Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kalouskovy daňové změny odmítá armáda i policie (REDAKCE)

Kalouskovy daňové změny odmítá armáda i policie
Miroslav Kalousek
Foto: Prague Post
Šéf finančního rezortu Miroslav Kalousek chce vojákům a policistům v budoucnu zdanit příjmy, z nichž nyní peníze odvádět nemusejí. Ministerstvo vnitra i ministerstvo obrany však návrh rezolutně odmítají. K 1. lednu 2010 by chtěl Kalousek zjednodušit systém daňových úlev a mezi 30 položkami, které plánuje nově daňově zatížit, jich několik míří do armády i policie. Mezi jinými jde třeba o příplatky pro vojáky v misích, kázeňské odměny nebo výsluhy.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 23. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRE999 11:27:06 27. 11. 2008
default.png
tak pojďme do toho nejdříve k romlus13: Když o něčem víš prd, tak se k tomu raděj nevyjadřuj, potom to vypadá, jako bys byl na úrovni dítěte základní školy...No a ke Kakalouskovi však proč ne? Jen do nás ještě bych zavedl daň z vydýchaného vzduchu. Chtělo by to spočítat, kolik průměrný člověk vydýchá za 1 měsíc vzduchu a pěkně mu to zdanit. A když bys náhodou byl sportovec a měl větší obsah plic, tak dát ještě daň za větší píce. A taky by to chtělo zvlášť danit oxid uhličitý, zvlášť čistý ksylík, dusík a vodu. Takže pane ministře tady jsem Vám nastínil jednu z možností, jak přisypat do Vaší kapsičky, teda pardon do státní kasičky. Samozřejmě na tuto daň by platila imunita a to doživotní, takže nemusíte mít strach, že by jste musel do smrti něco platit. No a ještě by se dala zavést daň z kroku. Spočítalo by se, kolik udělá průměrný člověk kroků za měsíc a nastavit nějakou pěknou sazbu. Je to logické vždyť chozením se opotřebovává zem, zvyšuje se prašnost a tím pádem se znečišťuje životní prostředí. Takže chceš-li chodit, tak plať. Opět nemůžu zapomenout na sportovce, hlavně atleti, to jsou vyložený poklad pro Vaši kapsu, pardon státní kasu. Těm bych dal automaticky dvojitou daň. A opět by se na toto vztahovala imunita. Tak co říkáte pane ministře Kakalousku, já myslím, že by jsme toho vymysleli více, stačí když mě zaměstnáte jako svého poradce a spolu to těm vidlákům natřem...Jinak kapříky klidně pošlu, stačí napsat kolik, však se blíží Vánoce, tak ať ta hostina stojí zato:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HLAVEN 20:09:59 04. 11. 2008
default.png
4 romlus13 S civilistou nemá cenu debatovat. On vidí jen ty výhody, ale nevidí za co ty výhody jsou. Jen záviděj, ale nemaj co. Když jim řekneš tak jdi k policii, nejdou protože je to pod jejich úroveň a nebo a to ve většině případů by se ani k policii dostat nemohli a to z různých důvodů. Tady by to mělo být jen pro poldy, protože jen poldové vědí o čem to je!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 12:00:29 03. 11. 2008
default.png
to romlus13 Jo jo, prd děláme a všechno máme... Jen by mě teda zajímalo, když se máme tak skvěle, tak proč u PČR chybí už šest tisíc lidí a neustále to číslo roste... Neměl bys věřit všemu co se píše v novinách:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMY 11:34:18 03. 11. 2008
default.png
romlus: Tak jdi to prd dělat taky když je to tak výhodný za skvělý prachy.... (nesmíš všemu věřit, ten prům. plat je pod 20tis.)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROMLUS13 10:53:55 03. 11. 2008
default.png
za co renty? Hele vy joudové, za co chcete mít vůbec ty renty a navíc nedaněné. Za to prd co děláte? Já bych Vám dal, malý dvůr a velký bič. Když vidím v novinách ty cifry co máte, tak mě berou všichni čerti. Navíc nekupujete šaty, ponožky, nic, všechno máte, tak co chcete ještě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 17:12:09 01. 11. 2008
default.png
Já bych to viděl tak,že když někdo mohl odpravit Mrázka a pěkně se to tuplá a nikdo se nezjistí tak by se tak mohl odpravit i Kalousek ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BYVALY 09:16:15 01. 11. 2008
default.png
Pověste ho vejš ať se houpá, pověsta ho vejš,ať má dost........

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 18:58:55 27. 10. 2008
default.png
Likvidační proces Už ti primitivové ve vládě neví kde co oškubat a osekat. Prostě policie musí drhnout držkou zemi, protože tolik likvidačních kroků za poslední období této zlodějské vlády je do nebe volající. Bývalí komunisté v modré barvě ODS kážou vodu a pijí víno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 14:01:56 27. 10. 2008
default.png
Jsou to normální hovada. Nám budou danit kde co, ale podnikatelům dávají daňové úlevy. Copak nechápou, že tam tečou největší peníze? Skoro všichni podnikatelé které znám, vlastní 2 OA, které si odepsali z daní, nábytek, který si odepsali a elektroniku. To jsou peníze. Jeden podnikatel a dělá to okolo 2,5 mil., a to počítám pouze co má doma. Že svému synovci koupil počítač, který si taky napsal na firmu, taky nikoho nezajímá. Nikdo je nekontroluje a modří ptáci jim jdou na ruku a podporují je v podvodech. A když slušný člověk špatně vylní daňové přiznání, kde se o 100,- Kč švyhne, tak musí lítat po úřadech a skoro se soudit. Je to bordel!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BYVALY 07:41:00 27. 10. 2008
default.png
Máš zaplacený daně, uhlíři Kalousek se s největší pravděpodobností zhlédl v postavě královského vyběrčího daní z pohádky o Pyšné princezně. Zedřít z kůže každého kromě sebe a jemu blízkých nohsledů. Vlastně jedná tak jak jednala a jedná církev po celou dobu její existence. Takže nic pod sluncem nového. Doufám, že mu někdo brzy ubere kyslík...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio