Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iDNES: Stíhání výtržníků z bitvy o Janov skončilo, policie nesehnala důkazy (REDAKCE)

iDNES: Stíhání výtržníků z bitvy o Janov skončilo, policie nesehnala důkazy
Útoky na policisty zřejmě skončí bez trestu
Foto: policista.cz
Server iDnes.cz přinesl zprávu, že výtržníci z listopadového pochodu na litvínovské sídliště Janov nejspíš uniknou vážnějšímu trestu. Spisy podle státního zastupitelství nedokumentují nic, za co by bylo možné sdělit obvinění - výtržníci tak stanou pouze před přestupkovou komisí.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 10. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GOOR00 10:57:51 10. 01. 2009
default.png
Pěkné, opravte mne jestli jsem to špatně pochopil. Když dám v České republice dohromady 500ti hlavý dav můžu si dělat co chci. I třeba vraždit? A nestane se nikomu nic? To je dobrá zpráva pro neonacisty i teroristy. Jen by mě zajímalo proč tam tedy policii vůbec posílají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio