Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Italské policejní Lamborghini (REDAKCE)

Italské policejní Lamborghini
Italské policejní Lamborghini
Foto: auto-news.cz
Italská policie již delší dobu využívá na dálnicích služeb domácích supersportů z dílny Lamborghini. Nyní do jejich stájí přibylo několik nových a opravdu rychlých kousků, které vycházejí z rychlého Gallarda.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 28. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BYVALY 16:16:05 05. 11. 2008
default.png
souhlasím

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 17:04:58 03. 11. 2008
default.png
Papírový děs Často nasazují vlastní život, setkávají se s lidskými tragédiemi nebo bojují proti těm nejtěžším zločincům, ale největší stres pro policisty představuje hlavně nadbytečné papírování. Vyplývá to z aktuálního výzkumu mapujícího zdroje psychické zátěže u policie, jehož závěry má Právo k dispozici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 18:01:20 30. 10. 2008
Danik.jpg
já myslím, že se Kraken plete 1,6 Octávky jsou ještě z poslední série před novýma autama, také jich v Praze pár máme. Ale myslím, že jsou ještě zeleno-bílé. Ty nové stříbrné se teprve rozdávat budou. Ale to je jen úvaha, takže se můžu plést, hlavní je, že sešlo z fábií - auto pro dva dospělé a dvě děti. Takže ať přijdou, co nejsilnější. Čau Také nechápu proč by měli jít na obvody slabá auta a někam jinam silná, já jsem z místňáku, v autě žiju a dělám všechno co ostatní, včetně dopravky (kromě nehod). Budou li všichni vědět, že máme silná auta, většina ujíždět ani nebude. Všechna auta.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 17:25:25 30. 10. 2008
default.png
Kraken No to si snad děláš srandu? Oni opravdu opět tahají Octávie 1.6 pro obvody? Nechápu, proč na DI naváží pokreslené Octávie. Myslím, že by měli dostat civilní Octávie 2.0 s měřící technikou a obvody 1.8 pokreslené. Vždyť pomalu lepší by byla Fabie 1.4 16V. No tak má velitel zkreslené informace, ten tvrdil 1.8 TSI, tak že Octávia bude, což potěší, ale s nejslabším motorem. No to nevadí, i tak je daleko bezpečnější než Felicia.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRAKEN 22:53:51 29. 10. 2008
default.png
nové škodovky Zdarech borci, tak teda trochu světla do polemizace o nových autách. Sloužím pod MŘ Brno na DI, od nás už jeli pro nové octavky 3x a většinou dovezli jen 1.6 myslím že výkon je nějakých 75kW pro obvody, my na dopravce máme dostat údajně 1.8 TSI 118kW

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 23:53:04 28. 10. 2008
default.png
re Dave007 jen malá oprava... Mondea nestojí v garaži ale jezdí venku, sloužím na dálnici a jsem řadová šlapka. Ke konci roku nám májí dodat Pasaty 3,2 l ale budou v automatu...no uvidíme. Aspoň, že bude v černé barvě..Ježtě k Mondeu, nemá radar takže je vlasně nevyužité, je to škoda, nevím kdo rozhodl, nebo spíš nerozhodl, že nebude s radarem. No a hlavní problém u vozidle s radarem je ten, že není v civilních barvách a tak každý šlengr zvládne dobrzdit...Ale to je stále dokola, sloužím 9tý rok a dávno vím, že hlavní problém je špatná nebo legislativa...opatrujte se..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 21:03:28 28. 10. 2008
default.png
No, nesdílím nadšení např. Dave007. Na jisté prestiži to určitě přidá, ale s tím zastavováním pirátů silnic :-(( Dave007 - doufám, že to nevidíš tak jednoduše. V tom ti zase tak moc silné auto nepomůže. Lepší auto je pořád taková modla - jen aby se nepoškodilo. A to se hned tak nezmění. Bohužel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 20:44:36 28. 10. 2008
default.png
ivanf O tom, že se již delší dobu nakupují Octavie 1.6 vím, na okrese také jednu máme. Není to špatné auto, ale s obsahem 1.6 l na tak těžké auto je málo, v době, kdy si mlaďoši kupují staré BMW s obsahy 2.0 až 2.4 l do 30.000,- Kč, o podnikatelých nemluvím, ti mají novější auta s daleko většími obsahy. Ale velitel tvrdil, že nepřijdou žádné Octavie s obsahem 1.6 l, ale pouze Octavie s obsahy 1.8 TSI a 2.0 TSI, přičemž ten slabší motor má výkon 118 kW a točivý moment 250 Nm. To už je síla.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DRAKO 10:30:34 28. 10. 2008
Drako.jpg
Další Pro inspiraci další modely najdete zde i barvě P ČR: modelyks.wbs.cz/Modely_na_prodej___models_for_sale.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IVANF 10:28:48 28. 10. 2008
default.png
oktávky 1,6 Máme na odd. oktávku 1,6 je to děs, dlouhé převody takže akcelerace mizerná co je platné, že to jede na 2-jku 100 Km/h když to nejede více jak 180 s majákem a to musí jet s kopce a foukat do zad. a je jedno co tam máte zařazeno protože na 4-ku to jede stejně jako na 5-tku prostě maximální výkon nelze využít. Nedávno kolegové honili Subaru staré cca.15 let a nebýt u toho že PMJ mělo starou oktávkou 1,8 T tak by jim ujel. Stačí malinko výkonnější dodávka a mám problém jí do kopce dojet a zastavit. Spotřeba motoru je taky děs, jezdí to průměrně za 12 litrů. Podvozek výborný bez výhrad. Zato interiér má u mě jedničku do toho se pohodlně vejdou 4 policajti, ale dalo by se to ještě vylepšit o nějaký stoleček na psaní např. odklopné na zadní sedačky. S těma erbegama je to problém, pořád se někdo šťourá v elektrice a věčně nefunguje. Dále je škoda že se trochu neupravilo čalounění pro pistoli, tedy stačilo vykrojit boční vedení sedačky a udělat úchyty na tonfu. Další nedostatek vidím ve světlech nejdou vypnout při nastartovaném motoru. Jako nedostatečné vidím vybavení lékárničky je tragédie do policejních aut by se mělo dávat nadstandardní vybavení mapř. ambuvak, difibrilátor, termofólie a td. A hlavně dokud nás bude 30% na ulici a zbytek v kancelářích tak je to celé o ničem. Pak ty průměry vypadají jak vypadají. Těch 30 % jsem si vycucal z tiskových prohlášení velkého I, to je jediné co ve svých projevech založeno na pravdě. Na posledy mě nadzvedlo, když prohlásil p. Salivar tak "I" že máme 100% na nemocenské. Takže se vrátím k tématu, když to shrnu stačilo auto trochu upravit a dovybavit pro účely pčr.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio