Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Praporčík Staňa vypráví (1. část) (REDAKCE)

Praporčík Staňa vypráví (1. část)

Foto: Ilustrační - mapa bývalé ČSR v době protektorátu

Jaká asi byla služba u četnictva? Jaký byl vztah mezi řadovými četníky a jejich nadřízenými? A jak se na tehdejší četnictvo dívali občané? Na tyto a ještě na mnoho dalších otázek redaktorům serveru Policista.cz odpověděl pomocí dopisů a telefonu pan Alois Staňa, asi jeden z posledních žijících příslušníků protektorátního četnictva, žijící dnes v daleké Kanadě.

Autor:
Publikováno: 31. 01. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 16:30:18 01. 02. 2010
Out.jpg
Ale to pravidlo, že obyčejnej policajt nemá proti nadřízenýmu moc možností se bránit a je mu vydán na milost a nemilost, asi platí stále hodně:) Špunt: Anebo dcerky našich rychlopolitiků:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 16:05:47 01. 02. 2010
default.png
... Škoda jen, že již některé z těch pravidel neplatí! Konečně by se mohly vdát i ošklivé dcérky našich zámožných rychlopodnikatelů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BARRAD 23:01:16 31. 01. 2010
barrad.jpg
Pěkné doufám, že tu budou další části (nejlépe nejméně 3 :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio