Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výběr: Policie nebo sociálka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující. V rámci mého přístupu k práci mě chtějí poslat na nábor k Polici, tam prej berou. Kolik si vydělám, vyplatí se to?Mám spočítáno, že do 18.000 hrubého + prachy na dojíždění se mi to moc do práce nevyplatí, no a víc mně nikde nedají,takže nemakám, takže pokud půjdu tedy se zeptat na nábor, chci vědět, to čeho bych šel. Tzn. nástupák, výhody, prémie, růst platu atak (přispívají na telefony jako sociálně slabým?)?..Když to nebude nic moc, tak přjdu na pohovor v takovém stavu, abych hned dostal razítko. Díky za radičky..Péťa (zvaný zi klukama hloupý)
JANICKA2 :: Datum založení: 23. 10. 2009 :: celkem 30 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 19:18:28 23. 10. 2009
default.png
neboj, svýho pelechu se jen tak nepustím:-) Jako zamec MV a zároveň student VŠ se mám převelice dobře, takže změnu budu řešit po ukončení vysokoškolského studia..:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:17:09 23. 10. 2009 blokovaný
default.png
Já ti něco řeknu.Asi si pochopil,že nejsem příznivec policajtů který sou bezcitný a dělaj svinstva,ale nejsou takový všichni a nedá se určit kolik je těch který sou v pohodě.Tydle policajti to maj dost těžký.Lidi na ně koukaj s opovržením a přitom je jim z jejich kolegů tipu Stenli,Tin atd.na zvracení....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 19:05:20 23. 10. 2009
default.png
Hele, ale proč nechceš slyšet a vidět realitu, přece musíš vidět, že to tam spěje (při smyslech jsi, tak si nic nenamlouvej, budeš pak zklamán). Kámo, pokud se Ti to nelíbí změn to, nebude se Tě to týkat..Zvedni třeba zadek z týhle země, dost lidí co znám to již udělalo a nikdo vesměs nelituje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 18:59:46 23. 10. 2009
default.png
ty ses zase projevil..jestli tě uspokojuje psát sem takovýhle nesmyslný témata, tak to seš celkem dobrý pako!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 18:55:57 23. 10. 2009
default.png
No nevím, jestli snížení platu je důvod někomu závidět..Prognóza: protože jste tak zapálení v rámci plnění politických pokynů (což asi nevidí pouze policajti), tak za odměnu příští rok 5-8% ze základu a zcela bez příplatků, snížení stavů a tabulk. míst, minimum peněz na provoz, za 2 roky seškrtání výsluh..Za doměnu:). A vsadím se klidně o flašku Tullmarow Dew, že to tak bude...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 18:50:37 23. 10. 2009
Out.jpg
No tak nezáviď, blbečku. Zatím seš pro mě předmětem výsměchu akorát Ty...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XJHX 18:43:07 23. 10. 2009
default.png
Proč vyholená kebule a van..das (co to je?)? Co je na tom dementní se zeptat nato, co daného zajímá?A jak usuzuješ, jaký má dotazovaný vlasový porost? Ty jseš polda, že? Nedivím se, že jste předmětem posměchu, no vezmou vás u huby platově a do 2 let bude po výsluhách..a Vy nic..hihi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 18:34:18 23. 10. 2009
default.png
začíná to tu být samý d.ment a vyholená kebule... že by das van..das???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANICKA2 17:43:21 23. 10. 2009
default.png
Tomu říkám konstruktivní příspěvek, no asi se autore odpovědi nedočkáš..Ale je to konečně příspěvek ze života (mezi těmi rambo-příspěvky, kteří budou vesele šmajdat s platem o 8% nižším:)). Mě vykopli z práce, takže taky jsem spadldo sítě státu. Největší fŕ je to, že potkávám týpka-soudruha, co mě vykousal..Měl dobrý pocit, bydlí kousek ode mě, tak jsem ho oslovil na ulici a říkal jsem mu, že jsem spokojený, nemusím vstávat a dukáty stačí a že mu ujídám z budoucí penze..Si myslel, jak mě raní vyhazovem..jsem ho osral..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HHONZA 17:36:08 23. 10. 2009
default.png
Tenhle dotaz je asi tak blbej jako tazatel, kterej snad ani nemůže doufat, že s ním někdo bude ztrácet čas a diskutovat k věci...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio