Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZRCADLO ČLOVĚKA (REDAKCE)

ZRCADLO ČLOVĚKA
Ilustrační
Foto: Internet

Pokud se chce člověk v životě někam posunout a správně se rozhodnout, je jedna z nejdůležitějších vlastností, umět sám sobě nastavit zrcadlo. Umět zhodnotit svoje klady a zápory a rozhodnout se na co jeho schopnosti stačí a na co ne.  Takto jsem se rozhodoval přesně před rokem. Musel jsem se podívat do zrcadla, vidět sám sebe a rozhodnout se, jestli svoji práci ještě zvládám.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 24. 03. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 23:31:44 27. 03. 2010 blokovaný
default.png
vrtulník Jen pro upřesnění.Trestnou činost strážníků neřeší policejní inspekce,ale jejich kolegové z PČR.Takže podle Amnesty International a LLP je tendle způsob vyšetřování značně problémovej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:12:54 27. 03. 2010 blokovaný
default.png
vrtulník Přímo na oblečení.To samé slíbilo vedení policie veřejnosti po úmrtí Vietnamce.Je to dost smutné,ale asi skutečně jiné řešení není.Třeba v roce 2006 IMV uznala 14% stížností.Že by 86% stížností bylo vymyšlenejch je podle mého názoru nesmysl.Kdyby tady politici měli zájem,tak by to zavedli už dříve.Sám Ruml nedávno přiznal,že věděl o špatném fungování IMV a tom,že bere výpovědi policistů jako důkaz,ale nějak se pan Ruml nepochlubil proč to neřešil.Je to smutné,ale spoléhat na to,že každej policista bude jednat čestně je nesmysl.Spousta lidí(a to se netýká jen policistů) se v tom zrcadle vidí velice dobře,ale je jim to fuk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 22:41:29 27. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
denverovi kamery? jako jak a kde? aby bylo vidět co dělají, nebo co vidí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:38:14 27. 03. 2010 blokovaný
default.png
vrtulník U tebe je problém co považuješ za zápor a co za klad.Sem píše řada policajtů, který považuju za lidi,který se do toho zrcadla dokážou podívat a dokážou poznat rozdíl mezi dobrem a zlem a mam pocit,že tydle policajti nikomu zdraví a ani život neberou.A ani nikomu nedělaj žádné jiné zlo.Docela by mi zajímalo, jaká je tvoje představa dobrého policajta.Důvěru veřejnosti v policii se rozhodně nepodařilo získat.Ted sem četl,že strážníci na Kladně budou nosit kamery.Zdá se,že je to asi BOHUŽEL jediné možné řešení, jak získat důvěru veřejnosti.Kdybych byl policajt,tak by mi ta kamera pěkně štvala,ale dokázal bych to pochopit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 20:12:06 27. 03. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
pochvala článek opravdu dobrý. jen se bojím toho, že většina lidí nebude mít tolik sil, aby se do toho zrcadla vůbec podívala. a pokud ano, tak jim nezbyde dost sil na to, aby s tím něco udělali. je lepší své zápory schovat než s tím něco dělat, řekne si většina lidí. problém je, že dřív nebo později se to provalí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KUBELAK 05:16:38 25. 03. 2010
default.png
Ne každý pochybení policisty stojí někoho život nebo újmu na zdraví. Každodenní styk policistů s veřejností je hlavním nástrojem získávání důvěry občanů v práci policie. Ať už si na MV nebo na prezidiu dělají co chtěji. Když si nastavím zrcadlo na svůj výkon za 13 let u policie, bylo to nahoře i dole, ale s přibývajícími životními zkušenostmi se z policajta, který má vždycky pravdu a dával nejvyšší pokutu, aby si to delikvent dobře pamatoval, stal více člověk, který chápal, že 500 Kč za zapomenutí ŘP doma je prostě neadekvátní. Pětiminutová práce příslušníka policie rozhodně nemá takovou hodnotu a kromě administrativního pochybení k žádnému zásadnímu ohrožení zájmů společnosti rozhodně nedošlo. Lustrace a popřání šťastné cesty vyrazilo mnoho lidem dech. Od policie jsem odešel, pracuju v zahraničí. Po dlouhé době přijel domů a vyrazil první možný pracovní den na oddělení zbraní a střeliva Praha - východ. Přestože jsem mohl doložit, že jsem nebyl půl roku v ČR, paní vedoucí to nezajímalo, a přestože podle litery zákona mohla, neupustila od poplatku 1 500 Kč, protože jsem nepožádal dva měsíce před uplynutím platnosti ZB, ale jen deset dní. A to prosím nemám žádnou zbraň. A to jsem i řekl, že jsem bývalý policajt, ale neúspěšně. Na okýnku se mě znovu ptali proč jsem termín prošvihl, protože nevěděli, že už jsem s paní vedoucí měl tu čest mluvit, a hrozně se divili proč mi to neuznala, ale chápali, proč se neusmívám a jsem hrozně nasranej. Paní vedoucí by to musela podat dál, ale formulka "správní úřad může" jí nenutil k žádný akci. Sto metrů od Metra Florenc se věci vyřizuj, to si stačí paní vedoucí přes oběd i nakoupit. Jak se jmenuje to velký zvíře co dává mlíko?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 16:42:10 24. 03. 2010
default.png
Nejlepsi ! Fakt dost dobry clanek !Zaradil bych jej mezi nej!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THOR 19:20:51 23. 03. 2010
default.png
Hezký článek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PET_1 16:18:54 23. 03. 2010
default.png
jj zas pěkně napsaný. Bál bych se, že kdyby se většina kolegů do toho zrcadla pravdivě podívala, nezbyla by nás tu ani půlka...:-/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio