Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vlasy - jak má vypadat policista

Zajímalo by mě, co je mužům dovoleno nosit na hlavě za účesy, případně, jak dlouhé mohou mít vlasy. U policistek je to zřejmě jedno - barva, délka, ale muži zjevně musí být vylepaní. Často si říkám, zda ten či onen vyholený policajt není v soukromí tajným přívržencem skinheads. Mě by bylo úplně putna, jestli je to chlap a má vlasy svázané třeba v culíku (pokud jsou upravené), takový člověk je mi milejší než skinhead v uniformě. Je na to ostatně nějaký předpis, který upravuje vzhled? Mají být muži v tomto ohledu diskriminováni? Přeci jen nežijeme za první republiky.
TINAMA :: Datum založení: 02. 11. 2009 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CODY 22:33:01 02. 11. 2009
Cody.jpg
Taky nemám problém s krátkým sestřihem-vždyt nemusíš být vyloženě dohola,ale jak tázající naznačil také mi vadí ta diskriminace kdy žena může vypadat jako modelka včetně make-upu,nehtů,parfému,náušnic,náramků,řetízků atd.Pokud chce být policistou měla by tuto ženskost v sobě potlačit-vím že existuje něaký předpis který řeší úpravu žen,ale zřejmě se nedodržuje :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OFIN06 21:58:09 02. 11. 2009
default.png
Sice nezijeme za prvni republiky,ale to preci neznamena ze budou policisti vypadat jak "manicky". Policista musi byt prirozena autorita a lety proverena praxe zrejme ukazuje, ze dlouhe vlasy k tomu moc nepasuji. Navic si uvedom, ze policiste nosi capky, kulichy a nekteri nekdy helmy. Dlouhe ci delsi vlasy jsou neprakticke (poceni, spetne sedi cepice atd.). Myslim si, a je to muj nazor, ze urcita pravidla jak ma policista vypadat byt maji. A nejen proto, ze jsem zastance "sportovniho sestrihu":D Ondra

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PET_1 21:28:46 02. 11. 2009
default.png
je předpis, kterej pomalu i popisuje, jak máš mít voholeny chlupy v nose:)...a vyholený kolegové nejsou skinheads..ale dle tohoto předpisu se tomuto učesu říká sportovní sestřih:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio