Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kalouskovy daňové změny odmítá armáda i policie (REDAKCE)

Kalouskovy daňové změny odmítá armáda i policie
Miroslav Kalousek
Foto: Prague Post
Šéf finančního rezortu Miroslav Kalousek chce vojákům a policistům v budoucnu zdanit příjmy, z nichž nyní peníze odvádět nemusejí. Ministerstvo vnitra i ministerstvo obrany však návrh rezolutně odmítají. K 1. lednu 2010 by chtěl Kalousek zjednodušit systém daňových úlev a mezi 30 položkami, které plánuje nově daňově zatížit, jich několik míří do armády i policie. Mezi jinými jde třeba o příplatky pro vojáky v misích, kázeňské odměny nebo výsluhy.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 23. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JAREK 17:48:39 24. 10. 2008
default.png
??? Další bordel je, že i když máš "zatím" nárok na doživotní rentu, tak stejně platíš sociální v plný výši, a v důchodu se vyplácí jen to vyžší. Nebo se nedejbože dostat do invalidního tak si bez renty ( opět se vyplácí jen to vyžší), a ještě to chtěj zdanit??? Přijde mi to uplně stejný jako by se danily důchodcům důchody.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 15:50:36 24. 10. 2008
default.png
zdanění zpětně Zpětně nic zdanit nepůjde. Ale dám příklad. Zdanění rent začne platit třeba od 1.1.2010. A bude platit stejně pro všechny, jestli jsi odešel před účinnosti nebo po. Pochybuji, že zrovna u rent bude v daňovém systému nějáká vyjímka, kdy x lidí odejitých po účinnosti bude platit takhle daně a x lidí odejitých před účinností nebude platit žádné. To je holý nesmysl a finanční úřady by to nepobraly. Jinak předpokládám, tato Kalouskohovadina bude zdaněna daní z příjmu a to dělá 15%, nebo se mýlím?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GREEZLE77 14:18:18 24. 10. 2008
default.png
vysluhove naroky Nevite neekdo, jestli se to bude zdanovat i zpetne ? Pokud stihnu odejit drive nez tu hovadinu schvali, jestli se to bude vztahovat i na me? Diky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GREEZLE77 14:16:30 24. 10. 2008
default.png
a co poslanecke vyhody ??? Jenom by mne zajimalo, jestli si na penize sahnou i ta poslanecka a senatorska hov...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 10:57:14 24. 10. 2008
default.png
Chmm dalsi trosku podrazek Neb slibime ti rentu kdyz u nas budes delat, 10 (15) let vydrzis a pak ti reknem ze to vlastne s ni neni tak slavne :D Sorry ale dik za tech 10 let. To jsme presne potrebovali ;) A ted se di treba bodnout :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IVO-MUSIL 08:30:40 24. 10. 2008
default.png
Způsob zdanění Pokud návrh projde, budou výsluhové náležitosti považovány za odložený plat a jako u platu se bude postupovat. To znamená, že z "renty" bude odvod na zdravotní a sociální pojištění a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti a pochopitelně bude odvedena daň z příjmu. Podle současných právních předpisů upravujících dotčenou oblast zůstává z 10.000,-Kč "renty" cca 6.500,-Kč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARANTES 07:29:54 24. 10. 2008
default.png
Pro Dempsey Zdanit mimo jiné horníkům výslužné ? Jsou snad na tom hradě již jen samí magoři ? Kdo z těch co jsou na hradě udělal kdy něco produktivního pro naši zem ? Sedí si na křeslech a lamentují. Chovají se jako žáci 3.třídy základní školy, nekontrolovatelně si manipulují se zvyšováním platů a přitom ruce mají všichni hebké jako dětská prdelka. Ať si to do toho dolu jdou někdy na týden zkusit ! O práci tito pantátové nemají ani potuchy. Nikdy jsem v dole nebyl, ale mám zdravý selský rozum. Oni nás z toho hradu chtějí už fakticky jen nasírat nebo co.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEMPSEY 06:39:13 24. 10. 2008
default.png
Kalousek je sebevrah? Teda nevím, ale člověk který ještě jako náměstek ministra obrany rozhodl o nákupu padáků na kterých se potom zabilo několik vojáků a přesto to se svým " křesťanským " svědmým bezproblémů unesl, musím být asi sebevrah. Po těch špínách a pomníčcích které po sobě zanechal, chce zdanit vojáky a policisty ( což by mohlo v konečném důsledku přinést odchody asi už snad všech) tak tohle může myslet jen sebevrah. Ale jestli sem si myslel že Langer jde na to s úspěche zničit policii, tak Kalouskovy se podaří rozvrátit rovnou s policií i armádu. Ale naštěstí se blíží volby a pak už těm zmetkům skonční imunita. Potom se to trošku otočí, až po těch vychcáncích půjde 45 tis. policajtů + nasraný vojáci. Kalousek s Langrem by se měl radši přestěhovat... hehe :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio