Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rozhovor: Emigrace Romů je byznys. Byť někdo věří, že pomáhá dobru (REDAKCE)

Rozhovor: Emigrace Romů je byznys. Byť někdo věří, že pomáhá dobru
Roman Krištof situaci v Torontu a Hamiltonu mapoval přímo na místě
Foto: Lidové noviny
„Myslím, že hlavní zodpovědnost nese specifická severočeská oligarchie - a nezáleží na stranické příslušnosti,  která zasahuje až do policejních, soudních rozhodnutí a do státních zastupitelství. Jsou to lidé propojení s realitkami,“ říká v rozhovoru pro Lidové noviny bývalý ředitel kanceláře Rady vlády pro záležitosti romské komunity Roman Krištof. Rozhovor, který by neměl ujít pozornosti nejen zájemcům o problematiku, přinášíme v celém znění:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 06. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 08:03:37 07. 07. 2009
default.png
For Denver Nechci se tě dotknout, opravdu si myslíš, že jeden tzv.underground, který figuruje i v několika estebáckých udavačských aférách, vyhodil z našeho území ruská vojska. Vážím si lidí, kteří věří v boha a dodoržují desatero, věřit v nějakého Kocába a jeho tajuplnou moc nad rámec zákona k tomu je třeba žaludek, ale rovněž né příliš velké IQ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 07:59:14 07. 07. 2009
default.png
kdyby... Kdyby byli všichni tak chytří jak mluví a píšou, tak by tady žádný problém nebyl(ve skutečnosti tady ani není). Žijeme akorát v zemi kde tolerance a vědomé, masivní porušování zákonu se stalo naprostým normálem tak jako hrdinstvím se stává několik málo občanů této země, kteří nekradou a dodržují zákony.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 05:38:13 07. 07. 2009 blokovaný
default.png
Já s tim taky v mnoha ohledech souhlasim,ale furt nikdo nenavrhuje žádný řešení.Kocáb určitě neni vůbec dokonalej,ale dokázal vyhodit cizí vojska.Tak proč mu nechce dát nikdo šanci?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 00:23:56 07. 07. 2009
default.png
A zdá se, že ti Kanaďané mají A zdá se, že ti Kanaďané mají mají více rozumu než zdejší politici, aktivisté a novináři (- přičemž čest výjimkám, jako pan Krištof z rozhovoru) viz článek: Česko není ostrov perzekuce, uznává Kanada. Obnovit víza ale chce www.zpravy.idnes.cz/cesko-neni-ostrov-perzekuce-uznava-kanada-obnovit-viza-ale-chce-pss-/domaci.asp?c=A090705_213522_domaci_anv

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 00:04:07 07. 07. 2009
default.png
Jak píše appalacio: Konečně něco, co k této problematice má hlavu a patu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:29:17 06. 07. 2009
default.png
... domnívám se, že tento článek by se měl pozlatit a nechat vyvěšený na úvodní straně zdejšího serveru co nejdéle.. konečně v plné nahotě bez kudrlinek někdo napsal jak se věci mají... škoda, že to je jen rozhovor a ne úvaha se statistikami, prostě a jednoduše zmiňovaná zpráva

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio