Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista, který postřelil pronásledovaného mladíka, byl obviněn (REDAKCE)

Policista, který postřelil pronásledovaného mladíka, byl obviněn
ilustrační
Foto: lh

Před třemi dny soud rozhodl ve prospěch policisty, který při pronásledovaní ujíždějícího vozidla postřelil ženu na sedadle spolujezdce. Neuběhl ani týden a je tu velmi podobný případ. Tedy opět unikajicí pachatel a policista jež použil zbraň. Okolnosti případu ale budou jiné. Budou mít tyto okolnosti zásadní vliv na rozhodnutí soudu?

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 06. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu RAIDIS 10:33:00 10. 06. 2008
default.png
Klobouk dolů Zdravím všechny, už je to nějáká doba, kterou sleduji dění na policistovi. Jediné co mohu říct, VY co pracujete u sboru (MP,PČR..) -> KLOBOUK DOLU, má te můj obdiv, protože to co se tady do řiti děje nemá obdoby. Držím palce policistovi, který je stíhán, přece nějaký deviant a recidivista nemůže "zbavit" svobody člověka, který je bezúhonný. Pfuj, tohle je ku*va fakt, už dost. Jako to v budoucnosti bude každý deviant a debil diktovat co a jak?? Takoví lidé nemají ve společnosti co dělat, ale nechápu jak je v dnešní době lze efektivně eliminovat. Smutné...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 21:51:21 09. 06. 2008
default.png
for tahac No i vzhledem k mafianským metodám využívaných v této instituci (což potvrdil i soud s Veseckou) se obávám, že zbytečnost státního zastupitelství nabývá na významu. Jasně, že jsem to nemohl myslet vážně,bylo to obrazné konstatováni stavu věci, tak jak to vidím já.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 15:19:46 09. 06. 2008
default.png
Zhnusený: Chápu, že tě naštvalo rozhodnutí výše uvedeného st. zástupce ( to mě taky ), ale že by byla státní zastupitelství zbytečná, nebo nadbytečná instituce, to snad nemůžeš myslet vážně ??? :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIOTOM 10:09:25 09. 06. 2008
default.png
Je to hnus, jak ma člověk pak pracovat, když musí pořad myslet na to, jestli se raději na zakrok nevykašlat a vklidu žít dál, než se do něčeho pustit a mít na krku kriminál. Je třeba s tím něco dělat!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALIK 09:09:55 09. 06. 2008
default.png
Sprosťárna Neuposlechl výzvy zasahujícího policisty, nebezpečný pachatel - co víc by ten kriminálníků zástupce ještě chtěl?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARI 08:50:45 09. 06. 2008
default.png
Fuj Tohle snad není státní zástupce, ale veřejný ochránce gaunerů!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BYSTROS 08:41:22 09. 06. 2008
default.png
Státní zástupce - blb Tomuto státnímu zístupci přeji, aby mu podobnej grázl znásilnil jeho dceru i starou!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 19:55:40 08. 06. 2008
default.png
Kolaps policie Je to tragédie, kam spěje tento resort a rozhodování inspekčních námá obdoby. Nedivím se, že tisíce policistů jsou znechuceni a připraveni odejít do civilu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 12:43:29 07. 06. 2008
default.png
re V posledních letech se dost projevil fakt, který jsem již slyšel mockrát. Je již bez pochyby, že naše země je banánová republika. Bylo tu vytvořeno tak veliké korupční prostředí, že aby bylo soudní líčení nezaujaté se musí nejdříve podplatit. Státní zástupci by se spíše měli jmenovat zástupci pro bohaté a vlivné. Ze statistiky vyplývá, že policisté v ČR používají služební zbraň v tak malé míře, že se řadí mezi poslední na světě. Zcela jistě je to pro nízkou kriminalitu u nás (myšleno samozřejmě ironicky). Stačí fakt, že byť máme jen jeden zákon na danou věc v každém okrese se dělá jinak což nahrává korupci. Například alkohol za volantem - zákon jasně říká stav vylučující způsobilost, jak někdo může říct, že je to např. 1,0 nebo 1,3. Jediný kdo to může říct je doktor a samozřejmě ne po 5min prohlídce a odběru krve. Je škoda, že většina slušných lidí, kteří jsou v naší zemi naštěstí ještě ve většině již boj s tímto faktem vzdala a spíše se snaží přizpůsobit než s tímto bojovat, ale bohužel tak jako byla něžná revoluce jen dobře nahranou fikcí pro lidi tehdy tak je dnes odhalování korupce u poslanců a soudců. Prostě ukažte lidem co chtějí vidět a oni již nebudou pátrat po tom co nechcete aby viděli. zkutečnosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SKOLAK 11:52:27 07. 06. 2008
default.png
je to? 283/1991 Sb. § 39 odstavec 1, písmeno d ??? Nebo je prostě lepší nechat každýho ha*zla utéct a pokračovat v trestné činnosti... Nejstupidnější vláda je ta, která nedokáže ochránit ani vlastní policisty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio