Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iDNES: Stíhání výtržníků z bitvy o Janov skončilo, policie nesehnala důkazy (REDAKCE)

iDNES: Stíhání výtržníků z bitvy o Janov skončilo, policie nesehnala důkazy
Útoky na policisty zřejmě skončí bez trestu
Foto: policista.cz
Server iDnes.cz přinesl zprávu, že výtržníci z listopadového pochodu na litvínovské sídliště Janov nejspíš uniknou vážnějšímu trestu. Spisy podle státního zastupitelství nedokumentují nic, za co by bylo možné sdělit obvinění - výtržníci tak stanou pouze před přestupkovou komisí.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 10. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POMAHAT 13:54:35 13. 01. 2009
default.png
..; Omlouvam se ze mam chyby v textu, ale pisu rychle,pospicham...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 13:54:01 13. 01. 2009
default.png
Truck Ja nejsme na nici strane, ale polici misty chybi skutecne objektivnost, zkratka chci jen rict ze by nemela nadrzovat jen jedne strane a mela by byt spravedliva..Kdyby byl klid v Janove pochod by nebyl to je jasne...Kdyby tenkrat ten co nadaval na tu holku a nenadaval do bileho rasismu, tak by se nic nestalo.Problem v Litvinove je uz dlouho.Trosku je dobre aby vlada otevrela oci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 13:49:30 13. 01. 2009
default.png
Kasper Jenomze mezi ten pleps co nabiraji se najdou i ti slusni co chteji skutecne odvadet svoji praci a maji skutecne zajem o tu praci....Ja vim a nejen ja ze Langer je jiny,lepsi uz to u policie nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 20:57:31 11. 01. 2009
default.png
DEVASTACE POLICIE Langer totálně zdevastoval policii a dnes k policii nikdo nechce a proto se bere se i odpad. Když jsem nastupoval, tak se nás hlásilo 54 na 3 místa. Když mě vzali, tak jsem si připadal, že jsem se dostal mezi nějakou elitu, kam se jen tak každý nedostane. Nyní je situace zcela opačná a nikdo se nehlásí a mám pocit, že jsem někde, kde berou každého a je mi z toho dost špatně od žaludku. Po 10 letech končím. Pokud si jinde vydělám i méně, tak mi to nevadí, ale nechci se již stydět za to , že jsem policajt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUCK 19:57:56 11. 01. 2009
default.png
4 pipin Nikdo z nás není přisluhovačem Langera, protože jeho líbivou politiku všichni poldové prokoukli a byla tak křišťálově čistá od samého začátku, že křišťálověji čistší býti ani nemohla. Nikdo do toho líbivou politiku ODS netahal. A o tom kdo vyprovokoval bitku v Janově bylo řečeno dost a dost. Ale jestliže jde někdo po policistovi v uniformě, který chrání veřejný pořádek a ještě po tom policistovi hodí dlažební kostku - pak je to gauner a patří za mříže. Až nám tu tihle slušní chlápci celý v černém, šátky přes obličeje a kapucemi přes hlavy budou pochodovat v ulicích se zdviženými pravicemi a baseballovými pálkami v levičkách, provolávajíce hesla S... H... atd., pak ty Pipine, bude první volat na linku 158!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 13:09:09 11. 01. 2009
default.png
pro martu jestli jsi policistka tak jseš dost vulgálrí a to zrovna nedělá dobrou image o Tvém IQ,a až se Ti stane to co se popisuje v prvním článku když zasahující policista postřelil cigána a teď má velké problémy,možná změníš názor nebo seš ovce Langra?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTA 12:59:31 11. 01. 2009
default.png
pro pipin jsi magor

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 12:31:29 11. 01. 2009
default.png
Co se tu rozčilujete, podle záběrů,které jsem viděl jak amatérské tak profi,celý incident vyprovokovala policie hozením slzáku mezi klidně jdoucí demonstranty-a jestli nevíte,že akce vyvolá reakci a tak jste poslušné ovce Langra,který si dělá blbce z normálních policajtů a jen sype svým posluhovačům a vlez doprdelkům-kluci,Vy to nevidíte nebo nechcete vidět,tu jeho hru,prohlédněte a postavte se mu,kde jsou přecevzetí a další sliby po Vašich demonstracích,zaplácl Vám pusu pár korunama před novým rokem a to je vše

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUCK 14:38:57 10. 01. 2009
default.png
Co jsme čekali? Čekali jsme, že po všech opatřeních, která v Janově byla, po všech zaplacených přesčasech a pohotovostech, po zaplacení pracovních úrazů zasahujícím policistům, poté, co město zaplatilo zničené auto strážníků a posléze i faktury technickým službám za úklid bordeli po zákroku a řádění ultrapravičáků - bude někdo potrestán???? Já jsem v to ani nedoufal a že je sděleno jedno podezření ožralce, která dělá skinům matraci, by mohlo být považováno za úspěch. Čekali jsme, že si vyšetřovatel dá takovou práci se sháněním důkazů? Možná, že jsme to čekali, ale jestli zasahující policisté s osobami nepředali eskortní lístky s každou osobou, jak praví závazný pokyn, pak jsme nemohli doufat v nic jiného. Je to smutné a mě jako člena pořádkové jednotky děsí fakt, že příště se agresivita ultrapravičáků možná i vymkne kontrole v nekontrolovanou a do průseru směřující bitvu. Jen doufám, že se při té vřavě žádnému z policistů nic nestane. A jestli jo, pak to bude pořádný průser, protože to nikdo neodnese. Takže pevné nosy, sanice a hurá do boje......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DREXA 13:04:53 10. 01. 2009
Drexa.jpg
Výborně! Dva kamarádi z družstva dostali přiděleno každý po jedné dlažební kostce, jeden z nich marodil až do začátku ledna a žádný trest? Tak to si radikálové příště dovolí zase a ještě víc, protože vidí, že se jim nic nestane. A my tam budeme stát a chytat dlažební kostky. No skvělé. Moc se na to těším!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio