosti

Mám jeden dotaz. K policii jsem se už 2 x hlásil,pokaždé když jsem to řekl zaměstnavateli,přidal mi a já zůstal...Kdo by nepotřeboval peníze...Teď mne ovšem zaměstnavatel propustil,tak policie je pro mne jasná volba.Jsem VŠ, tak snad nějaké uplatnění pro mne bude. Jen mám malý problém.Vím,že je nábor zastavený,ale jakmile se obnoví,chci se hned přihlásit.Nemám strach z fyzických testů,to dám,kliků udělám klidně 40 i více za minutu, ovšem má to menší háček.Tak půl roku mám problém se zápěstím levé ruky a prostě klik na té ruce neudělám předpisově s dlaní na zemi.Musím dělat na sevřené pěsti.Myslíte, že kvůli tomu se k PČR nedostanu? Jaký máte zkušenosti z testů? Dá se tam domluvit,že těch kliků udělám klidně 2 x tolik, ale ne podle předpisu???Doktor mi řekl,že se to nespraví a nemám si toho prý všímat... Díky za odpověď.
JAPET72 :: Datum založení: 15. 10. 2009 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JESS 11:51:03 21. 10. 2009
default.png
:) to je jasné, ja myslím minimální celkový počet bodů... ale dík :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 11:42:14 21. 10. 2009
default.png
Minimální počet bodů ti stačí jen teoreticky. Pokud budeš mít minimum ve všech disciplínách tak nedosáhneš na 32 .. spočítej si to a pracuj na sobě :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JESS 11:29:40 21. 10. 2009
default.png
Ahoj lidičky, prosím Vás, mám jít na fyzické testy (nějak se mi podařilo se ještě přihlásit do Prahy), ale abych pravdu řekla, tak mám z toho celkem strach, jestli to dám... Nevíte někdo, jak to tam probíhá a jestli stačí, že člověk dá ten minimální počet bodů? A pokuď to nedá, tak pravděpodobně asi hned letí, že?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAPET72 20:59:10 18. 10. 2009
default.png
Díky chlapi za odpovědi,snad bude v lednu nábor,zkusím to a snad přes zdravotní projdu. Jsem teď na pracáku a do soukromého sektoru už bych nechtěl, ono stejně není jednuduché si sehnat práci ani tam...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu P-OLDA 03:22:19 17. 10. 2009
default.png
sorry s Mewrokem ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu P-OLDA 03:21:19 17. 10. 2009
default.png
Také jsem chodil do školy s kolegou, který nemohl dělat kliky jinak než na sevřené pěsti. Bez problému zvládal i donucováky. Takže by jsi podle mě neměl mít problém se policii dostat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEWROK 13:56:47 16. 10. 2009
default.png
Kliky "na pěstech" tě dělat nechaj, s tím problém u náboru není. Hlavní je, že uděláš počet. Je to sice už nějakej pátek co jsem dělal fyzické, ale tuším, že tam jeden uchazeč měl stejný problém jako ty a testy udělal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 12:17:20 16. 10. 2009
Peca.jpg
Za nábor peníze byly.Langer mi ještě dluží za 2ks v době největší krize jsem sehnal 5lidí a musím říct, že dřeva to rozhodně nejsou.Od náborářky jsem dostal jen pěkný díky a že na mě ředitel před usnutím vždycky bude myslet. Stačila by mi fotka před rozvinutou zástavou.Takže pokud je něco písemně dáno (že za nábor dostane podla odměnu)a neplatí to, někde je asi zakopaný pes.Ale klídek v pohodě to unesu, budu raději, když přivedu někoho, kdo je schopný, než všehoschopný :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:21:40 15. 10. 2009
default.png
ale za nábor jsou odměny. Bližší košile nežli kabát, ne? Je přece jedno co to je za individuum, hlavně aby byl počet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 17:41:10 15. 10. 2009
default.png
Tak to uvažuješ jako mnoho lidí v tvé situaci. Hlavně, aby po odeznění krize všichni od Policie nepláchli..Slyšel jsem, že i na personálnímštábu lidi běžně argumentovali tím skoro stylem, že je krize a tu potebují někde přečkat...No prej tam i byli jazykopytci s více než 2 jazyky na vysoké úrovni...Asi bych takové nevzal, je přeci jasné, že půjdou dál a bude to pouze takové vyhazování peněz..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio