Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

79% managerů PČR nemá odborné vzdělání!

Já vám nevím, článek tady na stránkách vyznává tak, že se toho autor dost děsí, já bych spíše viděl pozitivum při posouzení celého toho super podniku v tom, že 21% managerů to odborné vzdělání vůbec má. Když naši managerové měli jít studovat nějakou výšku, za obrovského posměchu celého mančaftu měli tři týdny ve školícím středisku kdesi u Znojma školení sestávající z toho, že jim do hlav tloukli správné odpovědi na přijímací otázky na "hnojárnu" v Kunovicích, kde se braly předměty jako pěstování kytek v ranní rose, žáru poledníma a soumraku večerním. Jak bylo na stanici příjemně bez věčně prudícího pana vedoucího, kde a komu jsme šlápli z jeho kamarádíčků na kuří oko! Školy to byly všechno placené typu: kdo zaplatil taky absolvuje, náš pana vedoucí třeba z Angličtiny nezvládal ani "How do you do" a to jsem ho osobně zkoušel přesně na toto, ale měl z ní za dva. Z čárkomaniakálních křivičů statistik a bossingových mágů ty školy neudělaly ani o chloupek lepší ani lidi ani odborníky a už tehdy na začátku milénia, bylo všem nám v terénu jasné, co je tahle firma zač. Přešlo dvacet let a ta firma má pořád ty stejné problémy. Manageři s odborností hrubosrstého jezevčíka, neochotní na sobě pracovat, sami se vzdělávat (čert vem, jakou mají školu - když mě práce baví, vzdělávám se sám) si tam ve velkém dojí beztrestně stát. Na silnici policii téměř nevidím, na obchůzce vůbec ne. My jsme bývalé kolegy měli všechny jako důvěrníky, ušetřili nám mraky práce, nás, co jsme utekli po Langerově řádění, nikdo nikdy z těch jeho děcek nekontaktoval, ne že by mi to teda vadilo. Ještě deset let po odchodu z té hrůzy se mi, sem - tam, zdálo, že jsem zpátky ve službě a byly to příšerné sny. Co mě jediné štve je to, že se to u té policie nelepší a nelepší, spíše to jde z kopce. Že jsem tam úspěšně prodrbal dvacet let života a ekonomicky jsem jako policejní polosocka přišel o mraky peněz.
HAMMER :: Datum založení: 30. 08. 2022 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 07:06:29 13. 04. 2023
Joe.jpg
VETERAN2 [2023-04-12 23:54:04]:
Veterane napsal jsi tohle:"Za covidu všechno fungovalo, pandemii se dařilo zvládat a nevím co ještě. Výsledek po dvou letech je, že se populace musela stejně promořit. Jen státy jsou na tom jako po válce. Kdo to za nouzového stavu řekl nahlas, skončil u soudu."
Mohl bys být konkrétní kdo skončil u soudu nebo byl odsouzen nebo taky jen papouškuješ mantry různých osob ve veřejném prostoru nebo na internetu?

Ruská armádu byla na válku připravena asi ve stejném rozsahu jako v roce 2008 v případě Gruzie nebo 2014 v případě Krymu. To znamená, že si mysleli, že jedné z nejlepších armád na světě (jak si asi stále myslí) si nikdo nedovolí vzdorovat. Pokud by jim prošlo to co se tam dnes děje, pokračovali by za pár let do Moldávie a pak dál. Putin se tím de facto dlouhodobě netají - jak bylo špatně, že se rozpadl Sovětský svaz. Co se Rusku určitě daří je hybridní válka a šíření dezinformací. Tohle Evropa silně podcenila. A výsledek vidím každý den kolem sebe.

A nepiš prosím nesmysly o cenách potravin. Musíš je totiž porovnávat s platy tenkrát a teď. Neboj zvládneš to úplně jednoduše přes google - zadej třeba heslo "ceny potravin srovnání před rokem 1989".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:54:04 12. 04. 2023
default.png
Díky. Moc dobře jsem to nenapsal. Ono by se toho dalo do češtiny přeložit ještě víc, jenže na světě jsou pravdy na 20 let kriminálu.
Novináři jsou vzorek společnosti. Stejně jako každá profese. Nejsou schopní ani vyhledávat z více zdrojů a dát to dohromady. Zprávy jsou vesměs přeložené z ukrajinských nebo jiných spojeneckých zdrojů. Je normální, že je to za války propaganda.
Hammer je bývalý policista zvyklý pátrat, tak bych třeba čekal, že si všiml, že tenhle stát minimálně od začátku Lisabonské smlouvy nerozhoduje skoro nic. Za covidu Babiš vykřikoval, co všechno dojednal a jaký je diplomat s kontakty. Druhý den bylo všechno jinak. Buď jen on, nebo celý náš stát jsme v Evropě jen onuce. Ekonomicky dávno fungujeme jako kolonie. Když chybí levná pracovní síla doma, prostě se doveze. Doma by si to žádná ze západních firem, které to u nás dělají nebo toho jen využívají, nedovolila. Tady se to snese. Nikdo je není ani schopen donutit, aby tu platili lidem aspoň odpovídající sociální a zdravotní. Místo toho bude vláda zvedat věk odchodu do důchodu. Aspoň od komunistů bych čekal, že s tak jednoduchou věcí přijdou. Nestalo se.
Každý ví, kolik bere. Ti starší si možná ještě pamatují, jak na tom byli za socialismu. Stačí porovnat ceny potravin, nájmu a energií a každý hned ví o kolik se mu za těch 30 let zvedla životní úroveň a jak dohání západ.
Rádo se poukazuje na neschopnost Ruska a na to, jak čistí sklady. Chová se racionálně. Když se na totéž podívá člověk u nás, zjistí že naše pomoc poslaná na začátku války v podobě RPG 75 měla datum výroby 01/22. Všechny státy obvykle jako první čistí sklady. Na válku jsme tedy připraveni asi jako na covid. Ve skladech není skoro žádná rezerva nebo jsou prázdné úplně a zbraně se vyráběly až když naši dostali od spojenců pokyn. RPG 7 dodala firma přímo na Ukrajinu. Armáda už je možná nemá vůbec. Pro Ukrajinu hrála tahle výzbroj na začátku vcelku důležitou roli. Čím bychom se asi bránili my? Datum taky ukazuje, že naše rozvědka buď dlouho nevěděla nic, nebo na ní vláda absolutně nedá. Ukrajina se na válku připravovala zhruba od září. Stačilo si trochu všímat. Jenže u nás je to jak v Putimi na stanici. Jen u nás pan vachmajstr zajde na ministerstvo zahraničí a Pejzlarko jdou sem.
Zbytek Evropy je na tom podobně. Tohle všechno Rusko sleduje a pokud letos Ukrajinci nedosáhnou zásadního úspěchu nebo ruské prezidentské volby neskončí katastrofou, vyhraje. Fronta se možná o moc nepohne, ale momentálně Evropa živí relativně velký stát a jeho armádu. Stačí udržovat přestřelku a Evropa to nevydrží ekonomicky. Zbraně, které poslala na Ukrajinu, nikde rychle nedoplní. Čína to moc dobře ví. Spojenectvím s Ruskem si zajistila minimálně zásoby ropy. Teď už jí stačí jen čekat.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOBODY 12:55:47 10. 04. 2023
default.png
Veterane, perfektní zhodnocení situace, lépe bych to nenapsal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:39:01 07. 04. 2023
default.png
HAMMER [2023-04-03 06:36:44]: S tebou se baví bývalé vedení? Můj bývalý šéf si sotva vzpomněl, kdo jsem a zástupce dělá, že mě nezná vůbec. Možná to nedělá. Navenek působí, že je úplně mimo a podle toho, co mi řekli jeho současní podřízení, je to i pravda.
Z těch, co tu zmiňuješ, znám jen Pekovou jako osobu. S jejími projevy jsem nikdy neztrácel čas.
Selský rozum je vzácné zboží. Policejní psychologové ho nedokáží nebo nechtějí otestovat. Jeho absence byla od jisté doby snad podmínkou pro postup na vedoucí funkci. Sloužil jsi, víš to sám, tak se asi netřeba divit, čemu jsou někteří schopní věřit.
Informační válka. Taky pojem. Pusť si zprávy v TV nebo si přečti něco na oficiálních serverech. Ani komunisti nelhali tak blbě. Nejvíc se to ukazovalo za covidu a teď. Za covidu všechno fungovalo, pandemii se dařilo zvládat a nevím co ještě. Výsledek po dvou letech je, že se populace musela stejně promořit. Jen státy jsou na tom jako po válce. Kdo to za nouzového stavu řekl nahlas, skončil u soudu. Přitom muselo být každému, kdo ovládá matematiku základní školy jasné, že i kdyby někdo dokázal tvořit vakcíny stejně rychle jako se tvoří mutace, pří rychlosti, jakou je stát schopný očkovat, se to nedá stihnout. Podobně dneska. Kdyby byla pravda, co se oficiálně předkládá lidem k uvěření, bránily by zbytky ruské armády poslední vesnice někde u čínských hranic. Nebrání. Rusko bylo na válku připraveno. Přes všechnu ostudu, kterou udělala jejich armáda v začátku, si nevede tak špatně, jak západ doufal. Zato Evropa mele z posledního. Přesto se zabývá zákazy topení v kamnech na pevná paliva, spalovacích motorů a jinými podstatnými věcmi. Průmysl se stěhuje za moře, ale na palubě Titaniku se tančí.
Většina novinářů je fakt odpad. Za války se obecně hodně lže, ale jedny z nejspolehlivějších informací dnes poskytuje Prigožin, což je bývalý kriminálník. Pak se někdo diví, že lidé hledají všude možně. Co si z nalezeného vezmou, je každého vizitka.
Co myslíš tím, že nalítli komunistům? Nějak mi není jasné, co se na ně po 30 letech od pádu režimu dá ještě svalovat. Realitu znáš a zažíváš jí každý den. Já se spíš ptám, v čem je ten dnešní režim lepší.
Němci se snažili, aby u nás byl klid a běžela výroba. Dařilo se. Protektorátní vláda byla poměrně schopná a podniky platily vcelku dobře. Stejně to dělá Rusko na Krymu. Utiskovaný etnický Ukrajinec mi popsal, jak to tam teď vypadá. Platy a důchody se zvedly na čtyřnásobek. Všude se mohutně investuje, všechno funguje. Nikdo se nebouří.
Když zmiňuješ kolaboraci. Foche údajně kdysi prohlásil, že nás může ubránit jen ministr zahraničí. Jiní zase říkají, že základem obrany je armáda a dobrá zpravodajská činnost.
Našeho ministra zahraničí znáš. Nedávno mu pan vrchní bizon řekl, že tamten pán, který u něj pracuje na ministerstvu, je ruský špion. Honzík nezaváhal a chlapa vyhodil. Ten je na svobodě a užívá si důchodu. Ani pokus ho stíhat. Aspoň se nikde nepsalo. Přeloženo do češtiny. Nic na něj dohromady neměli, ale protože nový pan prezident slíbil generálské frčky, byl potřeba úspěch.
Nedávno jsem poslouchal vychvalovaného Řehku. Hodně mírně řečeno, na takové pozici bych čekal někoho výraznějšího. Černochovou řešit ani nebudu.
Hospodářství v troskách, a náš pan premier, se jede do fabriky podepsat na lauf tanku. Z toho budou chudáci Ukrajinci celí vedle. Kdyby jim radši do sudu natankoval tu naftu, co projelo jeho služební auto. A to jsme se smáli Jakešovi.
Můžeš mi říct, jak se ubránit s takovým kádrem u vesla? Zbyla by nám zas jen ta kolaborace.

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 08:14:34 04. 04. 2023
Joe.jpg
HAMMER [2023-04-03 06:36:44]:
Aspoň v něčem se Hammere shodneme. :-)
Taky jsem se u některých kolegů setkal s tím o čem píšeš a je to dost smutné poznání.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:36:44 03. 04. 2023
default.png
No tak to byl zase zážiteček. Viděli jsme se s pár bývalými kolegy, abych to upřesnil, s nadřízenými. Maníka, kterého jsem až donedávna považoval za slušného ale hlavně za inteligentního, jsem tam slyšel mluvit o svých vzorech počínaje mrdlou doktorkou Pekovou (jako polda po jedné větě už praxí vidíte, že to ten človíček v hlavě tak nějak mimo) pokračujíce přes Hamplovou a konče Rajchlem!!!! Což je tradiční mafián hrubého zrna.
Jak se zdá a jak to vidím a studuju, spousta lidí si není ochotna přiznat, že prostě nalítli bolševikovi, že se mýlili, a mele další a další srance. Klidně chtějí vyvracet i tvrzení o vedení hybridní dezinformační války jejich führera Vovky, který to přitom sám oznámil. Tento národ neměl problémy v tom, že mu Němci nebo Rusové dělali zle, tento národ měl problémy s tím, že mu vlastní lidé lezli těm Němcům a pak Rusům do zadků tak, až se to ani tomu K.-H., Frankovi ani Sovětům samotným nelíbilo.
Dobře mě tak, ztratil jsem ostražitost a zapomněl, že se s vedením policie nesmím paktovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-KLINOVSKY 20:36:24 01. 09. 2022
default.png
??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio