Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

79% managerů PČR nemá odborné vzdělání!

Já vám nevím, článek tady na stránkách vyznává tak, že se toho autor dost děsí, já bych spíše viděl pozitivum při posouzení celého toho super podniku v tom, že 21% managerů to odborné vzdělání vůbec má. Když naši managerové měli jít studovat nějakou výšku, za obrovského posměchu celého mančaftu měli tři týdny ve školícím středisku kdesi u Znojma školení sestávající z toho, že jim do hlav tloukli správné odpovědi na přijímací otázky na "hnojárnu" v Kunovicích, kde se braly předměty jako pěstování kytek v ranní rose, žáru poledníma a soumraku večerním. Jak bylo na stanici příjemně bez věčně prudícího pana vedoucího, kde a komu jsme šlápli z jeho kamarádíčků na kuří oko! Školy to byly všechno placené typu: kdo zaplatil taky absolvuje, náš pana vedoucí třeba z Angličtiny nezvládal ani "How do you do" a to jsem ho osobně zkoušel přesně na toto, ale měl z ní za dva. Z čárkomaniakálních křivičů statistik a bossingových mágů ty školy neudělaly ani o chloupek lepší ani lidi ani odborníky a už tehdy na začátku milénia, bylo všem nám v terénu jasné, co je tahle firma zač. Přešlo dvacet let a ta firma má pořád ty stejné problémy. Manageři s odborností hrubosrstého jezevčíka, neochotní na sobě pracovat, sami se vzdělávat (čert vem, jakou mají školu - když mě práce baví, vzdělávám se sám) si tam ve velkém dojí beztrestně stát. Na silnici policii téměř nevidím, na obchůzce vůbec ne. My jsme bývalé kolegy měli všechny jako důvěrníky, ušetřili nám mraky práce, nás, co jsme utekli po Langerově řádění, nikdo nikdy z těch jeho děcek nekontaktoval, ne že by mi to teda vadilo. Ještě deset let po odchodu z té hrůzy se mi, sem - tam, zdálo, že jsem zpátky ve službě a byly to příšerné sny. Co mě jediné štve je to, že se to u té policie nelepší a nelepší, spíše to jde z kopce. Že jsem tam úspěšně prodrbal dvacet let života a ekonomicky jsem jako policejní polosocka přišel o mraky peněz.
HAMMER :: Datum založení: 30. 08. 2022 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 08:24:38 21. 04. 2023
Joe.jpg
NOBODY [2023-04-19 09:46:11]:
Potvrzuješ co si o tobě myslím. Představitel lidské ubohosti. Zjevně Ti dělá problém věcně diskutovat o nějakém problému a jiné názory neumíš zpracovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 08:15:50 21. 04. 2023
Joe.jpg
DZOBY [2023-04-20 13:11:42]:
Hele ty "malej pinďoure", tohle je diskusní fórum. Pokud nechceš diskutovat, tak aspoň nepiš hloupé poznámky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DZOBY 13:11:42 20. 04. 2023
default.png
Notak hoši, bězte si ty Vaše malý pinďourky měřit jinám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOBODY 09:46:11 19. 04. 2023
default.png
Před tebou pochlapit? To opravdu nepotřebuji, s každou další větou jenom potvrzuješ, že jsi jen takový malý český senochřup.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 12:08:12 18. 04. 2023
Joe.jpg
NOBODY [2023-04-14 19:54:12]:

Já se na TV nedívám, ale zpravodajství ČT mi nijak zásadně nevadí. Možná by Okamuru nemuseli zvát tak často, ale ok, jejich věc. Víc sleduju Český rozhlas. Jinak sleduju desítky zahraničních zdrojů, oficiálních i soukromých. Takže srandovní jsi ty, když mi podsouváš názory á la ČT.
A ty mi prozradíš jaké zpravodajství sleduješ? Očekávám, že ne, ale třeba se pochlapíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 12:00:24 18. 04. 2023
Joe.jpg
VETERAN2 [2023-04-15 11:41:28]:

Uvažuju jako většina v jakém smyslu?
Příčiny války jsou myslím jasné od první ruské agrese směrem k bývalému státu SSSR. Rusko napadlo Ukrajinu. Co na tom chceš rozebírat?
Hitler, podobně jako Putin dnes, taky využil menšinu na území sousedního státu. Už dva roky před agresí rozdával lidem v separatistických republikách ruské pasy na požádání, aby to bylo sichr.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 11:41:28 15. 04. 2023
default.png
JOE [2023-04-14 10:37:03]: Uvažuješ jako většina. Můžeš se předvést a popsat příčiny války, kde se stala chyba a napsat řešení. Když si dáš tu práci, napíšu, jak si to myslím já.
Tématem rozhovorů nic nemyslím. Prostě popsali, jak to tam vypadá a některé věci jsou pak úplně jasné. Korupce má zásadní vliv na fungování státu. Pokud přesáhne určitou míru, je to katastrofa. Ukrajina je i nebo možná hlavně díky ní jedním z nejchudších států Evropy. Já jsem jí ale jen zmínil jako jedno z témat.
Druhá světová byla pro Sovětský svaz těžká i přes všechnu pomoc. Bez pomoci by to bylo ještě horší. Nějak ji ale zvládli a jejich armáda se poučila.
Chci srovnávat zásobení trhu o kterém se nám tvrdilo, že už bude vždycky jen dobré. Dnes má socialistickou nebo horší úroveň. Kde píšio návratu poměrů? Chodíš ty vůbec někdy nakupovat? Víš co je to několikanásobně?
Ceny potravin. Například. Mléko 2 Kčs, rohlík 0,4 Kčs, maso něco kolem 50 Kč podle druhu, máslo 8 Kčs. Připiš 0 k cenám i tehdejšímu platu a máš téměř dnešní ceny i plat. U cen potravin dostaneš koeficient někde mezi 1 a 2, ale třeba nájem a energie se tenkrát většinou vešly do 500 Kčs.
Co nemůžu sehnat. Doktora, léky a toho zbytku by bylo na román. S tím se psát nebudu. Nejsem sám. Poptávka je. Kde je ten trh, který všechno vyřeší tak, jak nám to vždycky tvrdili? Nepiš mi, že doktory nahradíš veslaři ze člunů. U arabského doktora jsem byl jen jednou. Ordinoval na západě, takže podmínky měl. Stejně už bych k němu ale nešel. Britové by mohli vyprávět.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOBODY 19:54:12 14. 04. 2023
default.png
JOE [2023-04-14 10:37:03]: Jediný kdo je tady fakt "vtipnej", jsi ty...dále nemá cenu na tvoje názory à la ČT1 reagovat, natož je s tebou rozebírat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 10:37:03 14. 04. 2023
Joe.jpg
VETERAN2 [2023-04-13 23:13:43]:
Seš fakt vtipnej. Třeba se někdo vzpamatuje nebo udělají Rusové chybu? Co tím přesně myslíš? Rusové, ostatně jako každý jiný, udělali už spoustu chyb. A kdo by se podle tebe měl vzpamatovat a hlavně z čeho?
Jenom připomenu, že Rusko napadlo Ukrajinu. To je výchozí stav. A když si poslechneš Medveděva a některé další, co říkají o Ukrajině a Ukrajincích a jak s nimi chtějí naložit...
Já se neděsím alternativních zdrojů, ale vadí mi očividné dezinformace. A těch je ve veřejném prostoru spousta. S domorodci jsem nemluvil, ale o tom, že bude válka nebylo pochyb. Proto se na ni taky Ukrajina chystala od anexe Krymu a proto taky nepadla hned první měsíc, jak si Rus přál a myslel.

Úplně nevím proč píšeš o tom, že je na Ukrajině korupce. Ta je i v Rusku, v USA, v Číně, v ČR. Ano, je tam zřejmě větší než u nás, ale co tím chceš říct? Na co to má vliv? Aby se kvůli tomu Ukrajině nepomáhalo?

Mimochodem, když píšeš o ruské armádě, tak konkrétně 2. světová by byla pro Rusko hodně krušná, kdy spojenci v opravdu velkém rozsahu materiálně nepodporovali jejich armádu.

K cenám. Tenkrát i dnes nebyla spousta věcí k sehnání? Fakt to chceš srovnávat? Chceš zpátky staré časy? Ať žije socialismus?
Ohledně cen potravin jde principiálně o tom, že kdyby měly reagovat na výši dnešních platů v porovnání před rokem 1989, tak budou mnohonásobně vyšší než dnes reálně jsou.

A napiš mi prosím, co dneska nemůžeš sehnat. Pokud to tak je, jde o krátkodobý výpadek a stejně máš i tak jinou alternativu. Není to tak, že něco není dlouhodobě a je to nedostatkové (podpultové) zboží, dlouhé roky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:13:43 13. 04. 2023
default.png
JOE [2023-04-13 07:06:29]: Mantry určitě ne. Zahájených stíhání za různé věci včetně šíření poplašné zprávy bylo dost. Stačí zagooglit. Pravda je, že je otázka, kolik lidí nakonec skončilo až u soudu nebo bylo dokonce odsouzeno. Soud rušil různé výtvory vlády jako na běžícím pásu, tak se rychle měnila pravidla hry.
S kým se to stýkáš? Já chci nějaké zajímavé dezinformace. Pořád nemůžu narazit na nic snadno uvěřitelného. Mají to takové odfláknuté.
Ty se nějak děsíš alternativních zdrojů. Nikdy mě nenapadlo z nich čerpat. Když nevím, zeptám se domorodců. Mimořádně spolehlivé. Díky tomu jsem si nikdy nemyslel, že nebude válka. Otázka byla jenom, kdy. Vyprávěli mi, jak jezdí kousek od fronty do Ruska nakupovat a pracovat, jak odtud pašují benzín, protože u nich vyletěly daně, jak tam funguje korupce, jak jim instruktoři z USA cvičí armádu, co tam Američanům patří a jiné zajímavosti.
Píši Rusko. Ne armáda. To je podstatný rozdíl, který přehlédli ti nahoře a teď se diví, že ve válce nerozhoduje jen armáda. Ta ruská nikdy za moc nestála. Tedy v začátcích konfliktu. Počínaje minimálně od doby Petra Velikého se byli většinou schopní poučit, pokud dostali příležitost. Poznali to Napoleon i Hitler. Formálně asi prohráli Krymskou válku, ale žádná velká katastrofa a pak s Japonskem. Poslední car byl neschopný. I tak si za první světové nevedli úplně nejhůř, než se změnil režim. Vždycky jim trvalo rok a půl až 2, než rozjeli výrobu. Pak už byla ale dostatečná. Teď to zatím nevypadá jinak.
Nesmí projít je hezké, ale když Čína nezaváhá, budou si muset USA vybrat. Taiwan nebo Ukrajina. Taiwan je důležitější. V Evropě to zatím asi nikomu nedošlo a produkci munice zvednou tak za 2 roky, jestli vůbec. Třeba se někdo vzpamatuje nebo udělají Rusové chybu, ale zatím mi z toho nevychází pro Ukrajinu příznivé řešení.
Nějak nechápu tu poznámku o googlení cen za socialismu. Možná jsem měl víc zdůraznit, že každý, kdo pamatuje režim, ví, kolik bere. Ten zbytek nemá logicky co srovnávat. Potraviny bývaly relativně drahé. Zajímavé byly třeba nájmy. K porovnávání je teď dobrá doba. Platy i ceny vzrostly zhruba 10 krát. Tenkrát i dneska nebyla spousta věcí k sehnání. I to se dá porovnat. Režim pamatuji. Hledat nic nemusím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio