Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Senátor hájí odsouzeného policistu (REDAKCE)

Senátor hájí odsouzeného policistu

Foto: Ilustrační
Senátor, krajský zastupitel a starosta Božího Daru Jan Horník podpořil protest proti trestu pro romského policistu Martina Barkóciho. Toho soudy potrestaly tříletým vězením, kam nyní nastoupil. Podle obžaloby se pokusil utajit incident, při kterém útočili Romové násadami na muže. Kauze se obšírně věnuje server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 30. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIXEL 18:25:41 01. 11. 2009
default.png
pro Out. Já s Tebou souhlasím, novináře je skutečně třeba brát s rezervou. Správně to napsal x1-ray. Právě proto uvádím, že je škoda že jsme neslyšeli i protistranu a že nemáme možnost nastudovat spis. Zajímalo by mě třeba, jak je v rozsudku zdůvodněna nevěrohodnost svědků z Městské policie, tedy proč soud jejich svědectví nevěří. Oba jasně uváděli, že "poškozený" měl pouze drobné povrchové zranění, sdělil že upadl a od policie nic nechce... Dále se i další svědci (civilové) shodli na tom, že incident začal "poškozený", který dal první úder. Počítat ve rvačce 65 ran, které dostanu a ještě si přesně pamatovat (za tmy), že na přeražené násadě se udělal ostrý hrot o délce nejméně 8 cm, to je solidní výkon...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 18:20:28 01. 11. 2009
Out.jpg
x1-ray Tak né že bych s tebou nesouhlasil. Jen se usmívám nad tím, jak měli dřív všichni jasno a najednou se to otáči... Já se přiznám, že jsem taky jasno měl a zatim mě to nezvyklalo, viz. ty odposlechy jak je psáno a to, že je měl jako pachatele zajistit. Viz. co psal Franta2

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 17:14:23 01. 11. 2009
default.png
Oute, tohle je těžké. Oni novináři popírají sami sebe. Nejdříve uspořádali hon na čarodějnice a najednou tu čarodějnici obhajují. Soudit nemůže nikdo kdo tam nebyl, podle mě je pravda někde uprostřed. Asi to na místě rozchodil, ale nevěřím, že to bylo tak vážné. Jestli někdo tvrdí, že napočítá 65 ran, když leží na zemi a řežou ho dva chlapi tak lže. Druhé kopnutí do hlavy a máš dopočítáno....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 16:30:44 01. 11. 2009
Out.jpg
Pixel Na reportáž se uřčitě podívám, sám jsem si jí chtěl najít. Ale oni v takové reportáži dokážou udělát svatýho i z Krejčíře. Kdyby se jim třeba ozval ten napadenej tak by zase reportáž byla o tom jakej byl Barkóci gauner. Notabene tady téměř všichni nádávate na novináře jaký sou to hajzlové a že se jim nedá věřit. A když je něco ve prospěch policie tak se jim jako hned věřit dá?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 13:24:10 01. 11. 2009
default.png
reportáž Tak jsem zjistil, že jedna reportáž již k tomuto případu v TV proběhla, najdete ji zde: www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209452801240038-reporteri-ct/ Po jejím shlédnutí o vině bývalého policisty Barkóciho rozhodně přesvědčený nejsem... Škoda, že člověk nemá k dispozici celý spis, nebo alespoň rozsudek... o objektivitě novinářů si totiž iluze nedělám... Další reportáž by měla být vysílána snad již zítra, mělo by tam být, jak bývalý policista Barkóci nastupuje do VTOS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 12:06:51 01. 11. 2009
Out.jpg
směju se Pamatuju si tu ohlasy policistů ke "kolegovi" když se ten případ dostal na veřejnost a i pak k soudu. Moc hezky tu o nem nikdo nemluvil, všichni měli jasno (že by protože to je cikán?) A celá diskuse se vždycky zvrhla k rasismu a pozitivní diskriminaci v ČR... A teď už to není cikán, teď už je to "bývalý kolega Barkóci":)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:35:11 01. 11. 2009
default.png
... též o případu vím prd... ale mohu říci, že u nás nedávají odnětí svobody kolikráte ani pachateli LP se zbraní, pokud to je jeho první skutek..tak nevím...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 00:21:18 01. 11. 2009
default.png
Uvidíme Tento případ je od začátku prezentován jako jasná věc, ve které by si na našeho bývalého cikánského kolegu nikdo nevsadil ani halíř. Udělali z něj vyvrhela první kategorie. Možná je vyvrhel, možná není. Vzhledem k tomu, že neznám detaily, počkám si na tu televizní reportáž a až potom si udělám nějaký názor. Chci jenom upozornit, že v životě není spousta věcí tak, jak vypadá a nic není černobílé. Nyní na veřejnost začínají prosakovat první rozpory a pochybnosti. Sám "poškozený" je prý také pěkné kvítko, což minimálně pro mě trochu mění situaci. Takže Bůh ví, jak to bylo doopravdy a v tuto chvíli bych si proti bývalému kolegovi Barkócimu nedovolil říci křivého slova. Možná to je gauner, možná jenom udělal chybu, možná to tam "rozchodil" aby si ulehčil práci, těžko říci. Tři roky natvrdo, to je ale pálka, kterou soudy v našem Absurdistánu dávají (prvotrestaným) hodně zřídka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:57:19 31. 10. 2009
default.png
padouch nebo hrdina my jsme jedna rodina. Franta 2 to asi vystihnul.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 15:06:28 31. 10. 2009
default.png
re Myslím, že pokud byli útočníci odsouzeni, i na základě vlastních telefoních hovorů, kde se vytahují, jak toho napadeného pěkně ztloukli nasádou od lopaty, těžko se dá pochybovat, zda k činu došlo, a jestli se romský policista snažil věc na místě zamést pod koperec, což je asi jasné z toho, že útočníky na místě nezadržel, ani jinak nekonal, není moc co řešit. Určitě to není první ani poslední policista co se snažil nějaký t.č. rozpustit hned na začátku. Není nic trapnějšího, když policijení hlídka oběť/okradeného/napadeného všemi způsoby tlačí k tomu, aby nepodával trestní oznámení... v tomhle případě na to jednou někdo doplatil, žádná škoda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio