Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Speciální Pořádková Jednotka opět zabodovala (REDAKCE)

Speciální Pořádková Jednotka opět zabodovala

Foto: ilustrační
Ministr vnitra přiznal, že Policie ČR neměla informace o tom, jaké nebezpečí hlavnímu městu hrozí v podobě fanoušků Dinama Záhřeb. Zvláště pak ze strany chorvatských ultrapravicových Bad Blue Boys.  Tito chorvatští rowdies možná očekávali ničím nerušené plundrování hlavního města ČR. Narazili však na profesionály v podobě pražské Speciální pořádkové jednotky.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 05. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DVOUVTERINAK 16:19:40 07. 10. 2008
default.png
dotaz zdravim Vás, měl bych cotaz na kolegy z SPJ, jaká je šance se k vám dostat? a je problém s tím že jsem momentálně v 3 TT? já sloužím na OHS Liberec, takže si celkem užiju, jsem také už přes rok členem KPJ, byl jsem také například na zmiňované akci "Křišťálová noc 2007" ale musim říct, že morálka naší jednotky je celkem dost špatná, chlapi to tam sloužej to maj lidově v p..i, týká se to předevšim výcviků, když je nějaká akce je ten přístup jiný, ale stejně... byl bych rád kbyby jste se mi někdo ozval na můj dotaz a situaci mi osvětlili

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-SKPV 22:31:29 06. 10. 2008
default.png
Kluci, holky vydržte určitě bude dobře bo minimálně stejně, nejde všechno hned. Měl jsem to štěstí párkrát s klukama s SPJ něco dělat ať už domovky, opatření na fotbalech, ubytovny apod., smekám, asi žádných republikový útvar kromě URNA nemá takovou disciplínu a tak si myslím, že je snad holý nesmysl uvažovat o tom, že by se Vám šahalo na peníze, spíše si zasloužíte jít o třídu nahoru. Všem Vám hodně pevných nervů a hlavně zdraví po obdobných zákrocích jako byl s Dynamem. Martin

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 09:06:05 06. 10. 2008
default.png
Díky Díky Lukáši za krásný a objektivní článek. Jsem rád, že jeho autorem není příslušník SPJ a tudíž to není přihřívání vlastní polívčičky ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 20:24:24 05. 10. 2008
Bajras.jpg
Historie a činnosti SPJ Pro zájemce z řad kolegů lze dále uvést následující více či méně úspěšné zákroky a spektrum činností SPJ: Global street party 98, Local street party 98, zasedání MMF a SB 2000, zasedání NATO 2002, MS v hokeji 2004, povodně 1997 na Moravě a 2002 v Praze, demonstrace 1. máje, zákroky proti extremistům (viz.poslední "Křišťálová noc", pochod Plzeň 2008 aj.), fotbalová a hokejová utkání, koncerty, spolupracuje se službou SKPV, zajišťuje střežení objektu RFE/RL, posiluje výkon služby a doplňuje policisty na všech útvarech správy a obvodních ředitelstvích, oddělení dopravních nehod, spolupráce s cizineckou policií a celní správou, ROZa, URNa, zajišťuje převozy cenin a další činnosti dle bezpečnostní situace a potřeby správy hl. m. Prahy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 19:44:29 05. 10. 2008
default.png
Nábor nebo sběr? Chci se zeptat pánové ve vedení policie co Vás vede k přesvědčení, že práce u policie je dobře placená, a tak nechápete, proč nejsou lidi. Znám mnoho lidí, kteří se také zajímali o tuto práci. Musím říct, že po přečtení nabídky ze strany okresního ředitelství, nebyli tuto nabídku schopni akceptovat. Proč? Odpověď je snadná, plat.V televizi říkáte, že policisté mají v průměru nějakých 30000,-, já dostal nabídku na polovic. Nevím pro koho může být zajímavá nabídka 15000,- . Pro chlapa, který má doma ženu a malé děti, to rozhodně zajímavé není, zvlášť , když přihlédnu k tomu, že navýšení je možné tak za tři roky.Závěrem chci říct, že dobře placená ta práce možná je, ale asi ne pro "normální" policisty o které, jak v kampaních prohlašujete, stojíte.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio