Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Moje demonstrační odysseia (REDAKCE)

Moje demonstrační odysseia

Foto: Radek Kislinger
Reportáží z demonstrace budou zřejmě plné noviny - rozhodli jsme se proto popsat demonstraci raději tak, jak ji prožil jeden z jejích účastníků. K dobré zábavě snad přispějí i fotky, které nafotil jeden z našich spolupracovníků.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 01. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu V3ND4 01:22:23 05. 10. 2008
default.png
Pěkná reportáž Lukáši, ale chybí mi u ní nějaký pozitivní závěr. Rád bych si přečetl, co se díky "naší" demonstrací u policie změnilo nebo v brzké době změní. Pořád mi nějak uniká její smysl. Ano, setkáš se stejně smýšlejícími kolegy, pěkně si zakřičíš a zapískáš, ale co z toho, když pro naše vedení nejsme partner, na kterého by se muselo ohlížet?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu V33L 11:59:43 03. 10. 2008
default.png
v33l ahoj koleové, četl jsem Vaše pčlánky a jsem rád, že se všichni stavíme kladně k demonstraci! Ministr se v klidu naobědval a vůbec se o nás nezajímá a tak co mu takové odědy nějak znechutit! Další demonstrce ! Odvolání šéfa odborů, který se před demonstrací zapoměl, kdo je a pro koho tu je! Musím se hodně ovládal, aby jsem nedal volnost svým emocím a nenazval by jsem jej nějak jinak! Je mi z Vás zle pane předsedu NOS !!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 22:23:14 02. 10. 2008
default.png
Byl jsem na místě a odhadoval bych to též a něco přes 1000 účastníků demonstrace. Celá akce se mi líbila, i mě bolely hlasivky ještě dnes v práci. Ale i přesto si myslím, že by se demonstrace měla opakovat, aby Íčko viděl, že mi si srandu neděláme a mohlo by představenstvo NOSu vymyslet i něco pro kolegy, kteří budou zrovna sloužit, např. všechny hlídky ven a sednout na benzinku nebo něco k nespokojenosti občanů, zastavovat auta a za propadlé obvazy v autolékárničce dávat 100 Kč pokutu, ale to by se těm nahoře určitě líbilo a my před občany potom vypadali jako idioti

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DREXA 09:51:02 02. 10. 2008
Drexa.jpg
Článek Hezky jsi to popsal, Lukáši. Odpovídá to stavu na místě. Akorát ty počty... Už se asi nikdy nedozvím, kolik lidí tam bylo. Někdo říká 2000-2500, ty přes 1000, četl jsem i cca 600. Tak nevím. S tím řevem, to bylo celkem dobré. Škoda, že se tam neblejsknul Ivánek. To by byl asi rachot, jak při náletu. Tak jsme se ukázali a teď jsem zvědavý, co bude dál. Tajně doufám... Uvidíme...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio