Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Testy fyzické zdatnosti

Mám jeden dotaz. K policii jsem se už 2 x hlásil,pokaždé když jsem to řekl zaměstnavateli,přidal mi a já zůstal...Kdo by nepotřeboval peníze...Teď mne ovšem zaměstnavatel propustil,tak policie je pro mne jasná volba.Jsem VŠ, tak snad nějaké uplatnění pro mne bude. Jen mám malý problém.Vím,že je nábor zastavený,ale jakmile se obnoví,chci se hned přihlásit.Nemám strach z fyzických testů,to dám,kliků udělám klidně 40 i více za minutu, ovšem má to menší háček.Tak půl roku mám problém se zápěstím levé ruky a prostě klik na té ruce neudělám předpisově s dlaní na zemi.Musím dělat na sevřené pěsti.Myslíte, že kvůli tomu se k PČR nedostanu? Jaký máte zkušenosti z testů? Dá se tam domluvit,že těch kliků udělám klidně 2 x tolik, ale ne podle předpisu???Doktor mi řekl,že se to nespraví a nemám si toho prý všímat... Díky za odpověď.
JAPET72 :: Datum založení: 15. 10. 2009 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FULL-MIX 16:53:21 15. 10. 2009
default.png
No spíš než fyzických bych se být tebou bál, že neprojdeš zdravotní kvůli tomu zápěstí. Nevím co s ním přesně máš, ale jestli by tě to omezovalo ve střelbě nebo při tělocviku v použití donucovacích prostředků, tak tě asi zdravotní nepustí. I když kdo ví, když jsem koukal, co se dostalo za případy přes zdravotní, tak možná i projdeš :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio