Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Praktická kriminalistika (REDAKCE)

Praktická kriminalistika
praktická kriminalistika
Foto: P. Kučera
Příručka "Praktická kriminalistika" byla sestavena a vydána Kriminalistickým ústavem Praha v roce 2006 a dá se říci, že se v současné době jedná o jedinou a velmi povedenou praktickou kuchařku pro příslušníky Policie ČR. Kniha velmi jednoduchou formou vysvětluje, co a jak na místě činu při praktickém zajišťování stop.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 29. 11. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 12:16:28 01. 12. 2008
default.png
Vynikající pomocník Příručka je velmi přehledná a dobře zpracována, měl by ji mít každý policista u nás myslím je jedna na 68 lidí a v poslední době se ztratila tak předpokládám, že si ji někdo doma čte(nebo ji má připravenou jako filtr do klimatizace služebních auta). For Kasper, každý policista který se o práci zajímá, je si všech uvedených skutečností, které jsi uved a mnoha dalších plně vědom. Osobně se domnívám, že to vše je záměr a má to sloužit k tomu, aby prominentní, podnikatelsky a politicky angažované osoby mohly beztrestně páchat trestnou činnost a policie se věnovala represi vůči obyčejným obyvatelům. K těm stravenkám zbytečně si lámeš hlavu s rušením daňových vyjímek, stravenky zcela padnou. Držím ti palce, aby jsi tady vydržel u této firmy co nejdéle, ale rád bych tě upozornil, že nejdůležitější je zdraví a to obětovat opravdu nestojí za to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 19:23:10 30. 11. 2008
default.png
Realita PČR U policie jsem zaměstnán cca 5 let a za tu dobu jsem byl svědkem doslova "úprku" svých kolegů a to hlavně takových, kteří již něco z policejní práce znali, uměli a dokázali. Je zajímavé, že v drtivé většině měli odslouženo něco málo přes 10 let. Myslím si - vím to, že dnes tyto jejich zkušenosti u policie citelně chybí. Ze svého okolí neustále, kromě jiných narážek, slíchávám o tom, že můj plat je 35 tis., což těžce vysvětluji, že je to opravdu průměr atd.. V drtivé většině odešli kvůli platovým podmínkám a v obavě o výsluhu. Dále jim k tomu nepomohla opravdu náročná práce, kdy je člověk neustále ve stresu z přebujelé administrativy a z tlaku od vedení (na tlak od lidí si jde zvyknout). To opravdu v dnešní době nejde onu opravdu přebujelou a ve většině případů i zbytečnou administrativu (i v elektronické podobě) odstranit? Dále bych se chtěl zeptat, zda by nešlo zlepšit zajištění v podobě větších příspěvků na stravu? 13 kč na den je opravdu trapné a proto tuto "výhodu" ani na oddělení nevyužíváme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CERTIK 13:30:55 30. 11. 2008
default.png
Praktická kriminalistika Příručka je samozřejmě pouze pro služební potřebu a měla by být alespoň v několika výtiscích na každém policejním výkonném útvaru .....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 17:49:30 29. 11. 2008
Pim Burger.jpg
Elephant No, na internetu to právě docela složité je - ale možná jsem na tom s netem jako Elephant v porcelánu, takže se klidně nechám poučit...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ELEPHANT 16:51:55 29. 11. 2008
default.png
Pim Seš polda. Patrání na internetu nebude tak složité:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 16:30:10 29. 11. 2008
Pim Burger.jpg
Autor Příspěvek zajímavý, ale chybí informace, kde příručku sehnat?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio