Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vzdělávání u četnictva (REDAKCE)

Vzdělávání  u četnictva
ilustrační
Foto: www.policista.cz
Kdysi se říkalo - bystrý jako liška a chytrý jako četník.  Systém vzdělávání u četnictva byl opravdu velmi propracovaný, efektivní a zaměřený na získávání konkrétních dovedností a znalostí. Vzdělávání byli všichni a neustále. Je však nutno uvést, že určité úrovně vzdělávání byly četníkům poskytovány pouze tam, kde to skutečně potřebovali.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 09. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 22:05:47 09. 06. 2009
Pim Burger.jpg
našeptávač Ale to je přece velice snadné. Každý policista může velice snadno navázat na tradice četnictva. Stačí, když se bude sebevzdělávat, plnit poctivě svoje povinnosti, bude hrdý na svou uniformu a na to, co dělá. V tom není žádné kouzlo. Četníci nebyli žádní nadlidé. Oni jen věděli, proč, komu a jak mají se ctí sloužit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 21:50:46 09. 06. 2009
default.png
pěkný čtení Všechno souvisí se vším. Tehdy se razil přístup "lepší kvalita než kvantita" a takový četník měl jistě větší respekt. Nezbývá než doufat, že se někdy někomu podaří na tyto vynikající a obdivuhodné tradice navázat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMY 17:33:06 09. 06. 2009
default.png
poklona ten náčrtek je úžasnej... a to písmo opravdu krasopis

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio