Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Řízená deformace? Více účinku, méně rizika! (REDAKCE)

Řízená deformace? Více účinku, méně rizika!
Snižuje riziko pro okolí i zasahujícího policistu
Foto: www.mujglock.com
Jistě každý z úst nějakého "odborníka" slyšel něco o použití střely "dum dum", která oběti explodovala v těle a utrhla ji bůhví co a bůhví kde. Pokaždé, když takovou informaci někde zachytím, žasnu nad tím, kdo všechno se prohlašuje za odborníka. Bohužel, stejné nesmysly slyším mnohdy i od svých kolegů. A co hůř, i od lidí, kteří se touto problematikou u policie mají zabývat.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 19. 04. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JETLINE 22:41:54 19. 04. 2008
default.png
Cenové navýšení by ani nebylo tak markantní. Stačilo by přeci, aby tohoto střeliva měl každý policista do palebného průměru, který se bude čas od času obměňovat. Proti zdi na střelnici se bude stále střílet klasickým "levnějším" střelivem. Nechápu, proč je problém schválit tento druh munice pro výkon. Holt, čeká se až na nějaký průser.....:(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 20:55:54 19. 04. 2008
default.png
Je to tak:-/ Bohužel, v ČR se spíše dočkáme toho, že budou zápalky modré, než aby se konečně nakoupilo střelivo, které není nebezpečné lidem kolem zákroku i policistům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 20:28:55 19. 04. 2008
default.png
Pravda pravda, tu munici jsem si prohlížel u kolegů z Německa, kteří ji používají již delší dobu právě kvůli zmíněným problémům s průnikem kulky skrz tělo pachatele a následným zraněním nezúčastněné osoby. Hold u nás asi těch 50haléřů hraje větší roli než život a zdraví nezúčastněných osob. PS: u policie by to asi byla tak 1kč navíc ne 50 hal. , když si vezmu jak se u nás nakupuje. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRAKEN 14:05:41 19. 04. 2008
default.png
Co k tomu dodat. Je to pravda pravdoucí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio