Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výběr: Policie nebo sociálka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující. V rámci mého přístupu k práci mě chtějí poslat na nábor k Polici, tam prej berou. Kolik si vydělám, vyplatí se to?Mám spočítáno, že do 18.000 hrubého + prachy na dojíždění se mi to moc do práce nevyplatí, no a víc mně nikde nedají,takže nemakám, takže pokud půjdu tedy se zeptat na nábor, chci vědět, to čeho bych šel. Tzn. nástupák, výhody, prémie, růst platu atak (přispívají na telefony jako sociálně slabým?)?..Když to nebude nic moc, tak přjdu na pohovor v takovém stavu, abych hned dostal razítko. Díky za radičky..Péťa (zvaný zi klukama hloupý)
JANICKA2 :: Datum založení: 23. 10. 2009 :: celkem 30 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-CISAR 20:43:59 23. 10. 2009
default.png
Zdravím. Autor tohoto tématu pouze žertuje! Chodí sem i lidé, co si rádi vystřelí z policistů a mi jim na to skáčeme. Nemá cenu tu diskutovat. Možná se i jedná o kolegu, který se chce pobavit reakcemi na jeho ironicko-sarkastický příspěvek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SILLY-PETA 20:15:24 23. 10. 2009
default.png
Ano, děkuji mnohokráte! Konečně se někdo ozval k tématu oproti polemikám. Tak peníze nic moc, ale jídlo grátis je zajímavá myšlenka. No hlavně, zase mezi ležáky z pracáku člověk nebude muset dělat zázraky a nebude za černou ovci. No výhodou je to, že teď neberou (jak jse mse dočetl), takže můžu započít nábor a pak se vymlouvat, že jako chci, ale nejde to:). Asi to zkusím, zaplatí mi jízdné a výdaje ,které mi vzniknou při průběhu náboru (jízdné není zadarmo a doktor stojí 30,- Kč). Dává se nějaký náborový příspěvek?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 20:05:27 23. 10. 2009
default.png
Pééťo, klidně se k policii můžeš přihlásit. Těch nemakačenků co přišli z pracáku je v posledním náboru hafo ( no není to problém jen této doby)! Akorát že všichni nejsou tak nároční jako ty. O prémiích rozhoduje šéf, tak je nejlépe střih – něco mezi „skýnem a plešatým“, abys mu v řiti neškrábal. U služební rádiostanice budeš mít volných minut víc než důchodce bez dolních končetin.! Akorát ten operátor stojí občas za hov…., a nikám se nedovoláš! Rovněž slušivé kvádro které dostaneš není zanedbatelné! V nástupní škole dostaneš cca 15360 (brutto), jídlo a postel grátis. A také enormně stoupneš na vážnosti ve svém okolí.No neber to….!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LEEUWERIK 19:56:12 23. 10. 2009
default.png
Nepomyslí si nic. Protože na takový přihlouplý příspěvek nebude nikdo soudný reagovat a on zapadne. Za pár týdnů po něm neštěkne pes. Není těžko poznat příspěvek snažící se o "flejm".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FULL-MIX 19:46:30 23. 10. 2009
default.png
No, myslím, že někteří už se tu předvedli až až, asi by to chtělo ukončit diskuzi pánové. Jestli se na toto téma podívá "široká veřejnost" a hlavně na diskuzi k němu, co si o nás pomyslí :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 19:42:11 23. 10. 2009
default.png
Jsem pro, jsme všichni spokojeni, máme se rádi a vstříc světlým zítřkům a blahobytu v této krásné a právní zemi...THE ED

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAND 19:39:15 23. 10. 2009
default.png
asi se shodneme, že k tomuto tématu, zvláště s některými diskutujícími, nemá cenu dále pokračovat,ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 19:39:10 23. 10. 2009
default.png
viď...jinak proti tobě a denverovi si samozřejmě připadám jako hlupák, protože studuji již čtvrtou školu a vám stačila pouze jedna...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 19:22:59 23. 10. 2009
default.png
Na to že studuješ VŠ, tak jsi docela hrubý...Jenom nadávky, argumenty nic

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 19:20:41 23. 10. 2009
default.png
jak se říká, nejhorší je srážka s blbcem, ale když jsou dva, tak to je i na mě moc!!! takže končím diskuzi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio