Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

PRÁVO: Zkorumpovanou policistku zachránil před vězením prezident Klaus (REDAKCE)

PRÁVO: Zkorumpovanou policistku zachránil před vězením prezident Klaus
Ilustrační foto
Foto: policista.cz

"Braní úplatku povýšila na svoji živnost. Jedině nepodmíněný trest splňuje generální prevenci," zdůvodnil loni v dubnu soudce plzeňského krajského soudu Pravoslav Polák své rozhodnutí, kterým poslal dnes již bývalou inspektorku cizinecké policie z Karlových Varů Radku Kadlecovou (29) na dva roky za mříže. Zkorumpovaná expolicistka ale do vězení nastoupit nemusí. Dostala milost od prezidenta republiky Václava Klause. Informuje o tom včerejší vydání deníku PRÁVO.

Autor:
Publikováno: 07. 01. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu IVAN-KOLARIK 09:26:37 09. 01. 2010
default.png
Mate pekne shovivaveho pana presidenta! Plne souhlasim s kolegy, kteri se k tomuto clanku vyjadrili. Misto aby se zkorumpovana pani inspektorka vzala na pranyr tak se ji udeli milost! Laik zasne, odbornik se divi... Moc dobre vedela co dela. Byl to zrejme vykalkulovany risk, ze na jeji vysoce nelegalni cinnost nikdo neprijde.Podobne tomu, v co dnes a denne veri paseraci drog. Pak se divi, kdyz na ne dopadne tvrda ruka zakona, ktery v mnoha zemich sveta je nemilosrdna. Svym jednanim poskodila jmeno policie. Jak ma verejnost mit duveru k nekomu, kdo hrube zneuzije sve pozice??? Samozrejme, ze nevim okolnosti, ale tim, ze vasi byvale kolegyni byla udelena milost se zlehcuje podstata jejiho skutku. Starsky ma 100% pravdu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUNIS 01:03:26 09. 01. 2010
Junis.jpg
A skutek, ten myslím netřeba komentovat, můžu k tomu konstatovat cosi o drůbeži a o tom, jak nám všem ostatním bývalá kolegyně "zvedla" reputaci, ale zase na druhou stranu, zaplať Bůh za to, že to prasklo a došlo až k odsuzujícímu rozsudku...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUNIS 00:59:38 09. 01. 2010
Junis.jpg
Jo, hlavně nehledat pořád v právu spravedlnost... :-) Holt to takhle dopadlo, možná škoda, možná dobře, nemůžu soudit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 21:30:09 08. 01. 2010
default.png
No, myslím, že následky nese a nic ji neomlouvá. Každý se má právo bránit, jak umí a jak může. Myslím, že se občas zjevují i daleko absurdnější obrany. A milost je zase právo prezidenta a je zbytečné o ní diskutovat. Prostě naše bývalá kolegyně má kliku. Nevím, OUTE, zda je tvá věta pozitivní či negativní. Odhaduji, že spíš negativně laděná. Ale to máš smůlu. Je vše po právu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 08:49:23 08. 01. 2010
Out.jpg
Takto se v naší zemi bojuje s korupcí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STARSKY 19:28:55 07. 01. 2010
Starsky.jpg
Ostuda Každý policista a ne jen v tomto státě má hluboko do kapsy. Občané si práce policie neváží a pokud budou policisté brát 20 tisíc tak ani nebudou. To však nenamená,že by jí to snad mělo omlouvat. Také mám rodinu a mám co dělat od výplaty k výplatě, ale svádět to na sociální poměry? Rozhodla se sama tak by měla nést následky. Už to že soudce našel odvahu uložit nepodmíněný trest je super. Ještě kdyby to tak bylo i u vlivných podnikatelů a zejména pak našich politiků.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio