Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce Policie vs. soukromý sektor

Chtěl bych požádat někoho, kdo pracoval déle v soukromé sféře a pak se rozhodl vstoupit do řad Policie, jestli lituje, jak by postupoval nyní, klady zápory apod...(mraky lidí to tady težce kritizuje, také i na jiných diskuzích, možná že nemakali jinde v soukromém sektoru u jidáše, pardon českého podnikatele a neuvědomují si, že lidi dřou třeba za 10.000 hrubého také bez proplacených přesčasů a bojí se, že by o práci mohli přijít a na nějaké renty můžou zapomenout...ve stylu, nelíbí se ti? přede dveřmi je dalších deset).Uvítal nezaujaté stanovisko..díky předem
MALOMERKY :: Datum založení: 18. 10. 2009 :: celkem 31 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BADBOY 12:15:33 20. 10. 2009
default.png
Zdravím Vás! Soukromník má něco do sebe a práce u PČR taky, ale hlavně PČR je ozbrojená složka a nato hodně lidí zapomene. Policista je 24 hodin ve službě, toto se u jiného zam. říci nedá. 1) Práce u policie či hasičů je hlavně posláním a tak by to mělo být nastaveno. Výběr lidí k práci u policie nemá být náborem na pracovním úřadě, ale opravdu výběrem dobrých a vyzrálých jedinců, kteří této společnosti něco chtějí dát. Vyzrálý neznamená 25 let, to je podle mého velký omyl. člověk může být vyzrálý již dříve, ale já osobně souhlasím s věkem od 21 let, jako u MP. Ale policisty se musí také stát zastat, neboť ten jej pověřil ochranou slušných občanů, ale to se zde bohužel neděje. Např. podívejte se na USA. Policista při pronásledování použije zbraň a zasáhne pachatele a následně jej zadrží. V TV a novinách je to hrdina a u nás vrah, kovboj, násilník atd.. Kde to jsem..? Každý člověk má možnost volby zloději atd si vybrali a policisté jsou tady od toho, aby bránili osoby, které si vybraly stranu, kde se dodržují zákony atd.. 2) Denver: člověče, ty žiješ v jiném světě, kde neexistuje žádný zlý člověk a všichni se k sobě chovají slušně. Myslíš si, když někam přijde policista v rámci své pravomoce něco řekne, že to lidé udělají? Už vidím pachatele trestného činu, jak mu řeknu prosím Vás zanechte toho vykrádání vozidel, toto nikam nevede, promluv me si o tom. Myslíš, že to tak udělá. Někdy se podívej ven, co se děje na ulicích... Narkomani, prostituce, střelba, zběsilá jízda, krádeže, znásilnění... To je svět ve kterém se pohybuje policista....!!!! Také bych byl rád, kdyby ten svět byl takový jaký tady líčíš ve svých slovech ty, ale není...!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOGO 10:34:19 20. 10. 2009
default.png
Poslouchej ty jsi asi závistivý člověk!!!U policie určitě nejsi, protože by jsi neřešil pořád dokola kdo je a kdo ne u PČR a jací jsou a nejsou.Tebe prostě se.e to, že ty jakož to milý,hodný,laskavý,neagresivní, jsi se nedostal k PČR a agresivní,špatní,zlý se dostali bez problému. Tohle nemůžeš překousnout a to je tvoje noční můra a děsí tě to jen když jsi na to vzpomeneš. Neumíš přemýšlet reálně, myslíš si svoje věci, kterým věříš a nevíš jaká je ve skutečnosti realita. Na ulici, kde je parta (nebudu komentovat) "zlých lidí" kteří dělají bordel, ničí městkou zeleň, mlátí lidí na potkání a ty za nimi dojdeš jako milý,hodný,laskavý a slušný policajt a požádáš je, aby svého nezákonného jednání ukončily, jinak budeš postupovat podle zákona a budeš je muset zatknout.Já ti řeknu co udělají (VYSE.OU) se na tebe a budou to dělat dál jako by se nechumelilo, protože si řeknou, že takový ňouma nám nic nemůže udělat. Tak to by jsi dopadl ty, pokud nedej bože by jsi byl u policie. PČR potřebuje lidi, kteří se umí na ulici postarat jak o problém, který nastane, tak i o násilné činy, které vznikají všude kam se podíváš. Policista musí být tvrdý a né se zaleknout, proto povolání policisty nemůže dělat každý, tak jak třeba ty.... A jestli máš policistu 165cm vysokého, 65kg vážícího , tak takový těžko navodí respekt nebo nastolí pořádek v "Litvínově" zmínil jsem Litvínov né kvůli to, že tam žije národnosti menšina ale jestli jsi trošku sledoval dění a všiml si na videu je to na youtube dám tu i odkaz, aby jsi lépe pochopil realitu http://www.youtube.com/watch?v=EUxgYKOTMnU je tam dotyčný muž který křičí na ženu a policejní hlídka, která tam očividně jela uklidnit situaci, tam jen přihlíží a situaci nijak neřeší, tak tací milý,hodní,neagresivní,laskavý policisté mají pomáhat a chránit??!!!!Komu? Spíš to tak vyapdá, že stát je bude chránit a pomáhat, když sami mají strach!!!Tací lidi nemůžou dělat práci PČR!!!!Taková je realita.......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 23:26:54 19. 10. 2009
default.png
od kdy věk souvisí s vyzrálostí člověka??? to denver: je to blázen??????!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 23:16:22 19. 10. 2009
default.png
Co se týká čelního skla je, prasklina nad 2cm ve stírané ploše, opravdu závadou, která činí vozidlo nezpůsobilým pro provoz na pozemní komunikaci. Není ale závadou bezprostředně ohrožující, pokud prasklina není před řidičem a její rozsah by vzhledem k použitému typu čelního skla způsobil jeho rozpad, deformaci nebo snižoval výhled řidiče. Takže v případě, který jsi popisoval bylo vozidlo opravdu nezpůsobilé. Nicméně neohrožovalo a co se týká pokuty tak vždy záleží zda tam nebylo ještě něco jiného, ale to neposoudím. A výše částky to je již druhá věc, to si každý musí sáhnout do svého svědomí zda byla přiměřená. Proto jsem zastáncem fixně daných částek nikoli systému ten se mi líbí a ten ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:51:01 19. 10. 2009
default.png
předem se omlouvám redakci a vím, že porušuji pravidla. Ty magore pitomá s výškou jsi začal ty!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:19:53 19. 10. 2009 blokovaný
default.png
Jen se mi nezdálo,že někdo hodnotí policisty podle výšky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 20:46:36 19. 10. 2009
default.png
denvere můžeš nám prosím vysvětlit jak výška a věk souvisí s tématem diskuze????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:28:47 19. 10. 2009 blokovaný
default.png
Může bejt klidně vysokej.Na tom nezáleží,ale je důležitý,aby v něm nebyla nenávist a zloba.Dobrej policajt nikomu úmyslně neublíží a ani nebude krejt nikoho,kdo někomu ublíží....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 20:06:09 19. 10. 2009
default.png
Už to tu někdo psal,ale ty skutečně roznášíš dobrou náladu :-) Při čtení tvých příspěvků se nejde nesmát :-))) Jj,policie potřebuje laskavé, 165cm vyskoké policisty kteří budou v pohodě. Drbani se radši potom budou udávat sami :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:37:59 19. 10. 2009 blokovaný
default.png
Až se dostanou k policii mladý,pohodový a autoritářsko-diktátorsko-fašistickým myšlenkám opovrhující kluci,tak bude všechno v pohodě.Takovejm který tam už sou,tak moc držím palce!!!Nedejte se a ukažte,že na tu práci máte.Hodně lidí stojí při vás!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio