Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Inspekce šetří policisty, kteří zasahovali proti vrahovi (REDAKCE)

Inspekce šetří policisty, kteří zasahovali proti vrahovi
ilustrační
Foto: redakce

Inspekce ministra vnitra prověřuje, zda policisté nepodcenili nebezpečí, když na Chomutovsku zasahovali proti pachateli, který zastřelil policistu a muže vietnamského původu. "Pokud uznáme, že policisté pochybili, dostane to na starosti státní zástupce," řekla serveru Aktuálně.cz mluvčí inspekce Martina Lídlová.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 16. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GOOR00 15:56:43 17. 09. 2008
default.png
IMV V poslední době mi připadá, že je velký nedostatek ve vedoucích funkcích, a velké množství policistů na ulici. Jinak si totiž neumím vysvětlit tu velkou aktivitu IMV vůči řadovým policistům. U nás na Ústecku je asi 3 měsíce spuštěna akce potrestej si svého dopraváka. Neustále nám za zadkem jezdí inspekce, náměstek strejda Jirka a vedoucí SDP neboli přepravní prostředek pro děti na 7. 6 kolegů bylo zmanipulovaným řízením s padělanými hlídkovými listy vyřešeno kázeňsky (proti čemuž se samozřejmě odvolali) a kontroly pokračují dál. Nikoho nezajímáme než právě IMV a pana okresního ředitele a jeho náměstka pro věci zbytečné a k ničemu. Proto se IMV šťourá i v Chomutovském případu. Pokud vážený soud uznal někoho tak vynikajícím, že mu zkrátil trest tak si nemyslím, že je na policii aby dokazovala opak. Kdyby Langr místo plesů v Praze pro policejní honoraci investoval do balistických ochran, které lze nosit skrytě a každý si může vybrat zda si jí vezme či ne, udělal by lépe. Ono se dobře kope do lidí, kteří se nemohou bránit, ale nic jiného jsem od vedení nečekal. Na konec jen poznámka, já osobně být příbuzný Romana tak bych ty hyeny z vedení na pohřeb ani nepustil, protože jeho krev je i na jejich rukou a je velká drzost, když tam přijdou jen aby byli v televizi jak se starají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRE 15:26:19 17. 09. 2008
default.png
:-( Nenapadá mě nic jiného než: ach jo... Kolegové přispívejte na konto Romana. Vzpomeňte si, kolik se tehdá ocitlo peněz na kontě pro kolegu hasiče, na kterého spadl strom. Díky a dávejte na sebe všichni pozor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRA 14:16:44 17. 09. 2008
default.png
vesty Ahoj, jmenuji se Petra a jsem sestra Romana Jedličky.Romča neměl vestu v autě, to měl druhý kolega, tak si ji nemohl vzít.Jednou jsem si jí zkoušela, no hrozná tíha, kdyby jim koupili ty kevraloví mohlo to dopadnout jinak.Hrozně mě štve,když to chtěj šetřit, co jsem slyšela tak se kluci zachovali profesionálně.Kdyby tu svini nepustili mohl žít,proč neprošetřujou ty chytráky co ho pustili.Chci poděkovat Všem za pomoc kterou nám včichni poskytujete, cítíme,že jste s námi.Děkuji.Petra.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LONGBOW 13:08:41 17. 09. 2008
default.png
Tak napr vesta 7mm tenka,s vlozkou proti chladnym zbranim, zadrzi standartni raze munice napr. celoplastove strelivo 9mm luger bez vetsich zrnanei,dokaze pobrat i vystrel z kuse ci bodnuti nozem, odebira ji voj.policie,cena? Vesla XL 12500Kc bez DPH. Ted si nekdo spocitejte, kauza Diag Human,prosrany miliardy, kolik by bylo vest pro nas? Je to banda zmrdu,co si sedej na prdelich v kanclu a takovy chranime? No hlavne aby se tem mozkum nahore,ktery sou tak genitalni a ridi tento stat, nic neprihodilo, ale ze umiraj lidi a da se tomu zabranit,to je nezajima,jsme asi jen cisla,ktery se skrtnou v papirech a jede se dal. HNNUUUSSSSS

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 13:00:44 17. 09. 2008
default.png
to je děs .... No jestli jim řekl operační to se často říká:"Jeď tam a tam, spoj se s oznamovatelem a dovíš se další"..... a teď ty hieny z IMV ještě budou dělat takhle špinavou práci? To chce opravdu žaludek. Dojdou k závěru, že hlídka měla zastavit o ulici dál, tam si v klidu oblíknout "těžké" vesty a jít teprve do zákroku... To je totiž kancelářská taktika zákroku. Jenže ten vrah mohl mezitím zastřelit někoho dalšího na ulici, ale na to nikdo nemyslí. Kolik nás bude muset ještě zemřít ve službě, než ti nahoře pochopí, že už je 21. století a vybavení, možnosti a ochranné pomůcky (což nepr.vesta je)jsou uplně někde jinde? Vždyť dneska nosí "podkošilovku" už i spousta drbanů. U PČR ji má jen několik vyvolených nebo ten, kdo si jí koupil za své. To je hrůza, nechte kolegu v klidu odpočívat !!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LONGBOW 12:23:50 17. 09. 2008
default.png
HNUS NEJVYSSI Tak ja vam neco povim, misto toho,aby se spise zamysleli ti nahore,proc k tomu asi doslo se v tom bude vrtat inspekce? to uz si snad nekdo ze vsech lidi u PCR dela prdel ne? Me inspekce poslala na OSZ za skutek,ktery jsem nikdy nespachal,jen proto, ze to tvrdi drban,kteryho jsem zadrzel po nekolikate bez RP a pry jsem po nem chtel uplatek pri poslednim zadrzeni.Dneska cekam na soud a valim se doma,protoze mam zakaz jakekoli vedlejsi cinnosti a soud ma caaasss, nepospicha. A pak tu nekdo muze brecet,ze nema lidi a pujcujou si vojaky,trpany,fakt ze jo. To je cela prace IMV. Banda hnupu je to, jde jim jen o carky do statisky. Pravda je vubec nezajima. Kdyby meli kluci vesty pod trickama a nebyly by jak nejvetsi socialove u ozbrojenych slozek a ne vlastni hlouposti,dneska mohl Jedlicka sedet doma se zlomenym zebrem a myslet si,jaky mel stesti, ze mel vestu pod trickem. Misto toho,aby se jednalo o lepsim vybaveni,bude se jednat o tom,zda to posrali,nebo ne? Tahle firma v cele s Ivanem, je ta nejvetsi dira sracek,co tu je. Nahazi se spina na mrtveho kolegu a kamarada. Nikdo nerekene,ze to posralo ministerstvo,protoze nemaj penize a ani snahu vybavit nas lepsima pomuckama a jincim materialem,radej svalej vinu na kluky a hotovo. A ty k..y z IMV jsou jak pijavice. Honem honem odstihat polcistu,at mame carku do statistiky. Zacinam jich mit dost. Tohle je vrchol drzosti a hyenismu. Nepostavil bych se za jedinycho clena IMV v pripade nouze. Jeste bych mu radej slapl do ksichtu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 11:17:55 17. 09. 2008
default.png
Není na co čekat Nohy na ramena a pryč od této firmy. Pokud jsou u této firmy hieny, které se pasou i na tragicky zesnulých, nemá tu, co slušný člověk dělat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 21:51:37 16. 09. 2008
default.png
tak to se dalo čekat, že se to bude prošetřovat...hlavně aby se prošetřil operační, který je tam vyslal....bych rád věděl s jakýma informacema na ten zákrok jeli....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 19:30:11 16. 09. 2008
default.png
inspekce Předpokládám, že je to opět "nad rámec". To se hoši od lovců lebek opět vyznamenáváte. Frajeři, si tam příště jeďte sami!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio