Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZRCADLO ČLOVĚKA (REDAKCE)

ZRCADLO ČLOVĚKA
Ilustrační
Foto: Internet

Pokud se chce člověk v životě někam posunout a správně se rozhodnout, je jedna z nejdůležitějších vlastností, umět sám sobě nastavit zrcadlo. Umět zhodnotit svoje klady a zápory a rozhodnout se na co jeho schopnosti stačí a na co ne.  Takto jsem se rozhodoval přesně před rokem. Musel jsem se podívat do zrcadla, vidět sám sebe a rozhodnout se, jestli svoji práci ještě zvládám.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 03. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 17:16:28 08. 04. 2010 blokovaný
default.png
Redakce Já mam pocit,že jsem se zachoval slušně a odpověděl sem,že odpovím na foru.Nebo i to bylo špatně?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu REDAKCE 17:12:13 08. 04. 2010
redakce.jpg
off-topic příspěvky Dobrý den, jelikož technické řešení problému off-topic příspěvků ještě není hotové, dočasně se bude řešit jejich přenosem do diskusního fóra. Tam budou, jak těmto uživatelům, tak případným zájemcům o jejich polemiku, k dispozici. Zájemci o zde publikované off-topic příspěvky uživatelů DENVER a VRTULNIK-SOKOL 88 je tedy mohou nalézt zde: www.policista.cz/komunita/club/1133/ Ostatním přeji za redakci pěkné odpoledne, zdraví Dušan Stuchlík

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:07:53 03. 04. 2010
Karel.150.jpg
Ono je to hezky myšleno ..nicméně spousta lidí nemá zájem podívat se do zrcadla, pak jsou tu ti kdož se do něj dívají nepřetržitě a obraz v zrcadle vnímají zkresleně tak jak se jim to líbí. Dosáhnout objektivity je velmi obtížné.. Rozhodně však souhlasím, že takové uvědomění si sama sebe, všem kolem jen prospěje..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 16:03:09 30. 03. 2010
Andras.jpg
FS2: Nemá cenu reagovat na denvera. Toho z jeho světa plného policistů, kteří radostně mučí a przní bezdomovce a feťáky v podzemních kobkách už nic nevytrhne. Já se mu to pokoušel vysvětlit asi 50x, než mě to házení hrachu na stěnu přešlo....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 14:57:58 30. 03. 2010
default.png
ad stížnosti DENVER: Pokud jde o procento stížností, tak ti asi nedochází, že řada lidí si prostě stěžuje na to, že děláš svojí práci... prostě jedou v obci, jako prase, ty je zastavíš, oni chtějí menší pokutu, ty jim řekneš, že tohle neděláš a trváš si na svém, oni se začnou rozčilovat, že je to buzerace a kdesi cosi, ty se nedáš a postupuješ jak máš.... panáček je nasranej, že dostane body a přijde o řidičák, tak co, sedne doma k PC a napíše stížnost (to je přece zadarmo), takže napíše, že si se chvoal agresivně, že z tebe táhnul chlast, že si chtěl úplatek a kdo ví co ještě... a myslí si, že tím dosáhne toho, že nebude muset platit pokutu a nepřijde o body... ty máš v práci potíže (žádný vedoucí nestojí o problémy, jedno, že za nic nemůžeš), nakonec to dopadne dobře, nic ti neprokážou a ve statistice je holt další neoprávněná stížnost. Je naivní myslet si, že většina stížností je oprávněná a že jde o něco závažného, většina lidí si stěžuje na kraviny, jako odtah auta, přestupek v dopravě, že je někdo lustroval atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FS2 14:50:28 30. 03. 2010
default.png
re DENVER "Jen pro upřesnění.Trestnou činost strážníků neřeší policejní inspekce,ale jejich kolegové z PČR.Takže podle Amnesty International a LLP je tendle způsob vyšetřování značně problémovej." AI a LLP jsou stejně mimo, jako ty se svým hodnocením policejního světa o kterém nic nevíš. Když se nějaký zmrd rozhodne, že si bude stěžovat na zákrok MP, nebo si klidně zákrok s použitím DP sám vybásní, tak zajde na pčr, podá trestní oznámení, k tomu si vezme kámoše, jako svědka, a strážník už má zaděláno na pěkné potíže... pčr to nabere, protože prostě musí, navíc se každý bojí, co kdyby se to dostalo do televize, takže to rozjedou s celou parádou. Zaměstnavatel strážníka - tedy volený politik, taky hraje na jistotu, takže při zahájení trestního řízení strážníka šoupne na nějakou horší práci (pochopitelně hůře placenou). Nejlepe by se strážníka zbavil, zájemců o práci je dost, tak proč se o něj starat. Pak se to vleče, výslechy, posudky atd. ... pochopitelně svědectví dalších strážníků se bere jako, že "oni se kryjou". Takže pokud strážník nepatří k těm, kteří si vše nahrávají, tak není vůbec jisté, zda se z toho dostane. Tak tu fakt neblábol o něčem, o čem nic nevíš. Příkladem z praxe může být třeba strážník z Prahy, tuším, že dostal zlatý záchranářský kříž a nějaké vyznamenání od prezidenta, je to člověk, který svojí práci dělá, jak nejlépe umí, lidi s podobným nasazením by se u MPP dali možná spočítat na prstech... a co se nestalo, předváděl nějakou fetku, co rozmlátila vybavení v restauraci. Asi po týdnu přišla ta fetka na to, že má zlomenou ruku a tak došla na pčr, jako že to má zlomené od toho, kdy jí tenhle strážník předváděl. Zdá se to absurdní, ale už proběhlo několik soudů a i přesto, že jediné svědectví proti tomu strážníkovi je ze strany té fetky, tak byl odsouzen. Teď je v běhu další odvolání, tak uvidíme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:36:41 28. 03. 2010 blokovaný
default.png
vrtulník Ano,na každej prohřešek jinej postup,ale ty postupy by mělo vypracovat MV a policie by se jich měla držet.Jinak sem překvapenej,že mi dáváš za pravdu s tím rádiem.Lidi ve vašem uskupení se přeci moc slitovat nedokážou.Nechci si rači ani představit,jak by dopadl třeba nějaký bezdomovec,kterej by někomu z vašeho uskupení ukradl kus žvance.Sem píše jeden policista,kterej by ho třeba bez milosti popravil.Smrt člověka tady komentuje slovy:hajzlovi naložili a bylo vymalováno a nebo:o jednoho krypla mín.Ten člověk nemá u policie co dělat.Plete si policii s gestapem a když se podívá do toho zrcadla,tak je asi eště spokojenej.To,že jsou tydle lidi u policie mi zneklidnuje více než celá vaše DSSS.To,že takovejdle člověk dokáže jako policajt někomu fakt něco udělat, je narozdíl od výbuchu vodní elektrárny, bohužel reálná možnost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 13:26:22 28. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
denverovi mluvíš o tom, že na každý prohřešek jiný postup? s tím rádiem máš pravdu...existuje celá škála toho, jak se zachovat a nemuset přitom použít toho, co se používá v krajní nouzi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:40:40 28. 03. 2010 blokovaný
default.png
vrtulník No ona je tady otázka, jak by ses ty do toho zrcadla dívala,kdyby si byla policista.Předpokládam,že třeba tvuj vztah k menšinám je značně negativní.A pokud policista cití,že je jeho vztah k určitým lidem hodně špatnej(cití k nim doslova nenávist),tak nemá u policie co dělat.Už sem tady jednou řekl,že považuju za trapné policejní akce pro děti,kde jsou policisté vyobrazováni div né jak svatý.Řek jsem,že to působí k smíchu.Já bych dítě v životě na tudle akci nevzal,přotože znam realitu.Asi bych spíš dítěti vysvětlil,že jsou policajti,který by mu třeba v nouzi fakt pomohli,ale některý by udělali opak.Dneska se dítě dostane snadno do problému(alkohol,drogy....)a lidi jsou holt sv.ně a jsou schopný ho zabít.Dovedu si představit,jak je asi třeba rodičům,který maj dítě na ulici(nepíšu o těch,který ho tam vyženou)a nedůvěřujou policii.Abych byl objektivní,tak jsou i případy,kdy policajti někomu i záchránili život.Těd se třeba řešil ten případ v Rakousku,kdy dva policajti zastřelili 14.letýho kluka v obchodě kuli nějakému blbému rádiu.Kdyby ty rodiče vzali zbran a šli si to vyřídit,tak říkam úpřímně,že bejt prezident,tak jim dam milost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 10:25:56 28. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
denverovi jo, chápu to. já třeba k sobě sebekritická jsem. ovšem najdu-li na sobě nebo v sobě nějaký problém, nechlubim se tim, nikomu to neřeknu a sama si ho hezky potichu odstranim. a co se sebekritiky týče, je to podle mě jediná věc, jak se zlepšit protože většina lidí jen kýve hlavou a co je na člověku špatné ti neřekne. a nebo naopak je proti tobě zaujatá a řekne víc než musí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio